2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Amin kuzum inşallah inşallah hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde cümlemiz atlatır inşallah ayrıntılıyı :dua:
Yok benimki karar değiştirme olmaz bildiğin muayeneden kaçma olur :KK53:
Kaçma kız artık yeter nereye kadar kaçacaksın :KK53:
bebeğin kalbi sağa yakın dedi off öldürdü beni doktor olması gerektiği yerde değil gibisine gelmiş. Randevu bulursak özele gitcez baktırmaya :KK43:
Kuzum dur bakalım sıkma hemen canını net bile söyleyememiş bir şey yoktur inşallah

Kızlar ayy ağlamaktan içim çıktı benim oğlan kudurdu edirneye geldik geleli şımarıklığı bağırması ağlaması her şeyi reddetmesi mızmızlığı bir bitmiyor.
Nasıl davranacağımı kestiremiyorum artık yoruldum bittim sabrım tükenti:cry:
öğleden önce de karnıma tekme attı benden kaçmaya çalışırken, canım çok yandı bebiş için korktum hareketlerini dinliyorum henüz hareket yok biraz daha bekleyip olmadı acile gidicem allahım ya kötü şeyler düşünmek istemiyorum :KK61:
Canım içini ferah tutmaya çalış o su içinde olduğu için darbelere karşı çok korunaklı olduğunu duymuştum.

Kızlar içinizde imom vitamin kullanan var mı benim ilk 3 ay mide kasıntısından çok yedim 3 kg aldım ama ondan beri kilo alımı durdu ve iştahım enerjim hiç Yok doktorum imom diye bi vitamin verdi içinizde kullanan var mı? Memnun kaldınız mı?
bende bir kutu imom bitirdim şimdi marin cup kullanıyorum

Çok şükür canım sevindim senin adıba :))
Bu arada tansiyon aletinin ucunda olan kısım var ya kulağa takılan steteskop onunla bebek kalp atışları duyulabiliyor artık kuzum
Eşimin teyzesi hemşire dün dinledi baya uğraştan sonra buldu bende dinledim çook çok derinden geliyor ses
Direk aklıma sen geldin kasılmalarından diken üstünde olduğun için ❤

Bende o alet yok maalesef ama haftaya tekrar randevum var artık daha sık gideceğim ❤️ Anca öyle içim rahat eder

bebeğin kalbi sağa yakın dedi off öldürdü beni doktor olması gerektiği yerde değil gibisine gelmiş. Randevu bulursak özele gitcez baktırmaya :KK43:

Canım dur hemen moralini bozma cihazlardan vs net görülememiş olabilir özeldeki doktora gidip emin ol canım canını sıkma:KK200:

Sakin ol canım. Allahın izniyle herşey iyi olacak.. ben inanıyorum. Randevu buldun mu özelden ?

Canım içini ferah tutmaya çalış o su içinde olduğu için darbelere karşı çok korunaklı olduğunu duymuştum.

bende bir kutu imom bitirdim şimdi marin cup kullanıyorum
Peki imom la Demir ilacı kullandınız mı? Gynoferon kullanıyordum ama ikisininde içinde folik asit var bilemedim şimdi

Kızlar yarın misafirlerim var bana kolay ve lezzetli kurabiye tarfiniz varmı limonlu kurabiye yapayım dedim ama hiç denemedim denenmiş kolay tarifleriniz varsa paylasirsaniz sevinirim....

Kızlar içinizde imom vitamin kullanan var mı benim ilk 3 ay mide kasıntısından çok yedim 3 kg aldım ama ondan beri kilo alımı durdu ve iştahım enerjim hiç Yok doktorum imom diye bi vitamin verdi içinizde kullanan var mı? Memnun kaldınız mı?
Ben kullanıyorum öyle açlık yapmadi bende.arkadasim önermişti.mavikedi kilo aldırdığını soyledi

Ben kullanıyorum bir paket bitti. İyi mi kötümü bilemiyorum ki içiyorum öyle canım :KK49:

Back
X