• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar canım aşırı sıkıldı sinirlerim bozuk. Öğleden sonra kasıklarıma bir Ağrı girdi doktorumu aradım izinliymiş. En yakın hastane kendi çalıştığım hastaneydi gittim (devlet araştırma) randevum yok ağrım var dedim doktor resmen beni kovmaktan beter etti bakamam git randevu al tavrı görmeliydiniz. Hastane çalışanı olduğumu öğrenince geç yat dedi öf pöf ederek baktırmak istemedim yanındaki asistanı gel falan dedi ultrasonla baktı 12+6 ağrı varsa düşük riskidir sı iç dedi gitti başka odaya mal gibi kaldım öyle. Ne biçim insanlar var gerçekten aklım almıyor benim artık. Yada bende sıkıntı var hep beni buluyor bu tipler. Çok moralim bozuk
Ay nasıl doktor o ya, canım korkma yani kasık ağrıları normal tahammülden çıkınca hastaneye gidebilirsin tabi ama doktor ultrasonda bakınca kanama alanı vs varsa düşük riskin var der öyle her kasığı ağrıyana düşük denmez sıkma canını sen

Bu muhabbetler hep oluyo, birde doğunca abidik gubidik kişilere benzetirler bebekleri. Sinir olurum bu mevzuata bende.
Eltim oglunu dogunca annesi bakmaya gelmişti her gittiğimde özellikle bana inat eşime benzettiler sinirden ölüyodum, ne zaman beni görseler aynı amcası ay ne kadar benziyor sana deyip eşime çocuktan sogutmuslardi, bende sürekli yo ben b nzetemiyorum hiç benzemiyor bence aynı annesine benziyor burnundan düşmüş diyodum,ama çocuk hakkaten eltie benziyordu , eltim esmer çocuk siyah saçlı eşim sarışın renkli gözlü, kaynimda sarışın renkli gözlü, kendi babasına benzetmeyip kocama benzetip durunca uyuz olmuştum. Amcasına benziyorsa babasinada benziyodur diyodum. yok alnı amcası burnu amcası gülüşü amcası, ama çocuk aynı anası oldu:) sonrada ben size demiştim bu çocuk ya anasına ya babasına benzer diye falan dedim. Esimde bilerek yaptıklarını anladı bana sakin ol diyodu:) kendi kocana benzet çocuğunu yada sus yani dimi ama. Eşimi çok kiskanmisti biz sevgili olmaya başlayınca yüzüme bakıp insan yerine koymuyodu, sürekli eşim bekarken bunların peşindeydi ben hayatına girince bütün vaktini bana harcadı ,kız beni istemedi,kendi kocası var benim kocamı kıskandı , hep olgunlukla düzelmesini bekledim hep adım attım. Hamileyim bir tebrik bile etmediler,bense onların peşinde koştum hamileyken doğum yaptığı zaman vs. Evime co cuk görmeye hangi yüzle gelecekler ,kesinlikle yüzlerine bakmicam odadan cikmicam, ay niye anlattım bunları bilmiyorum :)
Doldurdukları için karakter yoksunu kişiliksiz insanlar.insandaki insanı duygulari öldürüyorlar.bencede çıkma boylelerin yüzü olmaz.

Aynen oyle valla.hersey ates pahasi oldu.ozelliklede bebek bezi fena artti.kizima hala bez kullaniyoruz her hafta 5 tl artiyo fiyati.napcaz bilmiyom

Allah yardım etsin hepimize, birde bebeklerin her şeyi özel oluyo,ıslak mendilleri bile daha pahalı oluyor, kremi yağı osu busu, önceden çok uygun olan şeyler %200 artmis

Ya gerçekten ben anlayamadım.ilk başta sonra düşününce bunun yaptığı resmen yuvami yıkmaya yönelik huzurumuzu kacirmaya çalışıyor.esim.aradi bagirdi sizin işiniz gücünüz yokmu dedi kardeşine.bende ona kızdım ya ben ne salağım milleti anlayamıyorum resmen beni kışkırtıyor.

Canım cokmu iyi niyetlisin, o sana anlatırken eski sevgilisi bilmem ne diye, sana mı düştü derdi ,amacın ne ,sen kendi kocanın eski sevgililerini takibe al,belki işine yarar deseydin ya:) valla canım hiç lafını sakınma terbiyesizlik bence bu

Valla ben korum siz böyle diyince daha iyi anladım.kafama tokmakla vurmak gerekiyor demekki.allahindan bulsun bende kardeş gibi yaklaşıyorum.

Benim eltim benden küçük ama benden iki yıl önce evlenmişti, biz nişan planları yapmaya baslamistik 10 ay falan bir birlikteliğin ardindan, bu hanfendi bana ne desin beğenirsiniz, ne bu acele dedi. Bende, kaynin sabredemiyosan hemen kavuşmak istiyo deyip lafı ağzına sokmustum, normalde çok yapiciyim ama böyle fesatlık Lara tahammulum yok, birde acelen ne diyen kadın ben evlendim peşpeşe iki çocuk yaptı , tabi ben asla lafın altinda kalmam, kayınvalideme söyledim acelesi neymis bana evlenirken acel n ne diyen insan alelacele peşpeşe çocuk yaptı dedim:) yazık kayinvaldem de ne desem hep haklısın boşver Allah'ından bulsun herkes ettiğini çeker deyip hep bana destek olur.
Tabi önce ilk evlendigim hafta onun doldururusuna gelip bana bir iki laf demişti kayınvalidem ağzıma geleni söyledim yüzüne telefon kapatmıştım, ayağınızı denk alıp benimle düzgün konuşun tarzında ağzımı tutamayıp bagirmistim kadına. O gün bu gündür 4 yıl oldu nerdeyse gözlerimin içine bakar pesimde dört döner:)

