• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yürüyüş yaptırıyorlar kızlar, gazım çıkması lazımmış. Bebeğim yanımda şükür.
Ağrılarımdan başka bir sıkIntı yok. Sadece spinal anestezi oldum kızlar. Eve çıkınca ayrıntılı herşeyi yazacağım sizlere.
Hem suyum hem nişanım geldi, hem sancım oldu. Hepsini anlatırım kızlar.
Merak eden herkese çok teşekkür ederim.
Bebeğin çok şükür yanında ya kuzum gerisinin hiç önemi yok ❤
İkinizde iyi olun yeter 🤗

Süper o zaman ya umarım gelişir yeterli kapasiteye gelir minik ciğerlerimiz🙏

İnşallah canım benim:KK200: gelişiyor merak etme hıçkırık da bunun kanıtı
Günaydın kızlar, güzel günlerimiz olsun inşallah. Bugün tuttuğumuz evi temizlemeye gidiyoruz. Annem var yanimda, kızkardeşim de gelecek inşallah. Eşimin halası vefat etti şimdi ordan da kimse gelemiyor, tabi bu acı günde de gelin yanima diyemem. inşallah 2 kişi hemen biter bu temizlik. Son haftalarda hareket etmek bile ne zor ne zor. Benim daha ev taşınacak. Yerleşecek. Kızlar dua edin bana doğum öncesi bitsin şu işler.

Canım allah yardımcın olsun inşallah 1 ay önce ev taşıdık çok çok yoruldum ve her ne kadar bana yaptırmasalar da mecburen mutfağı evi kafalarına göre yerleştiremeyecekleri için işin ucundan tuttum 😒 bebek kilo almadı taşınma sürecinde sütünü yumurtanı ihmal etme sakın canım aktif iş yapma
naber kızlar nasıl gidiyor ayy doğumlar yaklaşıyor çok heyecanlanıyorum bi taraftanda korkuyorum ben kafayı yedim heralde:KK53:

+1 de benden canım😟 korkuyorum aklımda bir sürü sorular

Sen de mi korkuyorsun bacım valla şaka yapmıyorlar çıkacaklar bir şekilde :KK53:
Bende içimde saklamak istiyorum mümkün olduğunca 😂
zaman azaldıkça önceki hatıralarım geliyor aklıma :KK47:
diyorum oğlanı 2 yaş yaptım bu da büyüyecek bi şekilde:KK69:

Kizlar acil bakarmisiniz benim kinde tik yok. Dun ben vurmayana kadar karnima hic teperenmedi. Teprendiginde de usut uste hafif hafif vurdu. Ama geceden beri tik yok. Tikliykrumda ama birsey yok. Sizde de boyke birsey varmi.
Benim oglumda tembel cok hareketli degil oturunca uzaninca arada saga Sola kiviriyor kendini tatli bisiler ye uzan hareketlenir buyuk ihtimal takip et hareketlerni canim

amin valla insan maşallah der bisey yapar dimi. Esim bir yerle büyük bir is anlaşması yapıyordu herşey yolunda olumluydu kaynanam öğrendi ertesi gün is iptal oldu. Ondan bir hafta sonra başka bir is için tekrar görüşmesi oldu bu daha da büyük bir is söylemedim kv de imzalar atılınca söyledik öncesinde söylesek bu da giderdi heralde. Oğluma doğuma girdigim gün de bi teklif gelmişti bana sordu esim gideyim mi diye 3 gün sehirdisina gitmesi gerekiyordu çokta iyi bir kazancı olacaktı git dedim o gün kayinvalidem de vardı aynı günün akşamı is iptal oldu 😂😂 evlendigimden beri böyle ben çok iyi niyetli olduğu için hep net oluyorum gizli saklı yada aman nazara gelir diye farklı hareket etmiyorum hep bundan oluyor ama artik akıllandım biraz kotu düşüncem 😂😂 saklicam

düşman başına kv:KK70::KK70::KK70:

