• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkese merhaba, bizim bugün doktor kontrolümüz vardı biraz canım sıkıldı açıkçası... Gelişimi 32 haftalık değil 30 haftalık ölçüldü, özellikle karın çevresi küçük, suyu da biraz azmış.. doktorum çok endişe etmeyin ama daha yakından takip etmemiz lazım dedi... şimdilik 2 haftada bir bakacağız. Kilosu 1,5 kg çıktı... biraz ufak yani :KK43:((
üstelik henüz dönmemiş hala kafası yukarıda... Neyse moralim bozuldu tabi ama toparlanıp bu iki hafta bebeğime çok iyi bakmam lazım... keşke büyümesi için benim yapabileceğim bişeyler olsa..
Canım sağolsun kızlar herşeyi yazmışlar benim sadece ekleyebileceğim yürüyüş yapman.Ben yürüyüşün bebeği geliştirdiğini düşünüyorum.Ayrıca moralini yüksek tut, buda size iyi gelecektir eminim

herkese merhaba, bizim bugün doktor kontrolümüz vardı biraz canım sıkıldı açıkçası... Gelişimi 32 haftalık değil 30 haftalık ölçüldü, özellikle karın çevresi küçük, suyu da biraz azmış.. doktorum çok endişe etmeyin ama daha yakından takip etmemiz lazım dedi... şimdilik 2 haftada bir bakacağız. Kilosu 1,5 kg çıktı... biraz ufak yani :KK43:((
üstelik henüz dönmemiş hala kafası yukarıda... Neyse moralim bozuldu tabi ama toparlanıp bu iki hafta bebeğime çok iyi bakmam lazım... keşke büyümesi için benim yapabileceğim bişeyler olsa..
[/QUOTE

Canım muz, kaşar peynir,ceviz,badem yoğurt ye bol bol,özellikle kaşar ve muz kilo aldırıyor bebeğe, birde moralini yüksek tut,bunlari ye ve dinlen inş farkı kapatır merak etme

Aslında en güzeli acıkınca yemek. Ama ben açlıktan çok sıkıntıdan yiyor gibiyim 🤭 geçen eşime dedim ki ne yediysem beni çok şişirdi sonra saymaya başladım yediklerimi şu mu yaptı acaba bu mu derken adamın gözleri açıldı 😂 diyor daha da soruyorsun acaba ne şişirdi diye 😂🤭
Normalde acıkmadan hatta çok acıkmadan yemek yemem. Zaten çokta iştahlı olduğum söylenemez. AMA hamileyken bana bise oluyor 🙄 bi istaha geliyorum 😅 yedikçe yiyorum.. akşam üstü 1 numara bir şey sordu bana,tablette bir şeye bakıyordu..yanına oturayım dedim sığmadım 😕 kenara çarpınca bi şaşırdım kocaman yere nasıl sığmam diye 🤔 hala kendimi minnoş görüyorum da toto almış başını gitmiş..gerçi öyle deyince de eşim 'öyle bi anlatıyorsun ki sanki olanlar senden habersiz gerçekleşmiş' diyor :D

Merhaba kızlar, nasılsınız, yazİlanlari yeni okudum, benimde kontrolum vardı, yine sancı çıktı nst de 10 dk aralıklı, bol su içip sonra tekrar nst çekildi, sancılar daha azdı bu sefer şükür,yine aynı çıksaydı doktor vajinal ultrasonla rahim ağzı boyuna bakacakti gerek duymadı bir iki hafta daha içerde dursun ,acele etmesin dedi:) kafası iyice aşağı inmiş ,haftaya tekrar giricem nst ye. Şöyle bir karar aldım ayaklarımı uzatıp yatar pozisyonda geciricem tüm vaktimi,çok oturan biri degildim ama bugün koltukta uzanıyorum temel ihtiyaçlar dışında kalkmıyorum.35+0 olucam yarın, 3-4 hafta daha beklesin bebiş diyorum insallah, çok ayakta kalmak iyi değil süreci hızlandırabilir diye düşünüyorum, zaten sancılarım da oluyo bol bol, bugün acil doğuma alicaz dermi diye de bir korktum yani,nst ye gireceğiniz zaman bol su için öyle girin bazen su içimi az ise sancılar daha fazla cikabiliyormus,1 saatte 1 buçuk litre su içtim sonuç daha iyi oldu:) aklınızda bulunsun

