- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gece yatmadan önce içiyordum öncekinde bazısı bulantı vs yapıyor diyordu yatmadan içince problem olmuyordu banaDemir ilacını kahvaltıdan en az 1 saat önce içmeniz lazım kesinlikle et süt ürünleri ile alınmamalı arada en az 1 saat olmalı ben gece tuvalete uyandığım bi ara içiyorum saat 5-6 gibi
Sen hangi ildeydin cnm edirnede tek doktor olunca sıkıştık bizben de aradım az önce 28 kasım çarşamba için verdiler. 30 ila 40 dk arası sürüyormuş. bi de gelirken 2 li test sonucunuzu getirin dediler.
22+1 oluyor canım evet sorun olmuyormuş kardeşim de 23 de baktırmıştıEğer 22 ci haftaya denk geliyorsa sorun değil.22 en uygunuymuş.sanirim 24 e kadar da yapiliyor
Bende yarın gitcem hastaneye yaşasın
Bugün temizlik günü evi süpürüp toz alayım![]()
Yok kız enerjim var bugünDedi ve gidip koltuğa uzandı![]()
Yok kız enerjim var bugünbuldum ama ben çözdüm kendimi kahvaltıdan 2 saat sonra enerji geliyor işlerimi yaptım yaptım yoksa patates gibi yatıyorum tüm gün
![]()
Ah ah sorma ev işi çok nankörr yap yap bitmiyor dertliyim o konudaYat bence de ev yine kirleniyor tozlanıyor "yatmaktan zarar gelmez " bir tembel atasözü![]()
Ben gece yatmadan önce süt içiyorum o yüzden uyku arasında alıyorum çok acıkmadanBen gece yatmadan önce içiyordum öncekinde bazısı bulantı vs yapıyor diyordu yatmadan içince problem olmuyordu bana
Ben demir ilacını icip üstüne bizde güzel kahvalti yapıyordumBen gece yatmadan önce süt içiyorum o yüzden uyku arasında alıyorum çok acıkmadan
Merhaba herkese ben hastahanedeyim acile geldim dün akşam dayanılmaz ağrılarım oldu.. sıra bekliyorum[/QUOTE
Geçmiş olsun cnm neden oldu ki acaba agrilarinMerhaba herkese ben hastahanedeyim acile geldim dün akşam dayanılmaz ağrılarım oldu.. sıra bekliyorum
Normaldir insallah cnm benimde 3-4 gun öncesine göre azaldi kasik agrilarim ayakta fazla kalinca oluyoMerhaba kızlar 3-4 gündür kasıklarım belimde sürekli sızlıyor gibi bir ağrı var. Sabah akşam progestan kullanıyorum pek de almıyor sanki sızıyı... Bebeğimin hareketinde bir sıkıntı yok.Ama bi tedirginim normal midir ki bu durum ?![]()
Geçmiş olsun canım iyidir inşallah bebiş stres yapma hiçMerhaba herkese ben hastahanedeyim acile geldim dün akşam dayanılmaz ağrılarım oldu.. sıra bekliyorum
benim de yarın kontrolüm var saat sayıyorum resmenBende yarın gitcem hastaneye yaşasın
Bugün temizlik günü evi süpürüp toz alayım![]()