- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Hocam merhaba benim başında kanamalarım olduğu için nöbet muafiyetini baya araştırmıştım. Tamamen idarenin inisiyatifine kalmış hocam. Şöyle anlatayım benim doktorum bana uzun süre ayakta kalmaması lazımdır diye rapor verecekti. Ama ben bunu idareme sorduğumda bize nöbet tutamıyorsa 40 dk ne yapıyor bu öğretmen derlerse biz bir şey diyemeyiz soruşturma geçirirsiniz falan dediler. Biz sizi idare ederiz dediler. Kolay yerlere verdiler. Ayakta görünce sağolsunlar otur gezinme diyorlar ama olmuyor işte öyle. Sizin ki tabii daha farkkı durum. Gece nöbeti zor. Allah kolaylık versin.Merhaba kızlar benim çok ayakta durunca belim ağrıyor. Yatılı okulda öğretmenim malesef gece nöbetlerimiz var. Okula tutmak istemediğimi söyledim ama yerime birini bulamadılar biraz daha idare etmemi isteyecekler muhtemelen. yasal hakkım 24. Haftada başlıyormuş, nöbet tutmama hakkı. Ben 19.haftadayım. Doktordan rapor alsam diyorum, nöbet tutamaz diye. Daha önce böyle bir rapor alan var mı acaba merak ettim. Talebim üzerine dr yazar mı acaba hemen. randevum 2 hafta sonra şimdiden dert oldu yazar mı yazmaz mı diye
Canımmm msjını bulmak için sayfaları hızlk hızlı taradım :) artık planlama sürecine giriceksin canım. Dilerim her şey gönlünce olur. Uras’ımız şanslıdır ve size şans getirir. Ciğerleri de gelişir umarım kuzum. Bakalım bekleyip görmekten başka çare yok.Benlik veya bebeklik problem olmazmış canım. Eğer ciğerleri gelişecek yer bulamazsa Doğum sonrası sıkıntı çekebilirmiş. Tabi yine doğunca bebeğin durumuna göre 2. 3. Gün artık ne zaman olursa bebiş ameliyata alınacak ve organları yerleştirilecek. Şimdilik durumlar bu şekilde canım
Aynen canım artık araştırma işlerine girişicez bakalım hayırlısı olur İnşallah![]()