.ay alemsin :KK70:

ben badem erik çıksın diye bekliyorum ya.

kahvaltı yaptıktan sonra akşama kadar yemek yemem. ara öğün meyve yerim. akşamı erken yiyoruz sonra açıkıyorum .

bazen yerim ama aç aç uyuyorum genelde.
yoğurt yeme alışkanlığım yok sen yiyormusun hergün .
hala ayağı kalkamıyorum. ilk kez bamazlqrı oturarak kıldım gün boyu nerdeyse.
arada iyi hissedince Çamaşır serdim yemek yedirdim çocuklara.
Allah yardımcımız olsun.
1 numaraya hamileyken o kadar çok erik yedim ki 😁 sürekli kolumda erik posetiyle gezdim 😅 2 numarada da aşırı derecede çilek yedim. Şu küçük cilek kasaları oluyor ya..oturuşta onu yiyordum daha olsa daha yerim diyordum 🤭
Çilek hala yiyorum da erik biraz dişlerimi kamaştırıyor 😕

Normalde acıkmadan hatta çok acıkmadan yemek yemem. Zaten çokta iştahlı olduğum söylenemez. AMA hamileyken bana bise oluyor 🙄 bi istaha geliyorum 😅 yedikçe yiyorum.. akşam üstü 1 numara bir şey sordu bana,tablette bir şeye bakıyordu..yanına oturayım dedim sığmadım 😕 kenara çarpınca bi şaşırdım kocaman yere nasıl sığmam diye 🤔 hala kendimi minnoş görüyorum da toto almış başını gitmiş..gerçi öyle deyince de eşim 'öyle bi anlatıyorsun ki sanki olanlar senden habersiz gerçekleşmiş' diyor :KK70:

Değişim yavaş yavaş yaşandığı için farkedemiyoruz biz çok fazla. Ama en başı ile şu anı kıyaslasak tablo çok derin mesajlar içerir :D ben hayatımda tartıda bu rakamları görmemiştim 🤭 ama buna rağmen durduramıyorum kendimi çok ilginç . Bir elim buzdolabının üzerinde diğer elimle hallediyorum geri kalan işlerimi sanki 😂 inşallah içerdekiler bu durumdan memnundur. Yoksa yandı gülüm keten helva . Boşa aldığına mı yanarsın nasıl vereceğine mi 🤭😂

Merhaba kızlar, nasılsınız, yazİlanlari yeni okudum, benimde kontrolum vardı, yine sancı çıktı nst de 10 dk aralıklı, bol su içip sonra tekrar nst çekildi, sancılar daha azdı bu sefer şükür,yine aynı çıksaydı doktor vajinal ultrasonla rahim ağzı boyuna bakacakti gerek duymadı bir iki hafta daha içerde dursun ,acele etmesin dedi:) kafası iyice aşağı inmiş ,haftaya tekrar giricem nst ye. Şöyle bir karar aldım ayaklarımı uzatıp yatar pozisyonda geciricem tüm vaktimi,çok oturan biri degildim ama bugün koltukta uzanıyorum temel ihtiyaçlar dışında kalkmıyorum.35+0 olucam yarın, 3-4 hafta daha beklesin bebiş diyorum insallah, çok ayakta kalmak iyi değil süreci hızlandırabilir diye düşünüyorum, zaten sancılarım da oluyo bol bol, bugün acil doğuma alicaz dermi diye de bir korktum yani,nst ye gireceğiniz zaman bol su için öyle girin bazen su içimi az ise sancılar daha fazla cikabiliyormus,1 saatte 1 buçuk litre su içtim sonuç daha iyi oldu:) aklınızda bulunsun
Canım belli ki senin oğlanın biraz acelesi var. Ama dediğin gibi en azından 37+ları görseniz çok çok güzel olur. Sonrasında kalabildiği kadar kalsın içerde tabi. Sen dinlenmeye al kendini madem böyle bir risk var. İnşallah sağlıkla ve güzellikle kavuşursunuz. 💗

Canım sağol, sana da kolaylıklar dilerim içeride 2 hafta daha kalsın zaten tamam artık, bol bol dinlenmeye bak. Ben senin de dediğin gibi yürüyüş yapacağım açık havada hergün... inşallah iyi olacak bebeklerimiz.

