- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Ay masallah ne güzel cıkmıs göbüşün benim hic o kadar belli olmuyor korkuyorum bi terslik mi var diyeBuda oglusumla ben.gecen çarşamba pazara giderken cekmistim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay masallah ne güzel cıkmıs göbüşün benim hic o kadar belli olmuyor korkuyorum bi terslik mi var diyeBuda oglusumla ben.gecen çarşamba pazara giderken cekmistim![]()
Bende de yok canm:) Diyorum bu bebek nerelerde acaba diye.Vucut yapimiz farkli demekki .Ay masallah ne güzel cıkmıs göbüşün benim hic o kadar belli olmuyor korkuyorum bi terslik mi var diye![]()
Bacaktan, yan yağlardan( fazla yok ama eti sıkıp yap dedi perinatolog ) yapıyorum. Bu iki yerden yapıyorum bacak ve karın bölgesinin sulanması çok önemli bebek beslenen majör damarlara yakın yapmak daha önemli. Kol ve karın zaten yapılan yerler ama ben pek yapmıyorum. Perinatolog karın bölgesini ısrarla sorduğumda en çok bacak ve yan yağları söyledi.Kızlar özellikle iğne vuranlar bı kaç şey soracaktım ben hala karnimdan vuruyorum iğneyi korkuyorum bacaktan koldan vurmaya bide iğne hakkında herkes bişi diyor yok kanaman çok olur yok kanaman durmaz inanın bu korkuyla kan vermeye gidecem sağlık ocağına ona bile korkuyorum kılcal damarlar catliyor kanama durmuyormus dediler offff normalde bu kadar takıntılı biri değilim ama nedense bu konuya çok takıldım....
Yok canim korkma kişiden kişeye degisen bir durum.seninkinin cinsiyeti nedir.sanirim erkekte daha çabuk çıkıyormuşAy masallah ne güzel cıkmıs göbüşün benim hic o kadar belli olmuyor korkuyorum bi terslik mi var diye![]()
Sende durum ne büyüdü mü göbüşş:)Ohh göbüşler çıkıyor artık maşallah![]()
![]()
Eki Görüntüle 2209427
Ehehe kazak havaya kalkmış :)
73 cnmkilon kaç acaba?
Yok cnm ilk gebeliğim sonlandı 5.5.aylıkken bir kızım var 5 yaşında bu 3.sayılır. geçen haftalarda gerginlik xcok vardı.ama şimdi çikolata yiyorum yatıyorum yok hissetmiyorum arada birseyler oluyor.ama.net değil. Çikolata yemekten kilo aldım yaCanim ilk gebeliginse takılma.pitlarda mi yok
Çok güzel bir gobis masallahOğlum ve ben
Sizin göbüşler ne durumda kızlar![]()
Maşallah annesi bayagi belli artık disardanEki Görüntüle 2209427
Ehehe kazak havaya kalkmış :)
Hayırlı haberlerle dönersin inş cnm.Bugün ayrıntılı ultrason randevum var
Çok heyecanlıyım çok endişeliiii![]()
Güzel haberlerle gel inşallah :)Bugün ayrıntılı ultrason randevum var
Çok heyecanlıyım çok endişeliiii![]()
Allah büyük kuzum inşallah sonuçlar güzel gelir ameliyatla halledilecek bir şeydir bol bol dua edelim