• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yok kuzum ya görümcem vardı oturduk falan yeni gitti. Bende mutfakta oturdum az birşey otururken kasılma oldu artık şiddetini anlayabiliyorum kulaklarım ateş attı bi takip edeyim dedim 10 dkda bir düzenli geliyormuş.

Gerçek sancı vurarmış kuzu bele ama yani belli olmaz dikkat etmek lazım.

Yok kuzum otururken geldi yatıyorum hala devam ediyor. :KK43: Ayaktayken hissetmiyorum ama o yüzden bilemiyorum kasılma oluyor mu olmuyor mu diye..
Enemmm zaten çok korkuyorum :KK17:
Dediğim gibi karnım aşağıdaymış ztn.. bir de ün akşam ekstrem bir sancı oldu eşim de bıdı bıdı etti durdu. Sen niye hala valizini hazırlamadın, ya erken gelirse ya şöyle olursa bilmem ne bilmem ne :)) hatta bugün dağ bayır hızlı hızlı yürürken de eşim “yavaş yavaş, doğurman neyse de valizin hazır değil” diyor :KK70:adama valizim dert oldu.. valiz hazirlamadan dogururswm dilinden kurtulamam bisi degil :süslü::skandal:

Enemmm zaten çok korkuyorum :KK17:
Dediğim gibi karnım aşağıdaymış ztn.. bir de ün akşam ekstrem bir sancı oldu eşim de bıdı bıdı etti durdu. Sen niye hala valizini hazırlamadın, ya erken gelirse ya şöyle olursa bilmem ne bilmem ne :)) hatta bugün dağ bayır hızlı hızlı yürürken de eşim “yavaş yavaş, doğurman neyse de valizin hazır değil” diyor :KK70:adama valizim dert oldu.. valiz hazirlamadan dogururswm dilinden kurtulamam bisi degil :süslü::skandal:
Hazırla kuzu artık bencede ne olur ne olmaz.
Tam kapatmasan bile temel şeyleri koyarsın iyi olur telaş anında insanın kafası dumanlı oluyor gerçekten 😬

Canım maşallah sana ve kuzuna 🧿

Canım benim çok teşekkür ederim 🥰💙

Çalışır almak en mantıklısı canım. Eğer sonraya atabiliyorsan dediğin gibi bir gün bir gündür. Hem zaten istediğin zaman çalışamaz alabiliyorsun. Sorun olmaz inş dediğin gibi idare edersin birazcık.

Aman kuzum dkkat et.. kasılmanın net bir sebebi yok kuzum zaten bildiğim kadarıyla, yani senin engel olabilefeğin :))
Benim de sırtıma bıçak saplanıyor gibi alıyor.. rüzgarlı bir yerde çekindik fotileri :) cıbıl cıbıl gwzdim ondan sanırım :olamaz:
Yani umarım ondandır, sancı fln sırtıma vurmuyordur umarım :işsiz:
Ben otomatik kanunen hakkım olarak atılır sonrasına diye düşünmüştüm canım öyle olmuyo mu acaba yoksa iş yeriyle anlaşmaya mı bağlı ki boşu boşuna gitmiyim öyleyse :skandal:
Bilen biri beni aydınlatsın :KK58:

Cuttingcorners Cuttingcorners bakalım kuzu 1 dksı kaldı gelirse geçmemiş demektir. Gelmez inşallah valla geriliyorum ya.
Minnos anne gerilme 💙 gerginlik de tetikleyebilir. Bekle bakalim ins hafifler kuzum 🙏

Millet normalden korkar biz sezeryandan :ıslık:
Bağıra bağıra doğurmak istiyorum o zaman geldiğinde de böyle rahat konuşabilir miyim bilmiyorum tabi:KK48:
Senin kız dönermiş gibi geliyor bana rabbim gönlündekini verir inş. Benim kız hiç doğum pozisyonuna girmedi hala yan gelmiş yatıyor. Baştan yerine otursun diye uğraştık şimdi de yerleşdi çıkmaya niyeti yok sanırım:KK70:
Kizceler nazli ciktilar 🥰
Ben de sezeryandan korkuyorum sanirim. Ya da ikisinden de esit korkuyor da olabilirim :KK70: hayirlisi olsun diyelim hepimiz icin 🙏🏻