☺Ben de internetten buldum bir resmim olsun dedim çok severim ben de bu tarz küpeleri ve saçı.

🤗😘 evde bile beceremiyorum ben ya.

Doğurmadan erik yeseydik iyiydi 😂 gaz yapar diye yiyemeyiz sonra. Ben gece kalktığım zaman bile ağzıma bir şeyler atıyorum genellikle 🤭 yoğurt düzenli olmasa da yiyorum ama sütü daha düzenli tüketiyorum son zamanlarda. Peynir ve süt favorilerim son günlerde. Ben namazı çok uzun zamandır oturarak kılıyorum çünkü ayağa kalkmak çok zor oluyordu son zamanlarda. Senin maşallahın var bu haftalara kadar dayanmışsın. Ben şu anda oğlumu otururken bile kucağıma almakta zorlanıyorum göbekten çocuğa yer kalmadı hem de ağır geliyor artık küçük prens 👩‍👦🐣

he ya erik yeseydik iyiydi :KK70:
gaz konusunda oğlumda çok çektim ama inan kızmda her önüme geleni yedim begaz ne bişey. bizmkilerde kız bakarsın gene gaz sorunumuz olmaz.

ben iki doğumumda bile çok fittim hiç bunda yaşadıklarımı yaşamadığım.
Allahım sağlıktan ayırmasın hiçbirimizi
çok zor, ayaklanacak hal olmayınca insan kendini kötü hissediyor .
oğlum ve kızım ikisi birliké kucağıma düşünsenize 😣🤓
birde kavga ediyorlar annemin önüne ben geleceğim diye. beni hırpaladılar dün..çok sinirlensi
Canım sağolsun kızlar herşeyi yazmışlar benim sadece ekleyebileceğim yürüyüş yapman.Ben yürüyüşün bebeği geliştirdiğini düşünüyorum.Ayrıca moralini yüksek tut, buda size iyi gelecektir eminim

bunu bilmiyordum tatlım .
Normalde acıkmadan hatta çok acıkmadan yemek yemem. Zaten çokta iştahlı olduğum söylenemez. AMA hamileyken bana bise oluyor 🙄 bi istaha geliyorum 😅 yedikçe yiyorum.. akşam üstü 1 numara bir şey sordu bana,tablette bir şeye bakıyordu..yanına oturayım dedim sığmadım 😕 kenara çarpınca bi şaşırdım kocaman yere nasıl sığmam diye 🤔 hala kendimi minnoş görüyorum da toto almış başını gitmiş..gerçi öyle deyince de eşim 'öyle bi anlatıyorsun ki sanki olanlar senden habersiz gerçekleşmiş' diyor :KK70:

sen hevesi gerçekleşiyor ya ne :D
bi bakmıştım arkamdan Tanker :D
ben hala limon yiyorum greyfurt şükürler olsun. erik badem çıksın hayrılısyla .
Değişim yavaş yavaş yaşandığı için farkedemiyoruz biz çok fazla. Ama en başı ile şu anı kıyaslasak tablo çok derin mesajlar içerir :KK70: ben hayatımda tartıda bu rakamları görmemiştim 🤭 ama buna rağmen durduramıyorum kendimi çok ilginç . Bir elim buzdolabının üzerinde diğer elimle hallediyorum geri kalan işlerimi sanki 😂 inşallah içerdekiler bu durumdan memnundur. Yoksa yandı gülüm keten helva . Boşa aldığına mı yanarsın nasıl vereceğine mi 🤭😂

şifa olsun le ye gitsin ;)

canım benim 36 .37 haftalar erken doğum olmuyor. dursun tabi ne kadar kalsa kâr. geçmiş olsun yat dinlen inşallah zamanında gelir annesi..her hazırlığın tamam zaten. bakarsın ilk kucağına alan sen olursun. sağlıkla normal doğumla ;)

kızlar halsizlik oluyor tabi ara ara ama yataktan kalkacak mecal yoktu. nasıl geçti bugün anlamadım. sürekli yatakta aç. taaa 3 gibi mecburen çorba içtim zorla ama iyi geldi..şimdi daha iyiyim. Hifaa Hifaa Nilayyy Nilayyy A asitane161719 güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız 🤗
sizin bebekler siz açken sürekli tepiyormu :KK70:
benim güzel kızım ben açken oda kendinden geçmiş şekilde vuruyor sanki çıkacak yemek için 😅

benn biliyorum sebebini ve hatamı ama inşallah uzun sürmez yarınà topralmış olarak uyanırım.
A asitane161719 sen nasılsın bugün .
ben baya ağırlaştım göbüşüm kocaman ve haraket bolca şükürler olsun.
Ay bı tek benim oğlum mu böyle diyecektim açken hıc o o değil yani kımıl kımıl sanarsin horon tepiyor içerde 😁

