2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Arkadaslar aklima bisey takildi cevaplarsaniz sevinirim ben normalde devlete gidiyorum ama geçen hafta bugün leke geldiği icin özele gittim ultrasona cekti hersey normal dedi bende tabi gitmisken cinsiyetide sordum ona tam anlamiyla cevap veremedi . Bazi arkadaslarimizi doktorlar yarin veya haftaya gelin demis bana öyle bisey demedi benim tekrar ücret ödemeden kontrol olarak gitme gibi bi şansım var mi
Cnm bende 10 gün içinde ücret ödenmiyor biliyorum.bence tekrar git bak tabi dr lar bu durumu pek sevmiyorlar ama bu senin hakkin

Evet cnm bizdede kulunc derler rsmen surunuyorum.çok kötü Allahım kimsenin başına vermesin masajla rahatliyorum ama yine başlıyor Esimde bıktı birde resmen ezildi sirtim eşimin eli agir:KK48:sonrasında da.acıyor artık cigerlerde birsey olmasın da ona raziyim
Yok canim cigerlerinde insallah birsey yoktur.Oksuruk falan da yok diyorsun zaten. Bende de oluyor bir gun sırt agrisindan diger gun bacak ağrısından yatamiyorum. Halbuki hicbirsey yaptigim yok.Hamilelikte hassasiyetde ağrılar da artıyor.Kulunç var ya masaj yaptikca icinde dolaşır böyle resmen kıtır kıtır sesini duyarsın. Hele bide sen zamaninda sıkı üşütmüşsün o zamandan kalma bir kulunçsa bazen uzun da bir süre insanı bırakmaz.

Ben 15 gün içinde gittim mi ücret ödemiyorum canım. Eğer 15 gün geçtiyse tekrar ücret ödüyorum.

Evet canim on gun icinde ikinci kez muayeneden ekstra ucret alinmiyor.bende o sekilde ikinci kez gittim

Cnm bende 10 gün içinde ücret ödenmiyor biliyorum.bence tekrar git bak tabi dr lar bu durumu pek sevmiyorlar ama bu senin hakkin
Teşekkür ederim arkadaslar bilgileriniz için ben bilmiyordum hastaneyi aradim 10 günmüş kontrol süresi yarin için randevu aldım hem devam eden sıkıntılarımıda sormus olurum. 10 gün geçmeden doktor degistirilmiyomus onuda sordum

Yok canim cigerlerinde insallah birsey yoktur.Oksuruk falan da yok diyorsun zaten. Bende de oluyor bir gun sırt agrisindan diger gun bacak ağrısından yatamiyorum. Halbuki hicbirsey yaptigim yok.Hamilelikte hassasiyetde ağrılar da artıyor.Kulunç var ya masaj yaptikca icinde dolaşır böyle resmen kıtır kıtır sesini duyarsın. Hele bide sen zamaninda sıkı üşütmüşsün o zamandan kalma bir kulunçsa bazen uzun da bir süre insanı bırakmaz.
İnş cnm.Valla çok kötü ya zaten hamilelkten elimiz kolumu z kalkmiyor buda daha beter oldu.Sağol cnm benim açıklaman icin

Benimki de. Hareketleri kuvvetlenmeye başladı. Kasılma nasıl bir şey ben hala çözemedim. Magnezyum kullanıyor musun
Maşallah canım bebişlere :nazar:
Çözmede canım boşver insan devamlı evham oluyor yoksa
Kasıkların falan büzülüyor gibi oluyor
Bebek bi yerde toplanıp eline geliyor
Karnın kasıkların sertleşiyor ağrın oluyor
En son 16.haftada gittim kontrole o zaman kasılmam yoktu bu hafta arttı
Ablam gün içinde 10 defadan fazla olursa doktoruna haber ver dedi
Magnezyumu muhtemelen bu gidişimde vericek gece bacağıma giren kırapla uyandım çünkü
Korkma canim iğne kullanıyorsan hiç birşey olmaz.bes günden bir şey olmaz.gelisimi ilerde bile olsa sonradan dengeleniyormus.
Ben uzun süre sevinemedim çünkü şoka girdim baya bir süre sonra gerçek gibi gelmeye başladı.8 sene ve tedaviler olmayınca kendiliğinden olmasına şok olduk.esime söyledim gerçek değildir dedi odadan cikmisti:63:
İnşallah dediğin gibi olur kuzum dengeler
Aslında çok kilo ve boya takılmayayım diyorum
Eşim ve ben minyon yapılıyız ailelerimizde iri olabilecek tek benim babam ve ablam var
Ayy resmen mucize Rabbimin hikmeti onca tedavi sonrası evine doğan güneş :KK200:

İçiyorum cranberry canım.. yok kullanmıyorum doktorum da vermiyor maalesef :KK43:

Kızılcık idrar enfeksiyonuna mı iyi geliyor canım?

Kızlar detaylı ultrasona 20+3 ya da 21+3’te gidicem erken ya da geç olmaz dimi ?

