• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ahah benimde canım çekti bende yiyeyim :KK70:
Hamilelik çok ilginç yaa hayatta yemediğim şeydi tatlı tepetaklak oldum :KK71:
Al benden de o kadar annem pekmez yedirene kadar elinde pekmezle gezerdi, her sene hala en doğalını bulup gönderirler yemezdim hiç şimdi elimden düşmüyor :D çikolatayı hiç sevmezdim şimdi her an var evde sağım solum belli olmuyor çünkü canım istiyor :deli:

Kız nasıl yatabiliyorsun ben 16. Haftadan beri yüzüstü yatmayı unuttum çok acı çekiyorum o konuda :KK70:Bazen sol yana yatarken azıcık daha dönüyorum da bebek sıkışıyor gibime geliyor deli miyim neyim:KK70:
Eşim geçen tekmeyi hissettiğini söyledi ama ne derece doğru bilmiyorum :KK39: Ben bile elimi koyunca hissedemiyorum içten hissedebiliyorum şuanlık.:KK69:
Damar atması gibi hissetmiştir canım
Benim eşim o şekilde tarif etti çünkü :dondurma:
Cimcime kızım tekme atıyo atıyo tam eşim elini karnıma koyunca duruyo :))
Geçen gün ilk defa denk getirebildik bizde babamıza tekme attı :KK36:

Al benden de o kadar annem pekmez yedirene kadar elinde pekmezle gezerdi, her sene hala en doğalını bulup gönderirler yemezdim hiç şimdi elimden düşmüyor :KK70: çikolatayı hiç sevmezdim şimdi her an var evde sağım solum belli olmuyor çünkü canım istiyor :deli:
Ne kadar ilginç dimi ya :KK53:

Damar atması gibi hissetmiştir canım
Benim eşim o şekilde tarif etti çünkü :dondurma:
Cimcime kızım tekme atıyo atıyo tam eşim elini karnıma koyunca duruyo :))
Geçen gün ilk defa denk getirebildik bizde babamıza tekme attı :KK36:
Olabilir kuzum :KK16: Peşpeşe tekme attığı zaman denk gelince hissettim dedi zaten. Damar atması gibi olmuş olabilir :KK53: ne kadar tatlı heyecanlar ❤️

Cinsiyetini öğrendiniz demek. Ah bizde öğrenebilseydik, doktor 2 kere denedi ama kendini ısrarla göstermiyor. Büyük olasılıkla kız olduğunu söyledi ama ben erkek hissediyorum hep. İnternetten okuduğumda da hep erkek bebek belirtileri var. Uykusu düzene girer zamanla, göğsümde uyuyacağı günleri hayal ediyorum şimdiden :anne:
Canım benimde geçen hafta kesinleşti :)
2 defa erkek 2 defa kız dediler en son kız dedi doktor :))
İnşallah sağ salim kucağına alır miss kokusunu içüne çeke çeke uyutursun koynunda :KK200:
Ağrımasa da dinlen canım bazen insan yorulduğunu anlamıyor gerçekten. Herşeyi yavaş yavaş halletmek en güzeli❤️
İnşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsin canım stres yapma hiç mutlu ol bebişi göreceksin❤️
Çok doğru söylüyon canım bahçe yaprak oluyor diye süpürdüm 3 gün önce,o günden veri belim doğrulmuyo ağrısı arttı
Amin kuzum cümlemiz inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz :KK200:
En büyük heyecanım o belki utangaç kızım yüzünü gösterir :KK33:
Kızlar bende normalde şeker falan yok ama son zamanlarda tatlıya çok düştüm canım sürekli tatlı istiyor şekerle ilgili problem çıkarır mı bu durum o_O şerbetli tatlı falan çok yemiyorum tahin pekmez çok çekiyor canım bir de çikolata türü şeyler :KK53:
Kuzu acaba regl döngü günlerin mi vücut ondan mı istiyo ki
Tahin pekmez bu arada bebek için çok faydalı bebişe kilo yapıyor :nazar::anneadayı:

İnşallah sağ salim kucağına alır miss kokusunu içüne çeke çeke uyutursun koynunda :KK200:

