• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sipariş verdim kargoya hemen verdiler :)) benim çok hoşuma gitti.

Bayıldımmmm :KK200: Bende instagramda bir profilden bilgilendirme almıştım siparişle alakalı ama nisan başı gibi vereceğim siparişimi...

Merhaba kızlar 😀 belki beni hatırlarsınız sizinle nisan annesi olacaktım ama eylülde düşüğüm olmuştu. Bu ay hamile olmak nasip oldu tekrar çok şükür 😊
Daha kalp atışını duymadım, hala her wcye korku içinde gidiyorum, hala ara ara umutsuzluğa kapılıyorum.
Sizin doğumlarınıza az kaldı. Hepiniz bir avazda sağlıkla kavuşun bebişlerinize inş. Bende bi duanızı alırım 😚😚

Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :nazar::KK200:

Kızlar bn tip fakültesinde sezeryan olacagim benden asistan varis çorabı istedi bende varis yok dedim ameliyatta pihti atıyor o yüzden giydiriyoruz dedi ben hiç bilmiyorum bu arada tam uyutulacam.son 10 günüm kaldı..akLima getirmemeye çalışıyorum ama çok korkuyorum...

Cnm ben spinal oldum öyle bisey hissetmiyosun sadece bebeği çıkaracakları zaman benim bi vucudum sallandı galiba göbeğin üstünde baskı yaptılar ki rahat çıksın diye ben öyle sallaninca napiyonuz diye sordum ölcuyoz diye beni kandırdılar demeleriyle bebeği çıkarttilar ağladı kuzum ,ağrı pompasi elin üstünde takılıydı bizim gelinin, benim belimde her hangi bisey birakmamislardi o iğneyi bile bele sokarken hissetmiyosuno kadar inceki saç teli gibi sıfır acı yani, ben çok korkak biriyim bide ona rağmen hiç hissetmedim korkma yani cnm ,çok strese girersen sakinleştirici yaparlar
Ben cesurum aslında ama o iğne içinde kalıyo deyince doktorum tırstım sonuçta omurgada

Merhaba kızlar 😀 belki beni hatırlarsınız sizinle nisan annesi olacaktım ama eylülde düşüğüm olmuştu. Bu ay hamile olmak nasip oldu tekrar çok şükür 😊
Daha kalp atışını duymadım, hala her wcye korku içinde gidiyorum, hala ara ara umutsuzluğa kapılıyorum.
Sizin doğumlarınıza az kaldı. Hepiniz bir avazda sağlıkla kavuşun bebişlerinize inş. Bende bi duanızı alırım 😚😚

Hayırlı olsun canım tebrik ederim❤️ Kalp atışını duyduğunda da yaz lütfen allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻
Kontrol iyi geçti kızlar dediğim gibi dönmüş yine benim yaramaz oğlan. Baş aşağı dedi kesin olarak. :-)

Kilosu 3.300. Suyun da iyi dedi. Nst de sancı yok tansiyon iyi. Haftaya perşembe gel dedi. Tabii o zamana kadar doğurmazsam

Gözün aydın canım❤️ Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah

A April wind kuzum vallahi sana helal olsun inan şu hamilelikte bi doya doya su içemedim mide bulantısı ve ağız tatsızlığından😏 her tahlilde enfeksiyon çıkıyor ama ne kadar zorlasamda kendimi çok yetersiz bence su içmem😟

Lusi Lusi canım çok geçmiş olsun

İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız?

Bugün hiç tadım yoktu
Yazışmaları okuyup çıktım

Sabah kahvaltıda yine bir anda kusmaya başladım :(
Sonra da başım döndü yattım hep

Karnım gün boyu semsertti
Biraz okşayıp sevince yumuşuyordu ama sonra yine semsert tepecik oluyordu

Şimdi yine başım dönüyor, kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Yarın kontrolüm var, ne olur ne olmaz dedim çantamı hazırladım üstün körü, ilk acil gerek olabilecek eşyaları koydum, detay düşünüp hazırlayacak halim yok hiç :(

Bugün ağdaya da gitmek istiyordum ama o kadar halsizim ki gözüm kesmedi

Kızlar bn tip fakültesinde sezeryan olacagim benden asistan varis çorabı istedi bende varis yok dedim ameliyatta pihti atıyor o yüzden giydiriyoruz dedi ben hiç bilmiyorum bu arada tam uyutulacam.son 10 günüm kaldı..akLima getirmemeye çalışıyorum ama çok korkuyorum...

Ben oğlumu genel anestezi ile sezeryan yapmak durumunda kalmıştım, dönmemişti ve suyum gelmişti 36 haftalıkken... Ameliyat sonrası kendime geldiğimde çok ağrı sızı hissetmemiştim, 1 hafta içinde de evimin işini yapar durumdaydım. İçinizi ferah tutun, inşallah bir çırpıda kolayca geçecek döneminiz...:nazar:

Katering isi canim seffim Ben ,ben zorlaniyorum artik hem burasi hem ev isleri:confused:

Doğrudur canım mutfak işi zordur allah yardımcın olsun 🙏🏻 Orada doğum izni kaç ay?

Canım korkma ❤️ Hepimiz dua edicez sana inşallah her şey yolunda gidecek bebeğini de sağ salim kucağına alacaksın🐣
İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız?

