• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bi arkadaşım var ilk çocuklarımızın arası 1 ay. Sürekli konuşurduk. Zaman sonra aldığımız şeylerden konuşmaya başladık..allahım bi saydı duyan 5iz doğuracak sanar..şoka girmiştim! 5 tane hastane çıkışı çabası alt üst takım bunları geçtim beni şoka sokan 20 tane külotlu çorap :KK57: o kadar cok şey almış ki yarısı demiim 5te 1ini giydiremeden kuculduler. Yani 5 yaşına kadar kıyafet almış :oha: çocuk doğunca da alırsın aslında demiştim ya çıkamazsam ya şöyle ya böyle saymıştı..bebek doğduktan sonra bebeğe göre alış veriş yakmakta eğlenceli.. bem bizim bebeler yazın doğacak rahaaat rahat çıkıp alırız inşallah :süslü:

Herkese merhaba arkadaşlar,
İzmir de olanlar hangi hastaneye-doktora gidiyorsunuz? Memnun kalanlardan tavsiye alabilirim :)

Ben 7.haftaya kadar hiç birşey yaşamadım bulantı vs hatta kendi kendime dedim 3.de rahatım. baş dönmesi uyku vardı . amma sonra bir başladı ki mide bulantısı öldürdü beni. yataklara düştüm . şimdi az rahatım. 4 gün geride benim bebiş. en son gittiğimde öyle dedi. bir haftaya kadar giderim.
Bende yalan yok 3 defa tek kustum ama tiksinme hat safhadaydı bu yüzden 6 kilo verdim. Yeni yeni geçiyor bir kiloyu geri almışım. Bizimkide bir hafyaydı ilk zamanlar sonra 6 güne düştü. Benim lekelenmem kanamm oldu diken üstünde geçti şimdiye kadar. Düşük iğnesi progestan ve sulandırıcı kullanıyorum. Daha öncede dış gebelik geçirdim. Bu bebişi 3.5 yıl boyunca hasretle bekledik. Çok şükür geldi ama yinede rahat değilim. Haftaya kontrolümüz var bakalım ne alemde. Doktorun kapısında beklerken birgün düşüp bayılacam dedim eşime o derece geriliyorum.Etrafımda da kalbi duran bebekler oldu daha önce. :( korkuyorum bu yüzden.uzun oldu kusura bakma.

Inşallah canım tabi en önemlisi sağlıklı olmaları Benim de suyum azalmış doktor biraz korkuttu şuan başka birşey düşünemiyorum bile
Serum vermedi mi ? Elinden geldiğince su iç. Ve tabiki dua ...
Allah yardımcın olsun

Serum vermedi mi ? Elinden geldiğince su iç. Ve tabiki dua ...
Allah yardımcın olsun
Sagol canım Sadece Günde 3 buçuk litre su içeceksin dedi. Bebeğinin suyu o kadar az ki kendi idrar üretip onda yaşamaya çalışıyor dedi ama hicbir müdahalede bulunmadı ve normalde 2 haftada çağırırken 3 hafta sonra gel dedi başka doktora da gitmeyi düşünüyorum sonra ihmale gelmesin de

Benim bi arkadaşım var ilk çocuklarımızın arası 1 ay. Sürekli konuşurduk. Zaman sonra aldığımız şeylerden konuşmaya başladık..allahım bi saydı duyan 5iz doğuracak sanar..şoka girmiştim! 5 tane hastane çıkışı çabası alt üst takım bunları geçtim beni şoka sokan 20 tane külotlu çorap :KK57: o kadar cok şey almış ki yarısı demiim 5te 1ini giydiremeden kuculduler. Yani 5 yaşına kadar kıyafet almış :oha: çocuk doğunca da alırsın aslında demiştim ya çıkamazsam ya şöyle ya böyle saymıştı..bebek doğduktan sonra bebeğe göre alış veriş yakmakta eğlenceli.. bem bizim bebeler yazın doğacak rahaaat rahat çıkıp alırız inşallah :süslü:
Yuh yaa afedersin arkadaşin ama, 20 tane kulotlu corap ne demek yaa.hic kiyafet alamayanlari dusundum bian.onunki biraz abartininda abartisi olmus.parasi coktu demekki

Sagol canım Sadece Günde 3 buçuk litre su içeceksin dedi. Bebeğinin suyu o kadar az ki kendi idrar üretip onda yaşamaya çalışıyor dedi ama hicbir müdahalede bulunmadı ve normalde 2 haftada çağırırken 3 hafta sonra gel dedi başka doktora da gitmeyi düşünüyorum sonra ihmale gelmesin de
Tuhaf madem az yatış verip serum takılması gerekirdi. İçin rahat etsin başka doktorada git. İnşaallah iyi olur herşey.

takviminde 13 .haftada görünüyorsun . benim 4 gün geride ama arayı kapatır demişti doktorum. evet ben kızımda geç hissettim ama haftasını hatırlamıyorum. oğlumda erken hissettim 11 haftada abildiğin pıtır pıtır atardı seyirirdi.

