• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yaa İnan’ ki güldüm kuzum :)) Doğru söylüyorsun gerçekten.
Bende bi ara hastalığı öğrenince şey düşünmüştüm güçlü falan mı koysak belki etkiler hayata tutunur kuzuşum güçlü olur diye☺️☺️ İnsanın aklına neler geliyor işte..
O zaten hayata tutunacak annesi, senin karnında ne kadar güçlü hareketler yapıyo bide orda yeri dar yer darken böyleyse, çıkınca düşünemiyorum,Rabbim senin gönlünü biliyo cnm inş senin de gönlüne göre verecek,

O zaten hayata tutunacak annesi, senin karnında ne kadar güçlü hareketler yapıyo bide orda yeri dar yer darken böyleyse, çıkınca düşünemiyorum,Rabbim senin gönlünü biliyo cnm inş senin de gönlüne göre verecek,
İnşallh kuzum ağzından bal damlıyor 💙

Bilmediğim için soruyorum bebek doğunca topuk kanı hastanede alınmıyor mu ?
Asmde mi alınıyor

Canım benim doğumdan önceki son kontrol perşembe günü tahlil falanda yapıcaklar,dün arayıp haber verdiler.
Aşılar içinde bilgi verirler,ilk izlenimde bir kitapçık vermişlerdi orda tüm aşıların listesi hangi ayda yapılması gerektiği yazıyor.
Yine sorup bilgi alırım paylaşırım 😊

Canım hem hastanede alıyorlarmış hem de aile hekimliğinde ben o şekilde okudum:anneadayı:
Hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Cuma değil miydi senin kontrol değişti mi günü

Cuma canım ama doktorum tahliller istedi gitmeden bende yarın onları yaptırıcam sonuçlarla beraber gidicem 🤗

Eskiden çocuklara dursun ,yaşar gibi isimler verilirmiş, en son çocuğa songül, yeter, gibi sende dursun uras bey yazınca o geldi aklıma, biz urasın önüne bi dursun koyalım yoksa bu ursa paşa durmadan gelecek, yüreğimizi ağzımıza getiriyo, ikinci bebiş olma yolunda azimle ilerliyo
Hahahhah Nisantoş un başına ne koysak acaba :KK53:

Canım hem hastanede alıyorlarmış hem de aile hekimliğinde ben o şekilde okudum:anneadayı:

Cuma canım ama doktorum tahliller istedi gitmeden bende yarın onları yaptırıcam sonuçlarla beraber gidicem 🤗
2 yerde alınmasındaki amaç neymiş acaba sonuçlar sisteme düşmüyo mu ki o_O
Çok iyi düşünmüşsün canım 👍

2 yerde alınmasındaki amaç neymiş acaba sonuçlar sisteme düşmüyo mu ki o_O
Çok iyi düşünmüşsün canım 👍
Canım Bir de aile hekimliğindeki ebe bana topuk kanındaki sonuçların bazen yanıltabildiğini söyledi yanlış sonuç çıkıyormuş aileler üzülüyormuş falan ama oldu baya ve pek aklımda kalmadı detayları bende araştırıcam o konuyu ayriyeten🤔

Kızlar dün aylık kontrolüme gittim ve artık 2 haftaya düstü kontrollerim, korkuyordum ya hareketsizliğinden cok sükür iyiymis. Dün 32+4tüm ve kilosu 1920 gram cıktı. Biraz az değil mi? Ne yapabilirim kilo alması icin? Vinalac osteozinc ferrum ve balık yağı iciyorum hergün.
Gözünaydın canım :))) az değil hiç merak etme haftaya uyumlu bizimki çünkü benimkide 32 haftada 2.000 kg idi

Canım Bir de aile hekimliğindeki ebe bana topuk kanındaki sonuçların bazen yanıltabildiğini söyledi yanlış sonuç çıkıyormuş aileler üzülüyormuş falan ama oldu baya ve pek aklımda kalmadı detayları bende araştırıcam o konuyu ayriyeten🤔
Şey kızlar bunu bana ebe de dedi hastanede alıyorlar ama bizim burdan almamız gerekiyor demişti sebebini tam bende hatırlamıyorum hem dediğin gibi yanıltıcı olabildiği için hem de hastanede yapılan sisteme düşmüyor gibi birşey demişti yanılmıyorsam melike222 melike222

Bunu ilk defa duydum bak bende bir araştırayım
Bende gidicem Zaten arkadaşım gelecekmiş 😱😂
Ne işi varmış kız kabul etmeseydin akşam sancın vardı zaten.
Mart analarında güzel sezeryan doğum var mı diye bi bakınayım dedim.
Demez olaydım geri kaçtım hemen 😂

Bunu ilk defa duydum bak bende bir araştırayım

Ne işi varmış kız kabul etmeseydin akşam sancın vardı zaten.
Mart analarında güzel sezeryan doğum var mı diye bi bakınayım dedim.
Demez olaydım geri kaçtım hemen 😂
Görüşemedik uzun zamandır kuzu gelmezse doğuracam içinde kaldı kızın😂
Sorun değil benden Zaten o da yardım eder herşeye ❤️😂

Şey kızlar bunu bana ebe de dedi hastanede alıyorlar ama bizim burdan almamız gerekiyor demişti sebebini tam bende hatırlamıyorum hem dediğin gibi yanıltıcı olabildiği için hem de hastanede yapılan sisteme düşmüyor gibi birşey demişti yanılmıyorsam melike222 melike222
İyide benim anlamadığım bir nokta var şimdi.
Diyelim doğum oldu kanı 5.gün almaları gerekiyor.
Ya c.tesi pazara denk gelirse yada asmnin kan aldığı güne denk gelmezse 🤔

İyide benim anlamadığım bir nokta var şimdi.
Diyelim doğum oldu kanı 5.gün almaları gerekiyor.
Ya c.tesi pazara denk gelirse yada asmnin kan aldığı güne denk gelmezse 🤔
Güzel soru 😂 Ama belli bir zamanı vardır büyük ihtimalle atıyorum 3-6 gün arası gibi.
Onu arayıp öğrenmek lazım🤔
Birde bizim asm hergün alıyor 11e kadar galiba.
Günleri varsa bile farkedeceğini sanmam yine alırlar bence bana öyle geliyor 🤔

Görümce kör kepçe mi gerdi dün seni :KK53:
Şimdi nasılsın kuzu biliyon ben okuya okuya arkadan geliyom :)

Bendeki sezeryan korkusu öyle böyle değil :)
Dönmezse şimdiden alıştırıyorum ufak ufak sezeryana kendimi 😊
Hiç güvenme anacım bu nazlı kızlara dksı dksını tutmuyor 😂
10 hafta boyunca baş aşşaydı son kontrolde makat gelişe geçmiş canı sıkıldı ellem 😆
Hareketlerinden anladığım kadarıyla yine baş aşşa gelmeye çalışıyo 🤗
Canim surdan da anlarsin hıçkırınca hep alt tarafimda hissediyorum benimki hala dogum pozisyonunda.kafada buyuk olunca altta rahat etmistir:KK53:sen nerde hissediyorsun

Back
X