Bugün hiç tadım yoktu

Sabah kahvaltıda yine bir anda kusmaya başladım :KK43:

Yarın kontrolüm var, ne olur ne olmaz dedim çantamı hazırladım üstün körü, ilk acil gerek olabilecek eşyaları koydum, detay düşünüp hazırlayacak halim yok hiç :KK43:

Canım asm de ya da eczanede bi tansiyonuna baktırsaydın keşke ya da sipariş ver internetten en azından için rahatlasın bu durumlarda😟

Kuzum anneme de giydirmişlerdi pıhtı sebebiyle isteyebiliyorlar demek ki..
Sakin ol kuzum sen herşey yolunda gidecek inşallah 🙏
Hayırlı olsun canım tebrik ederim❤ Kalp atışını duyduğunda da yaz lütfen allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻

Gözün aydın canım❤ Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah

A April wind kuzum vallahi sana helal olsun inan şu hamilelikte bi doya doya su içemedim mide bulantısı ve ağız tatsızlığından😏 her tahlilde enfeksiyon çıkıyor ama ne kadar zorlasamda kendimi çok yetersiz bence su içmem😟

İçiyorum içiyorum enfeksiyon yakamı bırakmıyor ama kuzu ya.
Hamilelikten önce hiç içmiyordum ama. Öyle böyle derken şu 9 ayda alıştım vallahi.
Önceden midem kalkıyordu su içerken

Bu arada şimdi sordum, @mavi kedi serum alıyormuş iyiymiş sıkıntılı bir durum yok gibi🙏

İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız?

Bugün hiç tadım yoktu

Yarın kontrolüm var, ne olur ne olmaz dedim çantamı hazırladım üstün körü, ilk acil gerek olabilecek eşyaları koydum, detay düşünüp hazırlayacak halim yok hiç :KK43:

Canim bir acile gitme imkanin varmi.devam ederse bir gozuk Dr.

Ben cesurum aslında ama o iğne içinde kalıyo deyince doktorum tırstım sonuçta omurgada
Cnm aslında iğne kalmiyo hanı damar yolu açıyorlar ya o kolumuzda hep duruyor ,damar yolunu iğne ile açıp iğneyi cikariyolar plastik olanını oraya yerlestiriyolar, bende kızıma damar yolu actirmistik o za-man hemşirenin yanında bükme kizim kolunu dedim hemsire dediki bisey olmaz onun içindeki plastik dedi eğer iğneyi orda tutmuş olsak damarı parcalar dedi muhtemelen bele takılan da öyle, o plastik şey ignenin işlevini görüyo ,hemşirenin dediğinden yola çıkarak yazdim

Doğrudur canım mutfak işi zordur allah yardımcın olsun 🙏🏻 Orada doğum izni kaç ay?

Canım korkma ❤ Hepimiz dua edicez sana inşallah her şey yolunda gidecek bebeğini de sağ salim kucağına alacaksın🐣

Canım asm de ya da eczanede bi tansiyonuna baktırsaydın keşke ya da sipariş ver internetten en azından için rahatlasın bu durumlarda😟
12 ay alicam Ben 18 ayda alabilirsin ama ozaman 12 aylik alacagin para 18 bolunuyo .

Hatırladım vee çok sevindim canım🙏
Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah❤️
İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız?

Bugün hiç tadım yoktu

Al benden de o kadar tatsız tuzsuzum.
sende dikkat et canım gerekirse acile git ihmal etme lütfen

Valla ben yurt icinde 45 dk- 1 saat yolculukta bile tüylerim dikenleniyor. Turkiyeye ziyarete geliyor musunuz peki eşin korkusunu nasil aşıyor ? annene hak veriyorum ama. O ucsuz bucaksiz okyanusların üzerinden gecmeyi hayal bile edemiyorum
Geliyoruz turkiyeye 2-3 senede bir ,esim korkusunu yenemiyo ,sakinlestiriciler bile ise yaramiyo:KK48:,

Hayırlı olsun canım tebrik ederim❤ Kalp atışını duyduğunda da yaz lütfen allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻

Gözün aydın canım❤ Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah

Hatırladım vee çok sevindim canım🙏
Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah❤

Al benden de o kadar tatsız tuzsuzum.
sende dikkat et canım gerekirse acile git ihmal etme lütfen
Çook teşekkür ederim amin inş.

Tedbir amaçlıdır canım tıp fakülteleri böyle...korkma lütfen bebeğine kavuşacaksın. Kucağına alınca tüm acılar unutulacak. Son zamanların tadını çıkar.
İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız?

Bugün hiç tadım yoktu

Eşin evdeyse bir acile git canım ihmal etme bak. Bugün tam muayeneden çıktım başka bi gebe tahlil yaptırmış. Gebelik zehirlenmesi var dedi. Nasıl üzüldüm kendimi değil onu düşündüm. Yani her an her şey olabiliyor lütfen ihmal etme. Ağdayı da geciktirme ben de haftaya gidecektim bugün ağda kaş bıyık saç kesimi ne varsa yaptırdım yarın ne olacağını bilmiyorum çünkü.
Kuzum anneme de giydirmişlerdi pıhtı sebebiyle isteyebiliyorlar demek ki..
Sakin ol kuzum sen herşey yolunda gidecek inşallah 🙏

İçiyorum içiyorum enfeksiyon yakamı bırakmıyor ama kuzu ya.
Hamilelikten önce hiç içmiyordum ama. Öyle böyle derken şu 9 ayda alıştım vallahi.
Önceden midem kalkıyordu su içerken

Bu arada şimdi sordum, @mavi kedi serum alıyormuş iyiymiş sıkıntılı bir durum yok gibi🙏

Sevindim mavi kedi ye. Başı dönmüştü değil mi ? Öyle okudum sanki. Telefondan bakmak sinir bozucu adapte olamıyorum

Back
X