Bugün hıçkırık muhabbeti olunca benimde aklıma geldi.
2-3 haftadır bende hıçkırıkları hissediyorum.
Bizim bebişin durumunda hıçkırması iyi mi acaba? Ciğeri geliştiği anlamına mı geliyor ki..
Google amcaya sordum bebişler neden hıçkırır diye diyaframın zarının kasılmasıyla ciğer gelişimine yardımcı olur vs yazıyor. Kuzumun minik ciğeri mi gelişiyor ki yada gelişiyor mudur ki. Herşeyden ümit kapısı arıyorum yahu :)
Canım buna o kadar çok sevindim ki anlatamam,Rabbim Urasına güç kuvvet sağlık versin inşallah :dua: ya ben hissetmiyorum yada hıçkırmıyor diyince belli etmesemde üzülüyordum. Çok şükür bu haberi verdin mutlu oldum 💙

zaman azaldıkça önceki hatıralarım geliyor aklıma :KK47:
diyorum oğlanı 2 yaş yaptım bu da büyüyecek bi şekilde:KK69:
Dünyaya gelen büyüyor kuzu. Kızda büyüyene kadar biraz çekersin ama Sonradan rahat edersin. Gerçi ben bilmiyorum öyle diyorlar 🤔

Kizlar acil bakarmisiniz benim kinde tik yok. Dun ben vurmayana kadar karnima hic teperenmedi. Teprendiginde de usut uste hafif hafif vurdu. Ama geceden beri tik yok. Tikliykrumda ama birsey yok. Sizde de boyke birsey varmi.
Canım korkutmak istemem ama normal bir durumda olabilir,bebek stres altındada olabilir. Bence bugün bir acile gidip muayene ol derim

Canım buna o kadar çok sevindim ki anlatamam,Rabbim Urasına güç kuvvet sağlık versin inşallah :dua: ya ben hissetmiyorum yada hıçkırmıyor diyince belli etmesemde üzülüyordum. Çok şükür bu haberi verdin mutlu oldum 💙
Kuzum gördüğüm kadarıyla tam olmasa da sağ ciğerimiz var ama sol ciğerimiz sıkıntılı. Bakalım inşallah gelişiyordur ☺️ Son seferde göremedim tabi ekranı bana çevirmiyorlar, söylemediler de. İnşallh herşey yolunda gidecek sağol kuzum💙💙

Kuzum gördüğüm kadarıyla tam olmasa da sağ ciğerimiz var ama sol ciğerimiz sıkıntılı. Bakalım inşallah gelişiyordur ☺ Son seferde göremedim tabi ekranı bana çevirmiyorlar, söylemediler de. İnşallh herşey yolunda gidecek sağol kuzum💙💙
Ayy çok şükür canım Rabbine ikiside gelişip büyümüş olur canım inşallah 🤗
Bazı doktorlar ketun oluyorlar göstermiyorlar,sağlıkları yerinde olsunda gerisi hiiiç mühim değil ❤

Kızlar günaydın....doğumlar olunca ne olur olmaz dedim kuaföre geldim...aradan çıksın içim rahat etsin. Öğleden sonra da kontrolün var.

Herkes iyidir inşallah. Artık sayılı günler kaldı. Rabbim yardımccımız olsun
Kuzu 37. Haftaya gelmişsinn🙈
Hadi bakalım, kontrolünden de güzel haberlerle gel inşallahhh.

Kızlar cok enteresan bişey yaşadım, dün bebeğin mobilyaları geldi ama öyle bir ağır boya kokusu vardı ki sanırım zehirlendim 4-5 kere kustum yanımda annem vardı o da kustu koku yüzünden. Hicbisey yiyemedim gece uyuyamadım soğuk soğuk terledim. Camı actım anneme gittik gece eşimle kalmaya.Smdi biraz dalmısım kalktım hala midem bulanıyor. Buarada son ay mide bulantım cok keskin bisekilde döndü. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım

Back
X