2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Demir ilacını kahvaltıdan en az 1 saat önce içmeniz lazım kesinlikle et süt ürünleri ile alınmamalı arada en az 1 saat olmalı ben gece tuvalete uyandığım bi ara içiyorum saat 5-6 gibi
Ben gece yatmadan önce içiyordum öncekinde bazısı bulantı vs yapıyor diyordu yatmadan içince problem olmuyordu bana

Bana sağlık ocağında ebe hepsini kahvaltıdan önce içeceksin demişti ama doktorum sadece decavit iç diyince akşamları yatmadan önce aldım bulantı yapar diye korkuma :)
Demir’e yeni başlayacam şimdi decaviti kahvaltıdan önce alıyorum Demir’i akşam yatarken mi içsem acaba bende?

Kızlar fikire ihtiyacım var yalnız rekor kırdım her saniye aklıma farklı konu geliyorrr.
Şimdi ben mantar pano almıştımm tee aylar önce. taşınırken dolaba sıkıştırmışım yeni buldum neyse işte unutmuşum. :KK45:
Ultrason görüntülerini buna tutturacam amaa nasıl bir süsleme yapabilirim ben buna sade sade hoş gelmiyor göze :KK53: İpine çiçek Miçek mi yapsam yoksa kenarlarına maviş birşeyler mi fikir verin yahuu :KK45:

Ben gece yatmadan önce süt içiyorum o yüzden uyku arasında alıyorum çok acıkmadan
Ben demir ilacını icip üstüne bizde güzel kahvalti yapıyordum :halay: ayy o zaman onu gece yatarken iciyim. Yatarken elevit ve folik asit iciyodum aksam yemeğinden sonrada guatir ilacını iciyodum valla sasirdim neyi nasil icecegimi

Merhaba herkese ben hastahanedeyim acile geldim dün akşam dayanılmaz ağrılarım oldu.. sıra bekliyorum

Merhaba kızlar 3-4 gündür kasıklarım belimde sürekli sızlıyor gibi bir ağrı var. Sabah akşam progestan kullanıyorum pek de almıyor sanki sızıyı... Bebeğimin hareketinde bir sıkıntı yok.Ama bi tedirginim normal midir ki bu durum ?:KK43::KK43::KK43:

Merhaba kızlar 3-4 gündür kasıklarım belimde sürekli sızlıyor gibi bir ağrı var. Sabah akşam progestan kullanıyorum pek de almıyor sanki sızıyı... Bebeğimin hareketinde bir sıkıntı yok.Ama bi tedirginim normal midir ki bu durum ?:KK43::KK43::KK43:
Normaldir insallah cnm benimde 3-4 gun öncesine göre azaldi kasik agrilarim ayakta fazla kalinca oluyo

Bilmiyorum bacağıma vurdu ağrı gece ikiye katlandım hiç bir şekilde rahat edemedim o kadar kötüydüm ki anlatamam

Back
X