Çok teşekkür ederim arkadaşlar darısı tüm kontrollere girecek arkadaşlarımın başına inşallah
melike222
canım doktorumuz çok iyiydi çok babacan güleryüzlü tek tek tüm organların üstünden geçti canım parmaklarını saydık beynine kalbine rahim uzunlığuma baktı bakarkende açıkladı her şeyi 15 dk falan sürdü benim 4 boyutlu gördük bebeğimizi yüzünü gördük 2 adet yüzden foto verdi renkli baskı, cd verdi rapor düzenledi ve 1 ay sonra kontrole gel dedi biraz daha büyümüş olur tekrar görelim dedi ( bunu rutin yapıyormuş zaten hastalara) aralık sonu randevu oluşturdum tekrar bakıcaz inşallh. Girmeden hemşire sıkışık olmayın dedi wc ye yönlendirdi sonra sonuçlarımı kendi doktoruma gösterdim o da bir sonraki ay açlık tokluk şeker testi ve kan testi istedi gelmeden yaptır bakalım dedi öyle yani canım bu şekilde işledi süreç..
Kilosu 365 gr olmuş canım gelişimi güzel dedi boyu ne kadar dedim? Boyu söylemiyorum dedi ona bakmıyorlarmış, benim için önemli olan el ve ayak uzunluğudur dedi yani eşit mi uyumlu mu? Vs..