• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bugün oğlum karnımı her zamankinden çok sertleştirdi nedense ya biraz mide bulantısı da oldu. Ara ara da ateş bastı böyle çok sıcakladım nedense. Size de böyle oluyor mu ben bugün kendimi pek iyi hissetmedim 😕
Bende ara ara ateş basması oluyor terliyorumo_O

Herşey yolunda olmasına sevindim canım 🙏🏼❤ Doğum hikayeni heycanla bekliyorum

:KK70: ay kız aynı ben. Kafayı yiyeceğiz:KK70:

Maşallah kuzum 🧿🧿 hamileliğin 3 trimesterda birincisi gibi kusma bulantı koku hassasiyeti geri gelebiliyormuş canım
Valla sağlıkla sıhatle doğsalardı bi şu bebişler :dua: biz kafayı yemeden

Canım güzel günlerde giysin eren paşa çok güzel olmuş takım olmuşlar :KK200:

O kadar haklısın ki.. benimde hep o şekilde başıma gelir söylersem olmaz örneğin kurumsal bir yerle tam 2 kez görüşmeye gittim artık bekliyorum başla demelerini ne ses ne seda normalde ben söylemezdim ama boşluğuma mı denk geldi bilmiyorum olmadı:110: sonra beğendiğimiz bir ev vardı onu da dedik herkese o da bir türlü nasip olmadı sonra eşime dedim ki asla kimseye bir şey söylemeyeceğiz sağolsun o da iyi sır tutar bebek düşündüğümüzü kimseye söylemedik örneğin allah nasip etti, şuanki evimizi kimseye söylemedik en son pazarlık yapınca söyledik o da nasip oldu bundan sonra böyle yani😬😬

Teşekkür ederim canım ❤️

Kizlar Kemence Kemence nerelerde ben mi kaçırdım yazmam is galiba ne zamandır. .

Evet canım bende geçen gün yazdım ama cevap vermedi Kemence Kemence son görülme 6 mart diyor :( umarım kötü birşey yoktur 🙏🏼

Bugün hıçkırık muhabbeti olunca benimde aklıma geldi.
2-3 haftadır bende hıçkırıkları hissediyorum.
Bizim bebişin durumunda hıçkırması iyi mi acaba? Ciğeri geliştiği anlamına mı geliyor ki..
Google amcaya sordum bebişler neden hıçkırır diye diyaframın zarının kasılmasıyla ciğer gelişimine yardımcı olur vs yazıyor. Kuzumun minik ciğeri mi gelişiyor ki yada gelişiyor mudur ki. Herşeyden ümit kapısı arıyorum yahu :)

Kuzum benim bildiğimde olumlu yönde midesi ciğeri geliştiği için çok normal olduğu benim kız da sürekli hıçkırıyor :KK45:

Günaydın güzel anneler..Dün akşam acile gittim adet ağrısı gibi ağrılarım var diye nst kan idrar tahlilleri yapıldı sonuçta enfeksiyon varmış ondan oluyormuş sancılar..Allahtan erken doğum falan yok açılma da yoktu muayene ettiler..İlaç yazdı doktor bakalım antibiyotik umarım geçer doğuma kadar tekrarlamaz..

Back
X