2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Heh işte aynen öyle ol canım booooşveer gitsin :KK53:

Kendiside yapabilir canım hastanenin radyologu da yapabilir
Salı günü 15+6 15.haftanın içindeydin canım
çarşamba 16+0 olunca 16 haftanın içinde oldun 16+6ya kadar

Yok canım sen ilacını kesme sadece kanı vericek olduğun sabah ilacını içme
Kuzum zaten bebeğimizin tiroid hormonları çalışmaya başladığı için 2.trimesterde 3 altını istiyor doktorlar çünkü onlarında etkisiyle artma olabiliyor

Detaylıyı iyice araştırdım canım birçok hastane ve doktordan bilgi aldım
Eşimle bugün yarın konuşup ona göre bir gün alıcam 20-21 hafta içinde

Evet canım artık gr olarak alıyorlar bazen çok alırlar bazen az oda +- yanılma yapar:emir_bebek:
Tekmemi attı canım yoksa kımıldıyor mu:KK200:
Bunu biliyorumda sorulduğunda 15 mi 16 mi diyorsunuz

Ya bebeğin sağ yada sol tarafta olması önemli mi?
Benimki solda mesela ama hep mi solda takip etmedim ama mesela az önce göbüşüme yağ sürerken fark ettim belliydi yani şiş o taraf. Ortada mı olması lazım yada toplanması normal mi ayy ne çok sordum :)) Anlatamadığımdan oldu :))
Canım ben kendimden örnek vereyim
Benimkide en başından beri sol tarafta
Solum sağıma göre daha sert ve dolu geliyordu bu sabaha kadar
Bu gece geçen günkü gibi bebek yine solda kasıldı sertleşti top gibi elime geldi
Bugünde sabahtan beri solum göbek deliğimin üstü falan sert ve gergin
Ablama sordum yalancı kasılma onlar günde 10 defadan fazla olursa doktoruna haber ver seninki 1 defa olmuş normal dedi
Toplanma sorunada cevap vermiş oldum sanırsam kuzum :)

Canım ben kendimden örnek vereyim
Benimkide en başından beri sol tarafta
Solum sağıma göre daha sert ve dolu geliyordu bu sabaha kadar
Bu gece geçen günkü gibi bebek yine solda kasıldı sertleşti top gibi elime geldi
Bugünde sabahtan beri solum göbek deliğimin üstü falan sert ve gergin
Ablama sordum yalancı kasılma onlar günde 10 defadan fazla olursa doktoruna haber ver seninki 1 defa olmuş normal dedi
Toplanma sorunada cevap vermiş oldum sanırsam kuzum :)
Teşekkür ederim kuzum :KK200:

Ya bebeğin sağ yada sol tarafta olması önemli mi?
Benimki solda mesela ama hep mi solda takip etmedim ama mesela az önce göbüşüme yağ sürerken fark ettim belliydi yani şiş o taraf. Ortada mı olması lazım yada toplanması normal mi ayy ne çok sordum :)) Anlatamadığımdan oldu :))

Benim bazen solda bazen tam ortada toplanıyor :) zaten ultrasonda da sürekli yer değiştirdiğini gördüm. Bence çok takılma :KK200:

Bizimde cinsiyetimiz belli oldu. 2. Bebeğimde erkekkkk. Şoktayım hala. Bugüne kadar herkesin tahmini kızdı. Gecen ayda doktor bile %60 kız demişti.:anneadayı:
Tebrik ederim sağlıkla kucaginiza alin insallah. Bende bugun ilk defa cinsiyet icin gittim benim yavru bagdas kurmus öyle dedi dr ama erkege benziyo dedi sizle aramiz iki gün bundan sonra degismez herhalde heves ettim erkek deyince :)

279FF865-0FD9-4C69-9542-4FCDD19761E3.webp
Oğluşumun ilk kıyafeti bu mu olacaktı:KK42:ah bu fanatik babası:KK36: yavrucum daha doğmadan fanatik olma yolunda ilerliyor:)

Tebrik ederim sağlıkla kucaginiza alin insallah. Bende bugun ilk defa cinsiyet icin gittim benim yavru bagdas kurmus öyle dedi dr ama erkege benziyo dedi sizle aramiz iki gün bundan sonra degismez herhalde heves ettim erkek deyince :)

Hayırlı olsun sizin içinde. İnşallah istediğiniz olur.

Kızlar bende bugün 3 lu tarama testini öğrendim temiz dedi hatta dün akşam kasılma vardı çarşıya inmisken yüz yüze konuşurum belki bebisimi de gösterir dedim ama sadece sonucu söyledi ..Bu arada bu aksamda kasildi anlamadem niye böyle oluyor kizimda hiç böyle olmamıştı birde aniden bir yere uzansam yada ani harekette bazen karnima kramp giriyor

Back
X