2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ayy ağlamaktan içim çıktı benim oğlan kudurdu edirneye geldik geleli şımarıklığı bağırması ağlaması her şeyi reddetmesi mızmızlığı bir bitmiyor.
Nasıl davranacağımı kestiremiyorum artık yoruldum bittim sabrım tükenti:cry:
öğleden önce de karnıma tekme attı benden kaçmaya çalışırken, canım çok yandı bebiş için korktum hareketlerini dinliyorum henüz hareket yok biraz daha bekleyip olmadı acile gidicem allahım ya kötü şeyler düşünmek istemiyorum :KK61:

Kızlar ayy ağlamaktan içim çıktı benim oğlan kudurdu edirneye geldik geleli şımarıklığı bağırması ağlaması her şeyi reddetmesi mızmızlığı bir bitmiyor.
öğleden önce de karnıma tekme attı benden kaçmaya çalışırken, canım çok yandı bebiş için korktum hareketlerini dinliyorum henüz hareket yok biraz daha bekleyip olmadı acile gidicem allahım ya kötü şeyler düşünmek istemiyorum :KK61:
Ah kuzum geçmiş olsun, korunaklı yerde derler birşey olmaz inşallah. Benim kuzen cam kapıyı görmeyip göbeğiyle dalmıştı kapıya. kapı kolunuda çarpmıştı mosmor morarmıştı şükür birşey olmadı tekmeyle bir olmaz ama örnek vereyim dedim yinede..İçin rahat edecekse git acile ne olacak stres yapmandan iyidir❤️

Sağol canım :KK200:

Teşekkür ederim kuzum inşallah randevu bulurum öyle yapıym :KK200:
İnşallah kuzum haber verirsin duruma göre :)
Hadi bakalım baya dayandın :halay:kimseyle karşılaştırma kuzum boy ve kilo için. ben 2 ayrı hastaneye gittim ikisinde de farklı çıktı boyu
Yarımdan sonra arayıp randevu alıcam sanırım artık kaçamıcam :bicak:
Dediğin çok doğru kuzum kimseyle karşılama yapmıyorum aslında sadece kendimle kıyaslıyorum :))

@BellaCiao
Canım çok geçmiş olsun nasılsın iyimisin sonuçların çıktı mı:KK200:
Minik minik toplandığını hisseden var mı bebişinin. Bi tarafa bazen toplanırken çok hoş his oluyor deli miyim neyim. Bildiğin bebek değiyor yahu mutlu oluyorum :KK45:
Çok güzel bir his kuzum o resmen dayıyo bi taraflarını :anneadayı::KK200:
Yapısıyla alakalıdır bencede.sonucta bebekler bize cekiyor.minyon olacaktir ondan.banada senin gibi iri olacak diyor eşimi hiç kastetmiyor bana göre daha minyon bi erkek olarak.sorma aynen öyle oldu.eylulde tüp bebek tedavisine baslicaktim tamda
İri olsa dert ediyoruz minyon olsa yine dert ediyoruz biz çok alemiz yahuu :-)
Gerçek mucize olmuş canım sizin için
Rabbim sağ salim cümlenin evladını kucağına almayı nasip etsin :dua::anne:

Ne kadar belli ya kız olduğu ben şaşırıyorum mesela Azra Akın doğunca öğrenmiş ya kim bilir onun gittiği ultrason nasıl cam gibi gösteriyordur nasıl anlamaz garip geliyor benimki sürekli bacak açtığından dolayı da olabilir gerçi :halay:

Evet canım hatta doktor zoomladı döndürdü fotoğrafı ve çıktıyı öyle verdi :) bariz yok yani bir şey :anneadayı:

Canım hastane yakınsa acile git bende düştüğümde gitmiştim güzelce bakmıştı doktor sağolsun hem karından hem de kanama vs var mı diye alttan kontrol etmişti bir şey yoktur inşallah canım için rahat etsin:KK200:

Rabbimden dileğim önce sağlık sonra hayırlı evlat en son da cinsiyetti. Bu resmi verdi bizi yaniltan ilk doktorun erkege benziyo demesi oldu
Canım bundada hafif gölge var bana erkek gibi geldi
Bence yarını değil en güzeli ayrıntılıyı bekle kesinleştirmek için
Kendi adıma söyleyeyim bende ayrıntıda kesinleştiricem

Evinden ayrı kalınca çok huysuzlanmış canım belli alışasaya kadar mızmız olur biraz ama o zamana kadar sen yorulursun
Sen daha iyisini bilirsin canım karnınızı darbelere karşı koruyun derler içine sinmiyorsa bir doktora gitmeni tavsiye ederim
İnşallah birşey olmamıştır ❤

P
Canım bundada hafif gölge var bana erkek gibi geldi
Bence yarını değil en güzeli ayrıntılıyı bekle kesinleştirmek için
Kendi adıma söyleyeyim bende ayrıntıda kesinleştiricem
ayrintiliyi devlette yaptiracam bilmiyorum ki ayrintilida devlet söylüyor mu. Diger gebeliklerimde 12 haftadan sonra net cinsiyeti öğrenmiştik bu bizi ugrastirdi. Sana ne demisti iki erkej bi kiz miydi ya da tam tersimiydi hatirlayamadim cnm