Çok doğru söylüyon canım bahçe yaprak oluyor diye süpürdüm 3 gün önce,o günden veri belim doğrulmuyo ağrısı arttı

Tahin pekmez bu arada bebek için çok faydalı bebişe kilo yapıyor :nazar::anneadayı:
Ayy inşallah bende özele gitçem 4d ile görmeye 2 hafta sonra❤️
Böyle yazarken aklıma ne geldi baak sen bana oğluşun bacaklarını açmasın diye dua etmiştin ters tepti :63::KK45:

Bilmiyorum ki kuzum belki şekerim çok düştü o yüzden oluyor o_O aaa buna çok sevindim bak en azından faydası var:nazar::KK200:

Ne kadar ilginç dimi ya :KK53:

Olabilir kuzum :KK16: Peşpeşe tekme attığı zaman denk gelince hissettim dedi zaten. Damar atması gibi olmuş olabilir :KK53: ne kadar tatlı heyecanlar ❤️
Ne hissediyolar acaba o_O
Seninkide duruyo mu babası elini karnına koyunca :))
Mucizenin taa kendisi,aşkın anlamı ne deseler evlat derim :KK36::anne:

Kızlar bende normalde şeker falan yok ama son zamanlarda tatlıya çok düştüm canım sürekli tatlı istiyor şekerle ilgili problem çıkarır mı bu durum o_O şerbetli tatlı falan çok yemiyorum tahin pekmez çok çekiyor canım bir de çikolata türü şeyler :KK53:

Canım geçen ben tahin helvası aşerdim resmen :bicak: bi parça yiyorum canım istedikçe... kontrollu yedikten sonra bir şey olmaz kuzum ben bitter çikolata yiyorum onun zararı yokmuş hatta faydalı diyorlar ondan yiyebilirsin:KK200:

Canım hadi gözün aydın
İlaç fayda etmiş epey bir düşmüş
Belki ilacıda bıraktırır doktorun

Yarın öğleden sonra gidicem canım artık ne derse ona göre hareket ederim düşünce tekrar yükselme durumu olmuyor mu acaba? Bi de demir ilacını bayadır kullanıyorum canım yazmamışım. Senin detaylı ne zaman? Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum:KK200:

Ne hissediyolar acaba o_O
Seninkide duruyo mu babası elini karnına koyunca :))
Mucizenin taa kendisi,aşkın anlamı ne deseler evlat derim :KK36::anne:
Durmaz olur mu ilk ve son kez denk gelebildi :KK53:
Evlat candır minik mucizeler:KK200:

Ayy inşallah bende özele gitçem 4d ile görmeye 2 hafta sonra❤️
Böyle yazarken aklıma ne geldi baak sen bana oğluşun bacaklarını açmasın diye dua etmiştin ters tepti :63::KK45:
Başka dualar için kaşınıyon heralde :KK70:
Dün gibi kız şaka maka nerdeyse ben onu diyeli 2 aya yaklaştı demi :confused:
Bilmiyorum ki kuzum belki şekerim çok düştü o yüzden oluyor o_O aaa buna çok sevindim bak en azından faydası var:nazar::KK200:
Şekerinde düşmüş olabilir kuzunun canıda istiyor olabilir :KK33:
Evet kuzum faydası var gebeliğin son aylarında özellikle tavsiye ediyolar yetersiz kilodaki bebişlere

Canım geçen ben tahin helvası aşerdim resmen :bicak: bi parça yiyorum canım istedikçe... kontrollu yedikten sonra bir şey olmaz kuzum ben bitter çikolata yiyorum onun zararı yokmuş hatta faydalı diyorlar ondan yiyebilirsin:KK200:
Tahin helvası da istediğim oldu benim de :110: bitter hiç aklıma gelmemişti kuzum doğru söylüyorsun ondan alıym ben teşekkür ederim :KK200:

Evet kuzum faydası var gebeliğin son aylarında özellikle tavsiye ediyolar yetersiz kilodaki bebişlere
Ayy evet belki de kızım istiyor kıyamam ben ona :KK200: anladım kuzum faydası varsa ne güzel :))

ay inş. Biz de haftaya doktora gideceğiz, ayrıntılı ultrason çekilecek, o zaman net belli olur herhalde. Cinsiyetini bilmediğimiz için birşey de alamıyoruz, Annem hazır da bekliyor, cinsiyeti söylesem avmlere koşacak. :D

