- Konu Sahibi BabyBoom2019
-
Amin aminKizlar inşallah hayırlı sonuçlar aliriz hepimiz
Sağol canım ya bende neden diye kendimi yiyordum uyku haliProgesteron içeren bütün ilaçlar uyku sersemlik yapıyo.13 ü test günüm. Diğer transferlerimde 5. Gün embriyosuydu ama kasıklarımda sağlı sollu batma çekilme olurdu geceleri basınç doluluk hissi olurdu ve ikisindede pozitif sonuç almıştım. Bu ikisi biraz tembel sanırım tık yok
Amiiin canım nerde varsa bizim gibi rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahKizlar inşallah hayırlı sonuçlar aliriz hepimiz
Merhaba canım kaybın için çok üzüldüm inşallah bu denemende kucağına alırsın yavrularınıMrb kızlar bende yeni katıldım buraya bende Mayıs 28 de gidicem inşallah iki tane dondurulmuş embriyom var bakalım nasıl bir yol izlenecek ilk denemem de oğlumu 5 buçuk aylık kaybettimerken geldi yavrum. Bir sene geçti aradan şimdi anca topladım kendimi rabbim kimseyi evlat ile sınamasın kucaklarimiz boş kalmasın ins.amin
Ne zor süreçler yaşamışsınızdır eminim ki çok zor her anı yaşadıklarımız .. maşallah iki yavrunuza da rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallahherkesin Allah yardımcısı olsun.2007 ve 2008 yıllarında iki tane başarısız tüp bebek deneyimim olmuştu o zamanlar ne çok KK de idim.Anne olmaktan ümidimi kesmiştim normal yollarla çocuğun olmaz tüp bebekte tutmuyor derken şimdi iki tane oğlum var aralarında bir yaş olan.arka arkaya normal yolla hamile kaldım sanki doktorların söylediğine inat.inşallah hiç beklemediğiniz anda mucizeniz sizi bulur
Allah bidaha yaşatmasın benimde geçen seneki tüp bebeğim tuttu 4,5 aylıkken suyu bitti ölü doğurdum. Tutup kaybetmek çok acıMrb kızlar bende yeni katıldım buraya bende Mayıs 28 de gidicem inşallah iki tane dondurulmuş embriyom var bakalım nasıl bir yol izlenecek ilk denemem de oğlumu 5 buçuk aylık kaybettimerken geldi yavrum. Bir sene geçti aradan şimdi anca topladım kendimi rabbim kimseyi evlat ile sınamasın kucaklarimiz boş kalmasın ins.amin
3. Günden itibaren kasıklarımda batma olurdu. Doluluk basınç olurdu 3-4 . Günler de . İnşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımızaSağol canım ya bende neden diye kendimi yiyordum uyku halibenim de 16 Mayıs test günüm 10. Gün yapmamı istedi doktorum zaten normalde de yapardım dayanamazdım kaçıncı gün başlamıştı belirtilerin benim ilk olduğu için hiçbişey bilemiyorum Ara ara dün adet sancısı gibi ağrım oldu o kadar o da zaten normal sonuçta işlem yapıldı ..yerlerini sevmişlerdir annesi bu denemende de tutunmuşlardır inşallah bu kez kucağına alırsın
Amin inşallah Canım benim acilmam olmuş erken doğum oldu bebekte hiç bir sorun yoktu Doğana kadar yaşıyorduMerhaba canım kaybın için çok üzüldüm inşallah bu denemende kucağına alırsın yavrularınıPeki neden olmuş doktor birşey söyledi mi ?? Genetik pıhtılaşma testleri vs yapıldı mı ??