P

ayrintiliyi devlette yaptiracam bilmiyorum ki ayrintilida devlet söylüyor mu. Diger gebeliklerimde 12 haftadan sonra net cinsiyeti öğrenmiştik bu bizi ugrastirdi. Sana ne demisti iki erkej bi kiz miydi ya da tam tersimiydi hatirlayamadim cnm
Canım ayrıntılıyı devlette genelde radyologlar yapıyor,onlarında kimisi söylüyor kimisi hastayı tersliyor :(
Evet canım 2 defa erkek 1 defa kız dedi
16.haftada kız dediğinde bundan sonra genelde yanılmam artık ama 20.haftada tekrar bakıp kesinleştirelim dedi

Canım ayrıntılıyı devlette genelde radyologlar yapıyor,onlarında kimisi söylüyor kimisi hastayı tersliyor :KK43:
Evet canım 2 defa erkek 1 defa kız dedi
16.haftada kız dediğinde bundan sonra genelde yanılmam artık ama 20.haftada tekrar bakıp kesinleştirelim dedi
Hayirlisi cnm sende benim gibi olmuşun banada 15 de erkege benziyor dedi simdi 18 nerdeyse kiz dedi bklm hayirlisi olsun saglikli olsunlarda tek

İnşallah kuzum haber verirsin duruma göre :)

Yarımdan sonra arayıp randevu alıcam sanırım artık kaçamıcam :bicak:
Dediğin çok doğru kuzum kimseyle karşılama yapmıyorum aslında sadece kendimle kıyaslıyorum :))

@BellaCiao
Canım çok geçmiş olsun nasılsın iyimisin sonuçların çıktı mı:KK200:

Çok güzel bir his kuzum o resmen dayıyo bi taraflarını :anneadayı::KK200:

İri olsa dert ediyoruz minyon olsa yine dert ediyoruz biz çok alemiz yahuu :-)
Gerçek mucize olmuş canım sizin için
Rabbim sağ salim cümlenin evladını kucağına almayı nasip etsin :dua::anne:
Teşekkür ederim canım iyiyim. Yarın çıkacakmış sonuçlarım :)

Kızlar içinizde imom vitamin kullanan var mı benim ilk 3 ay mide kasıntısından çok yedim 3 kg aldım ama ondan beri kilo alımı durdu ve iştahım enerjim hiç Yok doktorum imom diye bi vitamin verdi içinizde kullanan var mı? Memnun kaldınız mı?

Hayirlisi cnm sende benim gibi olmuşun banada 15 de erkege benziyor dedi simdi 18 nerdeyse kiz dedi bklm hayirlisi olsun saglikli olsunlarda tek
Önemli olan sağlıklı hayırlı olması kuzum
Kız evlat has evlat derler bizim burda :KK36:
Ayrıntılıda kesinleşir diye umuyorum tek bir zıbın aldım dahada birşeyi yok :KK35:
Teşekkür ederim canım iyiyim. Yarın çıkacakmış sonuçlarım :)
Allah dahada iyilik versin kuzum
Neden olmuş
İlaç verdiler mi
Bebişin durumu nasılmış
Dün acele okudum çıktım :KK16:

Kızlar içinizde imom vitamin kullanan var mı benim ilk 3 ay mide kasıntısından çok yedim 3 kg aldım ama ondan beri kilo alımı durdu ve iştahım enerjim hiç Yok doktorum imom diye bi vitamin verdi içinizde kullanan var mı? Memnun kaldınız mı?
Canım ben ilk 3 ayda dahil olmak üzere imom omega kullanıyorum
Doktor emzirirkende kullanabilirsin dedi

Canım ben ilk 3 ayda dahil olmak üzere imom omega kullanıyorum
Doktor emzirirkende kullanabilirsin dedi

Canım yanlış hatırlamıyorsam amniosentez yaptırmıştın di mi sen sonucun çıktı mı

Kızlar benim ayrıntılı m 4 aralıkta rdyalog bakacak kendi dr ma 1 aralıkta gitmem gerekiyor en son 1 kasımda gitmiştim aydan aya çağırıyor acaba 4 aralıkta n sonraya mu alsam çünkü sonucu bana haber ver demişti. O zamanda ilaçlarm bitmiş oluyor.en iyisi ben 1 aralığa gidim .hem görmüş olurum tekrar 4.aralikta da ayrıntılı dan çıkınca. Yine uğrarim yanına yakın zaten.

Kızlar benim ayrıntılı m 4 aralıkta rdyalog bakacak kendi dr ma 1 aralıkta gitmem gerekiyor en son 1 kasımda gitmiştim aydan aya çağırıyor acaba 4 aralıkta n sonraya mu alsam çünkü sonucu bana haber ver demişti. O zamanda ilaçlarm bitmiş oluyor.en iyisi ben 1 aralığa gidim .hem görmüş olurum tekrar 4.aralikta da ayrıntılı dan çıkınca. Yine uğrarim yanına yakın zaten.
Canım önce seninde düşündüğün gibi önce kendi doktoruna git hemde ilaçlarını yazdırmış olursun
Ayrıntılı sonuçun içinde bir sonraki haftaya sonucunu göstermeye gidersin :)
Bazen radyologlarda açıklama yapıyolar belki seninkide açıklar kuzum

Back
X