6 hafta olmuş öyle dualar dizeli eheheh :KK70:
Sana tepiyo bak ben olsam başka dua etmezdim ona göre :confused:

Yarın öğleden sonra gidicem canım artık ne derse ona göre hareket ederim düşünce tekrar yükselme durumu olmuyor mu acaba? Bi de demir ilacını bayadır kullanıyorum canım yazmamışım. Senin detaylı ne zaman? Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum:KK200:
Hamile kalmadan çncede kısa bir süre kullandım canım tsh için ilaç düşünce bıraktırıyolardı
Ama hamilelikte nasıl olur kuzum tam emin olamadım şuanda belki bıraktırırlar diye düşündüm
Demir ilacına rağmen mi kan değerlerin bir iki tık düşük canım
Eğer öyleyse günde 1 avuç kuru üzüm ve pekmez tüketmeni tavsiye ederim
Faydası olur canım ben demir ilacı kullanmıyorum sadece üzüm tüketiyorum bir avuç
Bu hafta içinde kuzum detaylı
Amin canım inşallah inşallah cümlemiz çok güzel haberlerle geliriz ❤

Durmaz olur mu ilk ve son kez denk gelebildi :KK53:
Evlat candır minik mucizeler:KK200:
Bizimkide daha bi defa denk gelebildi :KK45:
Ayy evet belki de kızım istiyor kıyamam ben ona :KK200: anladım kuzum faydası varsa ne güzel :))
Canı istiyo demekki minik kuzunun :KK36:
ay inş. Biz de haftaya doktora gideceğiz, ayrıntılı ultrason çekilecek, o zaman net belli olur herhalde. Cinsiyetini bilmediğimiz için birşey de alamıyoruz, Annem hazır da bekliyor, cinsiyeti söylesem avmlere koşacak. :KK70:
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım cinsiyetide belli olur kuzunun :))
Bizimde teyzemiz bebek çeyizi yapıcakmış fındık kızıma :KK36:
6 hafta olmuş öyle dualar dizeli eheheh :KK70:
Sana tepiyo bak ben olsam başka dua etmezdim ona göre :confused:
O kadar olmuş mu kız :deli:
Kız dediğin utangaç olur zaten :p

Hamile kalmadan çncede kısa bir süre kullandım canım tsh için ilaç düşünce bıraktırıyolardı
Ama hamilelikte nasıl olur kuzum tam emin olamadım şuanda belki bıraktırırlar diye düşündüm
Demir ilacına rağmen mi kan değerlerin bir iki tık düşük canım
Eğer öyleyse günde 1 avuç kuru üzüm ve pekmez tüketmeni tavsiye ederim
Faydası olur canım ben demir ilacı kullanmıyorum sadece üzüm tüketiyorum bir avuç
Bu hafta içinde kuzum detaylı
Amin canım inşallah inşallah cümlemiz çok güzel haberlerle geliriz ❤

Amin canım :KK200: referans değerlerinin çok aşağısında değil ama yine de düşük iki değer de yüksek çıkmış o da sanırım ilaç kullandığım için öyle olmuş

Bizimkide daha bi defa denk gelebildi :KK45:

Canı istiyo demekki minik kuzunun :KK36:

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım cinsiyetide belli olur kuzunun :))
Bizimde teyzemiz bebek çeyizi yapıcakmış fındık kızıma :KK36:

O kadar olmuş mu kız :deli:
Kız dediğin utangaç olur zaten :p

ayy ne güzel. Çevrende sevenlerin olması çok güzel bir şey. İnsan cesaret alıyor onlardan. :KK49:

Amin canım :KK200: referans değerlerinin çok aşağısında değil ama yine de düşük iki değer de yüksek çıkmış o da sanırım ilaç kullandığım için öyle olmuş
Olabilir kuzum geçen gün okudum magnezyum değerini tiroid,kan sulandırıcı falan etkiliyormuş
Belki buda öyle oldu

Back
X