Günaydın kızlar. Keyifler nasıl??
karapisso karapisso uyanma konusunda al benden de o kadar. Bir de 2 numara gece uyandı, bildiğin gunaydin şeklinde ☹ yalvar yakar uyuttum işte..
R rkndmt hayırlısıyla 2-3 hafta daha kalsa içerde süper olur tabi. Sağlıkla zamanlıca gelsin inşallah 🤲
A asitane161719 geçen gün öncesi sonrası fotoğrafı gibi bir olay oldu şoka girdim 😬 o gün giydigim şeyler katiyen olmaz bana! Iyi yiyip şişmişim 😬 bak şimdi senin dediğin olaya geldim ben..ace hangi yediğim beni böyle şişirdi? Çokta yiyor gibi gelmiyorum kendi kendime ama bilemedim 🤔

Hayırlı sabahlar canlar💞💗💞💗💞💗💞
Allah sağlık sıhhat afiyetli günler nasip etsin.
ömrümü yemeğe başladılar bile kavga ile başladılar güne :KK70:

sizler nasılsınız :KK66:.

bütün gece uyanıp durdum, nasıl bir geceydi Allahım :KK43:
Günaydın canım ❤️ Allah'ım kolaylık versin kavgalar başladıysa zor iş valla 😅
Neyse sen çok aralarına girme hem kötü olma hem gümbürtüye gitme arada onlar az sonra barışır 😅😅😅

Günaydın herkese
karapisso karapisso bugün nasılsın daha iyisindir umarım.

Ben güne kötü başlayanlardanım. Artık sonlara geldiğimi düşündükçe bir sürü eksik çıkıyor karşıma sabah nedense bunlar aklıma geldi panikledim😀. Kapı süsü vs siparisi verdiğim kadın hala oyalıyor bir türlü göndermedi sürekli bahane buluyor o biraz gerdi beni sabah sabah. Bir de fotoğrafçı var hamile çekimi de istemiştim ama çok yüksek meblağlar istiyor doktorum bile doğurtmak için daha az alıyor☺. Daha bunun elbisesi var. Lohusa takımını bile hala seçemedim. Bütün bunları 1 kere giyeceğim belki daha da giyemeyeceğim her şey inanılmaz pahalı. Doğum resmen bir sektör olmuş içine girince anlıyor insan. Bir yandan bunlara para yedireceğime hiç yapmam daha iyi diyorum bir yandan da bir hatıra olmasını istiyorum bunları bir daha yaşayıp yaşayamayacağım meçhul. Çok sinir bozucu bir durum :KK43:

Hayırlı sabahlar canlar💞💗💞💗💞💗💞
Allah sağlık sıhhat afiyetli günler nasip etsin.
ömrümü yemeğe başladılar bile kavga ile başladılar güne :KK70:

sizler nasılsınız :KK66:.

bütün gece uyanıp durdum, nasıl bir geceydi Allahım :KK43:
Bende cocuum daha dünyaya gelmeden abi sopasıyla tanıştı diyorum :( hatta doktora bile sordum iyi bi bakın kolları bacakları sağlamda mı diye 😞 hele 2 numara pek bilmiyor atlıyor üstüme 😰 allahım yardımcımız olsun inşallah.
Günaydın herkese
karapisso karapisso bugün nasılsın daha iyisindir umarım.

