Hemen bir anımı anlatmak istiyorum size. 2 numara doğmuş ve 5-6 aylık bir şey, kış mevsimi..neyse 1 numara markete gitmek istedi tamam dedim girdik içeri her şey güzel ben de ufak tefek bir şeyler aldım küçükte kucağımda. Sonra anne ben çikolata alacam dedi tamam oğlum istediğini alabilirsin dedim. Buraya kadar ber şey yolunda...Sonra birden 3 tane alacam hepsini alacam dedi. Hmm hepsini almak istiyorsun anlıyorum ama hepsi sana zarar ver...ediyorken ammaaaan allahım!!!! Kendini yere attı yatıyor yuvarlanıyor yerdecikolataaaaaa! Şu karda kol bacak açıp kelebek yaparız ya onu yapıyor..resmen kulaç atıyor! Millet başıma toplandı çocuğa bir şey oldu ambulans çağıralım
o anda beni kes! Bir damla kanım yere düşmez! O derece kanım çekilmiş! Sonra bir şey yok her şey yolunda dedim milleti dağıttım. Sonra ne mı oldu? Yerden kalktı 1 tane çikolata aldı ve kasaya gittik. Bu yaşadığım sadece 1 tanesi..
Şimdi söyleyin 2+2=5 desem bana kim hayır 4 diyebilir?
Allah'ın erkekleri bilmiyorum ama biz annelerin cenneti çok zor yerde![]()
Canım ben aynen senin oğlun gibi bir çocuktum:) yerlere yatar aldıran kadar ortalığı birbirine karardır:) kardeşim erkek oda bir okadar mulayimdi ya çok usluydu