14+2 yim, 15 in içinde oluyorum , bu takvimi çok önce yapmıştım doktorda günleri değişince değiştiremedim:)

Bende yalan yok 3 defa tek kustum ama tiksinme hat safhadaydı bu yüzden 6 kilo verdim. Yeni yeni geçiyor bir kiloyu geri almışım. Bizimkide bir hafyaydı ilk zamanlar sonra 6 güne düştü. Benim lekelenmem kanamm oldu diken üstünde geçti şimdiye kadar. Düşük iğnesi progestan ve sulandırıcı kullanıyorum. Daha öncede dış gebelik geçirdim. Bu bebişi 3.5 yıl boyunca hasretle bekledik. Çok şükür geldi ama yinede rahat değilim. Haftaya kontrolümüz var bakalım ne alemde. Doktorun kapısında beklerken birgün düşüp bayılacam dedim eşime o derece geriliyorum.Etrafımda da kalbi duran bebekler oldu daha önce. :KK43: korkuyorum bu yüzden.uzun oldu kusura bakma.

oyyy yavrum benim ne kusuru aşk olsun. Bende yaşadım aynı şeyleri 3 yıl sonunda ilk bebepimi kucağıma aldım. şimdi 3.bebeğime hamileyim bir oğlum bir kızım var sinir stres yapma kuzucum. oku bol bol ben öyle atlattım o kapılarda beklemeleri , Meryem Suresi ilk 5 ve 15.ay ati çok oku . Allâh sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım senin bebek ultrasonda önde mi gidiyor ?
Ben daha yarın 14 e girecem de merak ettim :)) sata göre aynıyız ama benim doktor değiştirdi

Evet canım her gittiğimde bir iki gün ileri diyo öyle olunca değişti.zaten sat ile alakamız yoktu:) sata göre 10 gün daha ilerde olması gerekiyordu.gec döllenme olmuştu.18 temmuz sat, doktor 28 temmuzu bazaldi. Sonradanda her gittiğimizde bir iki gün ileri dedi 9+2 de gittiğimde 9+4 dedi, 12+2 diye gittiğimde 12+3 dedi gibi oldu, sanırım farkı kapatıyor. 13+3 olacakken 14+ 2 oldu yani, zaten bir kacgun geri yada ileri sorun olmuyor

Yakin olsak verirdim valla.annem gilin zeytin bahcesi var biz hep zeytin yagi yiyoruz

Sağol canım. Bende balikesirden getirtiyorum, yetmeyince marketlerde Komili falan bunlarınkini alıp takviye yapıyorum,zeytinyağ dışında kullanmıyoruz, ama bebeğe dediğiniz gibi çok iyi bişey almak lazım. Teşekkür ederim:)

Evet canım her gittiğimde bir iki gün ileri diyo öyle olunca değişti.zaten sat ile alakamız yoktu:) sata göre 10 gün daha ilerde olması gerekiyordu.gec döllenme olmuştu.18 temmuz sat, doktor 28 temmuzu bazaldi. Sonradanda her gittiğimizde bir iki gün ileri dedi 9+2 de gittiğimde 9+4 dedi, 12+2 diye gittiğimde 12+3 dedi gibi oldu, sanırım farkı kapatıyor. 13+3 olacakken 14+ 2 oldu yani, zaten bir kacgun geri yada ileri sorun olmuyor

Anladım canım benim de 1 ağustostu sat ama her gidişte 6 gün önce cıktı süre sabit olunca 26 temmuz olarak kaydetti. Bugün 13. Hafta bitti artık 14e girdim ben de ☺

oyyy yavrum benim ne kusuru aşk olsun. Bende yaşadım aynı şeyleri 3 yıl sonunda ilk bebepimi kucağıma aldım. şimdi 3.bebeğime hamileyim bir oğlum bir kızım var sinir stres yapma kuzucum. oku bol bol ben öyle atlattım o kapılarda beklemeleri , Meryem Suresi ilk 5 ve 15.ay ati çok oku . Allâh sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Amin Allah razı olsun. Okuyorum bilmediğim yerleri dinliyorum. 30 cüzü telefona indirdim onlarıda dinliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alalım

Kızlar neredeyse hepimiz üçüncü aydayiz dörde giriyorz 4.5aylik olunca .Yarısı bitmiş olucak ya dusunsenize bir buçuk ay sonra hamileliği yarılamis olacağız Allah'ın izniyle
Hayırlısıyla inşaallah.
Sağlıklı bir şekilde o günleride ve doğumuda görürüz inşaallah. Ay hesabı nasıl yapılıyor benim aklım ermiyor.

Back
X