Ben güne kötü başlayanlardanım. Artık sonlara geldiğimi düşündükçe bir sürü eksik çıkıyor karşıma sabah nedense bunlar aklıma geldi panikledim😀. Kapı süsü vs siparisi verdiğim kadın hala oyalıyor bir türlü göndermedi sürekli bahane buluyor o biraz gerdi beni sabah sabah. Bir de fotoğrafçı var hamile çekimi de istemiştim ama çok yüksek meblağlar istiyor doktorum bile doğurtmak için daha az alıyor☺. Daha bunun elbisesi var. Lohusa takımını bile hala seçemedim. Bütün bunları 1 kere giyeceğim belki daha da giyemeyeceğim her şey inanılmaz pahalı. Doğum resmen bir sektör olmuş içine girince anlıyor insan. Bir yandan bunlara para yedireceğime hiç yapmam daha iyi diyorum bir yandan da bir hatıra olmasını istiyorum bunları bir daha yaşayıp yaşayamayacağım meçhul. Çok sinir bozucu bir durum :KK43:
Canının sıkıntısı bunlardan olsun be gülüm 😘
Kesinlikle her şey aşırı pahalı! Önüne 'Hamile' 'Lohusa' ismi geliyorsa X2 fiyat resmen :(

Bende cocuum daha dünyaya gelmeden abi sopasıyla tanıştı diyorum :KK43: hatta doktora bile sordum iyi bi bakın kolları bacakları sağlamda mı diye 😞 hele 2 numara pek bilmiyor atlıyor üstüme 😰 allahım yardımcımız olsun inşallah.

Canının sıkıntısı bunlardan olsun be gülüm 😘
Kesinlikle her şey aşırı pahalı! Önüne 'Hamile' 'Lohusa' ismi geliyorsa X2 fiyat resmen :KK43:
Kesinlikle dediğin gibi şükrediyorum tek üzüldüğüm bunlar olsun yeter ki bebeğim sağlıklı olsun diyorum. Bu hazırlıklar işin süsü olmasa da olur tabii ki. Hamilelik psikolojisinden herhalde benimki.

Kesinlikle dediğin gibi şükrediyorum tek üzüldüğüm bunlar olsun yeter ki bebeğim sağlıklı olsun diyorum. Bu hazırlıklar işin süsü olmasa da olur tabii ki. Hamilelik psikolojisinden herhalde benimki.
kız işine karışmim ama bana israf geliyor ya :(

kapı süsü okey 😊
ama fotocu ayaralamayı düşünmüyorum hele hastane odasını hazırlamak ;)
ben hala hediye ne hazırlasam ona bile karar vermedim. milyarlar istiyorlar , ticarete döndü bu işler.

kadın neden yollamıyor sözünde durmadımı?
Günaydın canım ❤ Allah'ım kolaylık versin kavgalar başladıysa zor iş valla 😅
Neyse sen çok aralarına girme hem kötü olma hem gümbürtüye gitme arada onlar az sonra barışır 😅😅😅

haklısın , iki saniye sonra paşa abim, dünyanın en tatlı kardeşi baCım moduna geçiyorlar.
Günaydın kızlar. Keyifler nasıl??
karapisso karapisso uyanma konusunda al benden de o kadar. Bir de 2 numara gece uyandı, bildiğin gunaydin şeklinde ☹ yalvar yakar uyuttum işte..
R rkndmt hayırlısıyla 2-3 hafta daha kalsa içerde süper olur tabi. Sağlıkla zamanlıca gelsin inşallah 🤲
A asitane161719 geçen gün öncesi sonrası fotoğrafı gibi bir olay oldu şoka girdim 😬 o gün giydigim şeyler katiyen olmaz bana! Iyi yiyip şişmişim 😬 bak şimdi senin dediğin olaya geldim ben..ace hangi yediğim beni böyle şişirdi? Çokta yiyor gibi gelmiyorum kendi kendime ama bilemedim 🤔
şimdi nasılsın , ben gene uzandım. bi hava alsak diye düşündüm ama zor.

kız işine karışmim ama bana israf geliyor ya :KK43:

kapı süsü okey 😊
ama fotocu ayaralamayı düşünmüyorum hele hastane odasını hazırlamak :KK66:
ben hala hediye ne hazırlasam ona bile karar vermedim. milyarlar istiyorlar , ticarete döndü bu işler.

kadın neden yollamıyor sözünde durmadımı?

haklısın , iki saniye sonra paşa abim, dünyanın en tatlı kardeşi baCım moduna geçiyorlar.

şimdi nasılsın , ben gene uzandım. bi hava alsak diye düşündüm ama zor.
kız ne hava alması sizin orda havalar nasıl burda kar yağıyor😅dün kv ye gittik de donduk resmen kış geri geldi
iştahlı olacaklar galiba :)
İnşallah 😘

Back
X