Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canımmerhaba bayanlar ben de size katılabilir miyim :)
Aynen ya hava böyle olunca evde payluycak derecesine geldim bende tek değilmişim.kalktim duş aldım kendime geliyim diye.Günaydın kızlar, burada da hava kasvetli enerjimi emiyor böyle havalar![]()
Hoşgeldin canım![]()
İyi yapmışsın bende az dışarı çıkcam gezmeye enerjim yerine gelir belkiAynen ya hava böyle olunca evde payluycak derecesine geldim bende tek değilmişim.kalktim duş aldım kendime geliyim diye.
Maşallah canım kızınaKonuşunca hiç vermiyor da bazı şeyler yediğimde çok tepki veriyorhoşuna gidiyor mu gitmiyor mu bilmiyrm ama ortalığı karıştırıyor kıpır kıpır fir donuo bebegim icerde
![]()
Günaydın arkadaşlar Benim şimdi de tiroid değerlerim yükselmiş doktorum endokrin e yönlendirdi ama maalesef henüz bi dr bulamadım İstanbul’da siz nereye gidiyorsunuz ne kullanıyorsunuz?
En iyisi dışarı çıkmak bende hazırlanıp cikicam oğlumla pazara gidelim dedik.dunde ip almaya gittim kardeşine yelek yaptım diye oğlum.kiskandi banada yap diye tutturdu valla gittim ama gelene kadar belim mahfoldum.cok yürüyünce belim ağrıyor.İyi yapmışsın bende az dışarı çıkcam gezmeye enerjim yerine gelir belki![]()
Hayırlı olsun canım prensesisiz :)Selamlar annişler kardeşim doğum yaptı bugün ailemize bi prenses katıldı mutlu ve bir o kadar da korktum.
Çok zor allahım hepimizin işini kolaylaştırsın
Merhaba canım :)merhaba bayanlar ben de size katılabilir miyim :)
Bende tam tersi ya sabah olduğunu algıladığım andan sonra tövbe uyku girmiyor ya![]()
Merhaba canım :)
İlk bebek mi
Kaçıncı haftadasın ❤