Ben otomatik kanunen hakkım olarak atılır sonrasına diye düşünmüştüm canım öyle olmuyo mu acaba yoksa iş yeriyle anlaşmaya mı bağlı ki boşu boşuna gitmiyim öyleyse :skandal:
Bilen biri beni aydınlatsın :KK58:
Canim calistigin her gun dogum sonrasi iznine eklenir. Yani memurlukta boyle. Normal islerde nasil yapiliyor cok bilmiyorum. Ben ogretmenim. Atsamda yaz tatiline gelecegi icin 32 de ayrildim orn. Cunku atamayacaktim :)) zaten yaz tatili. Ozel sektorden calisan hamis anneler aydinlatir seni anca ozel sektordeysen 💙

begonyas begonyas çok merak ettiğim birşeyi soracağım.yusufcuk uyuyor ya seviyor heralde uyumayı 😉 karnındayken nasıldı çok hareketlimiydi sakinmiydi? Benimki gece gündüz çok hareketli doğduğunda uyumazsa diye tırsıyorum 😄😄
Canım dün gece hiç uyumadi resmen sabahladim gündüz uyudu. Hamileyken de geceleri daha haraketli oluyordu. Gerçi çok gazi var henüz bir düzen oturtamadik yani hamilelikle kıyas yapamadım tam biraz belki kirki çıkınca da değişebilir diyorlar :)

O Ocimum basilicum maşallah kuzum göbüşe 😍

Gözün aydın canım maşallah bebişine 🐣 sağlığının iyi olmasına da çok sevindim bu süreci sonuna kadar böyle güzel atlatırız inşallah hepimiz🙏🏻 seninle günlerimiz neredeyse aynı ben de yarın öğle gideceğim kontrole Bakalım benim oğluşum ne alemde sanırım hala dönemedi 🙃

Çok teşekkür ederim canım 🤗💛 amin inşallah 🙏🏼 Sendende güzel haberler bekliyoruz yarın canım 🍀🍀❤️

Cnm.gÖzün aydın masallah kuzuya.bundan sonra normal hayatına dönersin ama yinede dikkat et..

Cnm Şubat ayı 81 oldum.

Teşekkür ederim canım ❤️ Yinede dikkatli olacağım tabi ki 🙏🏼

İyi akşamlar kızlar :süslü:
Eve geç döndük biraz kontrolden sonra yazdıklarınızı da anca okuyup bitirebildim:deli:
Kuzum yarımda olsa yüzünü gösterdi kilo almaya başladıkça suratı da değişiyormuş gibi geliyor bana benzemeye başladı sanki :lülülü:
44cm 2150gr olmuşuz :nazar: çalışır raporu aldım yarından itibaren işe başlıyorum masa başıda olsa işin ara ara uzan oturuken ayağının altına beline falan destek koy dedi. Bakalım dayanabildiğim kadar dayanırım 1 gün 1 gündür diyorum sonrası için.

güzel haberlerle gelmişsin canım sevindim 🙏🏼

Yine kasılma olmaya başladı ya neden oluyor anlamıyorumm sebebini de söylemediler.
İçtiğim suyu da artırdım içtiğim gibi çıkıyor Hatta sular 😂 3-3,5 lt içiyorum artık midem bulanıyor su içmekten. Canım yemek yemek bile istemiyor pff
10 dkda bir geliyor yine. Takipteyim geçer inşallah ya.

Kuzum dikkatli ol geçmezse hastaneye git hemen 😓

8 dkya düştü doğuruyor muyum yoksa ya 😂
Sinirlerim gerildi 😂

Back
X