Yok canım 18 ile 23. Haftalar arasında yapılıyor zaten gayet ideal zamanlar.

Arkadaslar aklima bisey takildi cevaplarsaniz sevinirim ben normalde devlete gidiyorum ama geçen hafta bugün leke geldiği icin özele gittim ultrasona cekti hersey normal dedi bende tabi gitmisken cinsiyetide sordum ona tam anlamiyla cevap veremedi . Bazi arkadaslarimizi doktorlar yarin veya haftaya gelin demis bana öyle bisey demedi benim tekrar ücret ödemeden kontrol olarak gitme gibi bi şansım var mi

Canım 10 gün içinde kontrole gidebiliyorsun cinsiyeti netleştirmek istiyorum de bebiş de gösterir inşallah
Magnezyumu muhtemelen bu gidişimde vericek gece bacağıma giren kırapla uyandım çünkü

Eşim ve ben minyon yapılıyız ailelerimizde iri olabilecek tek benim babam ve ablam var
Ayy resmen mucize Rabbimin hikmeti onca tedavi sonrası evine doğan güneş :KK200:

Canım bizim tanıdıklar vardı kızları yaşıtlarına göre minikti boyu kısaydı onlarda evfamlanıp doktora gitmişler cüce mi vs diye doktor hem anneye bakmış hem de babaya 1,60 civarındalar demiş ki size çekmiş işte neden geldiniz buraya ? :KK45: Onlarda hak vermişler sonra..

Benim bi hocam vardı 1,93 müş boyu eşi de voleybolcuydu rahat 1,80 zorlar yani şimdi onların bebeği olsa boyunu düşünebiliyor musun canım:spor:

O yüzden hiç takılma canım :KK200:

Canım 10 gün içinde kontrole gidebiliyorsun cinsiyeti netleştirmek istiyorum de bebiş de gösterir inşallah

Canım bizim tanıdıklar vardı kızları yaşıtlarına göre minikti boyu kısaydı onlarda evfamlanıp doktora gitmişler cüce mi vs diye doktor hem anneye bakmış hem de babaya 1,60 civarındalar demiş ki size çekmiş işte neden geldiniz buraya ? :KK45: Onlarda hak vermişler sonra..

Benim bi hocam vardı 1,93 müş boyu eşi de voleybolcuydu rahat 1,80 zorlar yani şimdi onların bebeği olsa boyunu düşünebiliyor musun canım:spor:

İnsallah gösterir cnm teşekkür ediyorum

Senin kontrol kesinleşti mi kuzum ne zaman gidiyorsun :KK49:
Bugün yarın arayayım alıyım randevuyu diyorum bi türlü fırsatım olmuyo bişeyler çıkıyo kuzum
Ama ya 22+0a yada 22+4e alıcam randevuyu :cool:

Tam eşim ve benim boy tipimiz :))
Muhtemelen bizim gibi olucak boyuda yoldan geçen adama çekecek hali yokya :KK53:
Yanlız valeybolcunum çocuğunu merak ettim 2 metre falandır heralde :eek:

Sağol canım :KK200:
Canım bence 21+3e al randevunu beneğin kalbi fetal eko için en uygun 21 ve 22.haftada görülüyormuş nette okudum
Teşekkür ederim kuzum inşallah randevu bulurum öyle yapıym :KK200:

Bugün yarın arayayım alıyım randevuyu diyorum bi türlü fırsatım olmuyo bişeyler çıkıyo kuzum
Ama ya 22+0a yada 22+4e alıcam randevuyu :cool:

Tam eşim ve benim boy tipimiz :))
Muhtemelen bizim gibi olucak boyuda yoldan geçen adama çekecek hali yokya :KK53:
Yanlız valeybolcunum çocuğunu merak ettim 2 metre falandır heralde :eek:
Hadi bakalım baya dayandın :halay:kimseyle karşılaştırma kuzum boy ve kilo için. ben 2 ayrı hastaneye gittim ikisinde de farklı çıktı boyu

Yapısıyla alakalıdır bencede.sonucta bebekler bize cekiyor.minyon olacaktir ondan.banada senin gibi iri olacak diyor eşimi hiç kastetmiyor bana göre daha minyon bi erkek olarak.sorma aynen öyle oldu.eylulde tüp bebek tedavisine baslicaktim tamda

Minik minik toplandığını hisseden var mı bebişinin. Bi tarafa bazen toplanırken çok hoş his oluyor deli miyim neyim. Bildiğin bebek değiyor yahu mutlu oluyorum :KK45:
Bende kızımı uyuttum.yattım gobegim i izliyrum arada değiyor hissediyorum ama çok hafif.kizimda eşimle oturup karnimi izlerdik resmen totosunu dayandı eşim. Elini koyunca çekerdi bana gecende soruyor ne zaman izleyecez diye az kaldı dedim.ama.çok güzel bir duygu.Allahım herkese nasip etsin.:dua:

Back
X