Benim 4 yıla yaklaştı canım, bana kalsa yaş 34 olmasa bir 4 yıl daha beklerdim:) de artık riskli oluyo evlilikte oturdu,dedik bu eve artık bir çocuk lazım, tatile falan gidince çocuklarıyla gidenler daha da eğleniyorlar falan biz yaşlı teyze çalışma gibi sakin sessiz elimizde kitap falan duruyoruz,biraz aksiyon lazım dedik:) sonuçta bu çocuk işi hazır hissetmekle alakalı, ben 2018 e kadar hiç hazır değildim,hatta hamile kaldım mi diye ne testler yaptım çünkü çocuk hiç istemiyordum, çocuğa da gerek yok falan kafasindaydim, rahatıma da aşırı düşkünum , ama zaman ilerledikçe Şubat ayından beri çocuğa sıcak bakmaya başladım ,ve eksikliğini hissetmeye başladım evde, o hissi yaşayınca çocuk fikrine sıcak baktım.annem birtane olsun yap bile diyodu, çevremde ya bari bitane diyenler vardı,kayınvalidem bile kızım çocuksuz ev olmaz sizin de bitane olsun diye söylüyordu ,ben baya ümitsiz vakaydim duygu düşünce olarak, hamile olunca bu yüzden herkes ekstra sevindi,birde insanlar şey diyo bu kızın yaşı 34 olmuş acaba niye yapmıyo ,çocuğu olmazsa falan diye düşünülür ya,özellikle de kayinvaldeler dusunuyodur bence:)