Rabbim kimseye yasatmasin canım cidden çok zor oldu zor atlattım yaniAllah bidaha yaşatmasın benimde geçen seneki tüp bebeğim tuttu 4,5 aylıkken suyu bitti ölü doğurdum. Tutup kaybetmek çok acı
çocuk istediğimiz ilk ay hamile kaldım ama dış gebelikmiş.sonrasında aylar geçti hamilelik gelmeyince doktorum benden de eşimden de tetkikler istedi.eşimin sperm sayısı iki milyondu.doktor daha önceki hamileliğimi mucize olmuş dedi ama bu sayıyla tekrar mucize yakalamak çok zor dedi.eşim de varikosel vardı ameliyat oldu 3 ay sonra sayı sıfırdı şok olduk 3 ay sonra direk tüp bebeğe geçti.her şey çok iyiydi ama tüp bebek negatif.negatiften bir ay sonra yeniden normal yolla hamile kaldığımı anlamadan adet oluyorum sandım ama çok şiddetli dayanılmaz ağrılarım oldu hatta hamile olabilirmiyim tam adet gibi değil hem de çok ağrım var diye doktorumu aradım hamile olamayacağımı adet gördüğümü ağrı kesici almamı önerip muayene gereği bile duymadı.dayanamayıp idrar ve kan testi yapınca hamile olduğumu öğrendim ve doktoruma direk gittim ama yine dış gebelik ve bu sefer tüpüm parçalanmış ve iç kanama geçiriyorum karın boşluğum iç organlarım kan içinde eğer gebelik değerim düşmeseydi acil ameliyat olacaktım.hiç unutmuyorum doktorun odasından çıkp kanverene kadar ne kadar ağladığımı.herkes sorup duruyordu ne oldu diye.ameliyat olmadım ama tüplerim tıkanmış bana rahim filmi sonrası öyle dendi ve eş durumundan sonra birde tüpler asla normal olmaz dendi.ikinci tüp bebek yapıldı yine negatif.dondurulmuş embriyolarımın transferi için adet bekliyordum ki yine lekelenmeler başladı veee yine hamileydim.çok korktum ama bu sefer rahim içi gebelikti.doktorum şaştı kaldı asla olmaz derlerken iki tüp olumsuz olmuş iken ben 3.defa normal yolla hamile kaldım.ilk aldığım karar bu sefer temiz bir sayfa açmak için doktorumu değiştirmek oldu.belkibu doktor uğurlu gelir dedim güzel haber verir dedim.oğlumu kucağıma aldığım 6.ayda en yine hamileydim.iki oğlum arasında şimdi 15 ay var.hatta bundan 4 yıl önce yine hamile kaldım ama bu sefer düşük oldu.iki oğlumda da düşük tehlikesi kanamalar erken doğum tehlikesi atlattım aylarca rapor alıp yattım şimdi biri 3.sınıfa diğeri 4.sınıfa gidiyor.asla umudunuzu kaybetmeyin.ben ne zaman artık normal yol ile olmaz deyip durumu kabullenip gün beklemekten kendimi dinlemekten vaz geçip adet tarihimi unutuğum tarihlerde hamile kalmışımdır.hatta her iki oğlumda da adet tarihini hatırlamıyorum.olaylardan yola çıkarak adet tarihini bulmaya çalıştım(öğrenci devamsızlığı için köye gittiğimde 29 ekimdi o zaman kanamam yoğundu demekki 2.gün idi.demek ki 28 ekim gibi.)uzun oldu kusura bakmayın ama Allah herkese nasip etsin.bir gün belki sizin mucizelerinizi okuyacağızdır.hoşçakalınNe zor süreçler yaşamışsınızdır eminim ki çok zor her anı yaşadıklarımız .. maşallah iki yavrunuza da rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallahSizin sorun neydi peki ?? Bizim pek mümkün değil normal yolla tabi ki rabbimin dediği olur ama sperm sayımız 1 -2 taneydi tedaviye başladığımızda hiçbir parametre değerlendirilemiyordu 2 ay takviye aldı eşim 1 milyonu gördük şükürler olsun totalde morfoloji 1
Çok acı bir durum allah birdaha yasatmaz insRabbim kimseye yasatmasin canım cidden çok zor oldu zor atlattım yani
Seninle alakalı tüm tetkikleri yaptır o zaman canım tekrar kayıp yaşamamak için rabbim bir daha göstermesin inşallahAmin inşallah Canım benim acilmam olmuş erken doğum oldu bebekte hiç bir sorun yoktu Doğana kadar yaşıyordubebeğin eşinden parça aldılar ve hiç bir şey söylemediler bana sağlıksız dediler
Seninle alakalı tüm tetkikleri yaptır o zaman canım tekrar kayıp yaşamamak için rabbim bir daha göstermesin inşallah
Amin kuZum inşallah
Bir inşallah canımÇok acı bir durum allah birdaha yasatmaz ins
Adetimin 2 inci günü muayeneye gidicem aricam inşallah randevu verirler mecbur vericekler bir ay da ha bekleyemem çok zor beklemek...Arkadaşlar bu ay için transfer planını doktorunuz mu yaptı yoksa kendinizi hazır hissettiğiniz icin kendi planınız mi? Merak ettim çünkü Ramazan ayına denk geliyor biraz tereddütte kaldim
Ben sürekli kayıp yaşadığım için Mart ta aradım ne zaman yapalım diye onlarda sen iyiysen başlarız dedi. Nisan adetiyle başladım Mayıs ta transfer oldumArkadaşlar bu ay için transfer planını doktorunuz mu yaptı yoksa kendinizi hazır hissettiğiniz icin kendi planınız mi? Merak ettim çünkü Ramazan ayına denk geliyor biraz tereddütte kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?