- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bende öyle diyorum ben gitmem ilk, onlar gelsin torunlarını göreceklerse. İyi yapar mıyım bilmiyorum tabiO zaman bebişe gelir onlar bak
Hep senin başının altından çıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle diyorum ben gitmem ilk, onlar gelsin torunlarını göreceklerse. İyi yapar mıyım bilmiyorum tabiO zaman bebişe gelir onlar bak
İnsan bazen öyle oluyo içini döküp rahatlıyası geliyoŞaka şakaİçimi dökesim gelmiş hep hormonlardan
Kıymetini bilin kvalidenizin diyormuşum![]()
Ben de hiç anlamam o işlerdenBende öyle diyorum ben gitmem ilk, onlar gelsin torunlarını göreceklerse. İyi yapar mıyım bilmiyorum tabi![]()
Anaaa o nerden çıkmış ki ben sadece pazara gittimO zaman bebişe gelir onlar bak

İmrendim. Dur nazar değmesin tü tüüüü tüüüüüİnsan bazen öyle oluyo içini döküp rahatlıyası geliyo
Boşalt içini kuzum biz dinleriz
Sırtımda taşısam hakkını ödeyemem![]()
Neyse hadi bugün ilk kez dışarı çıktın bişey demiyoruz o yüzdenAnaaa o nerden çıkmış ki ben sadece pazara gittim![]()
İmrendim. Dur nazar değmesin tü tüüüü tüüüüü![]()

Aynen zor biraz onlar gelsin bi zahmetBen de hiç anlamam o işlerdenama beni istemeyen onlarsa düğünüme bile gelmedilerse gitmezdim galiba
![]()
Yok kız :)ben sustum sitem eder gibi oldu
![]()
İlk kez dışarı çıkmam işe yaradı affedildimNeyse hadi bugün ilk kez dışarı çıktın bişey demiyoruz o yüzdenşaka bi tarafa ne güzel ilişkiniz var kayınvalidenle, hep böyle olursunuz inşallah
![]()
Ayy bi tebrik daha geldi havalandımYok kız :)
Bu arada bende tebrik ediyorum seni ilk yürüyüşünü gerçekleştirdiğin için![]()
Çok sorun oldu aramızda kuzum birazcık samimi olunca fazla karışıyor bize maalesef :)

Ayy bi tebrik daha geldi havalandım
Teşekkür ederim![]()
İnşallah kuzum, herkes iyi olsun huzurlu olsunİlk kez dışarı çıkmam işe yaradı affedildim
Amin kuzum inşallah inşallah.
İnşallah sizlerinde arasına fesatlık kıskançlık girmez aralarınız düzelir![]()
Sorma canım, bir sürü olay kavga gürültü sonrası çözümü mesafede bulduk. Geç olsun da güç olmasın diyoruz artıkAh şu mesafeli olmanın gözünü seveyim... Bende yıllar sonra bunu keşfedenlerdenim.![]()
Bedava olsun kuzum onu senin güzel ağzından duymak var bideYürüyüş yapana aferin bedava
Adıma viral reklamı çekilecek espri yapmayı acilen bırakmalısınız diye![]()
uu tişikkirlirBedava olsun kuzum onu senin güzel ağzından duymak var bide
Bıraktırmazlar merak etme biz varız senin arkanda![]()
Aa bır garip eşinle şehır dışına çıkmanı nasıl algılamışkı bu kadar uzatmışKomple eşim tarafıyla görüşmüyorum çünkü biz olaylı evlendik. Babası beni istemedi. Eşimle 2 günlüğüne şehir dışına çıktık diye bir daha gelme eve dedi, bizde kendi çabamızla emeğimizle evlendik. Düğüne dahi gelmediler.![]()
Biraz eski topraklar. :) eve gelme demesi bahane bence.Aa bır garip eşinle şehır dışına çıkmanı nasıl algılamışkı bu kadar uzatmış