Kızlar canım aşırı sıkıldı sinirlerim bozuk. Öğleden sonra kasıklarıma bir Ağrı girdi doktorumu aradım izinliymiş. En yakın hastane kendi çalıştığım hastaneydi gittim (devlet araştırma) randevum yok ağrım var dedim doktor resmen beni kovmaktan beter etti bakamam git randevu al tavrı görmeliydiniz. Hastane çalışanı olduğumu öğrenince geç yat dedi öf pöf ederek baktırmak istemedim yanındaki asistanı gel falan dedi ultrasonla baktı 12+6 ağrı varsa düşük riskidir sı iç dedi gitti başka odaya mal gibi kaldım öyle. Ne biçim insanlar var gerçekten aklım almıyor benim artık. Yada bende sıkıntı var hep beni buluyor bu tipler. Çok moralim bozuk

Ay canım bozma moralini, ya bende zaman devlete gitsem abuk sabuk doktorlar denk geliyordu, o yüzden iki- üç yıldır devlete gitmiyorum , paramı verir borca girerim ama gider ilgi alaka görürüm kafasına girdim.cok şanssızlık yaşadım bende. Geçmiş olsun canım, bende ev temizledim hafif ağrım oldu, Allah iyi insanlarla karsilastirsin, olsek yüzümüze bakmicaklar

S siirkiz
Pisikedii Pisikedii
Kızlar aynı hastaneye gidiyoruz ben de devlette filiz hanıma gidicem ilk gidişim olacak doktoru tamamen oturtamadım :KK12:
Randevularımızı denk getirip buluşalım ❤
Sıkma canını, inşallah bir sıkıntı yoktur. Ağrı ve sancıları hemen düşüğe yormamak lazım. Çalışıyorsun yorulmuş az şu içmiş bir şeylere stres olmuş vs vs olabilir.
Bazı doktorlar gerçekten aşırı ukalâ! 2.oğluma hamileyken boyle ukalâ tavırları yüzünden doktor değiştirdim ben

pembebaykus pembebaykus ben bulabilirsem 26-27 kasim gibi gidecem. 13-14 hafta aralığında olacak cinsiyet ense kalınlığı hepsi birden çıksın aradan..

pembebaykus pembebaykus ben bulabilirsem 26-27 kasim gibi gidecem. 13-14 hafta aralığında olacak cinsiyet ense kalınlığı hepsi birden çıksın aradan..
Şu an kaç haftalıksın çok geç olmuyor mu Kasım’ın sonları
Çarşamba günü 12+4 olucam bende ikili test falan yaptırcam cinsiyet deseler bile pek inanmıcam erken çünkü daha

Ay nasıl doktor o ya, canım korkma yani kasık ağrıları normal tahammülden çıkınca hastaneye gidebilirsin tabi ama doktor ultrasonda bakınca kanama alanı vs varsa düşük riskin var der öyle her kasığı ağrıyana düşük denmez sıkma canını sen
Yapılan muamele çok zoruma gitti yapıcam şikayeti versin savunmasını dicem ama sonuç almak zor.

Ay canım bozma moralini, ya bende zaman devlete gitsem abuk sabuk doktorlar denk geliyordu, o yüzden iki- üç yıldır devlete gitmiyorum , paramı verir borca girerim ama gider ilgi alaka görürüm kafasına girdim.cok şanssızlık yaşadım bende. Geçmiş olsun canım, bende ev temizledim hafif ağrım oldu, Allah iyi insanlarla karsilastirsin, olsek yüzümüze bakmicaklar
Bende senelerdir devlete gidemiyorum bu yüzden. Hiç mi doğru düzgünü bulmaz gerçekten bulmadı beni. Ben daha ultrasondayken başka hastaları içeri çağırıyor hadsiz üstüm başım açık. Pişman ediyorlar insanı. Parası olmayan napsın peki. Valla milyarlarda tutsa kaliteli hizmet alıyormuşum harbiden. Bende temizlik yaptım ondan oldu galiba uyuyunca geçti

Sıkma canını, inşallah bir sıkıntı yoktur. Ağrı ve sancıları hemen düşüğe yormamak lazım. Çalışıyorsun yorulmuş az şu içmiş bir şeylere stres olmuş vs vs olabilir.
Bazı doktorlar gerçekten aşırı ukalâ! 2.oğluma hamileyken boyle ukalâ tavırları yüzünden doktor değiştirdim ben
O an düşündüm gerçekten risk altında olan bir gebe ne yapsın? Düşük riski vardır Su iç diyor şaka gibi. Suyla düşük tedavi ediyor dahi insan. Allah garibanı bunlardan korusun. Çoğu gebe bu tipler yüzünden istenmeyen şeyler yaşıyor

Ya gerçekten ben anlayamadım.ilk başta sonra düşününce bunun yaptığı resmen yuvami yıkmaya yönelik huzurumuzu kacirmaya çalışıyor.esim.aradi bagirdi sizin işiniz gücünüz yokmu dedi kardeşine.bende ona kızdım ya ben ne salağım milleti anlayamıyorum resmen beni kışkırtıyor.
Eşinle neden aranı bozuyorsunki aksine daha yakın ol yuvanı çakallara bırakma. Kimseyle muhattap olma grsen bile selam verme böylesine. Ayıp ne günah ne bilmiyorlar kimsede vicdan kalmamış

Ben sadece çarşamba günleri gidebiliyorum kızlar o gün dersim olmadığı için :)

Back
X