- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Bağışıklıkla ilgili olduğunu düşündüm bende kuzum dün boğazımda da hafif ağrı yanma vardı akşam da dudağım kaşınmaya başladı zaten anladım çıkacağını. Not alıyorum şimdi gidince sorcam :)Aynen kuzum sor bakalım bi sıkıntı edeceğine hop kurutacak bir krem verir kurtulursun. Belki başka bir sebebi de olabilir bağışıklığın düşmesi gibi onu da öğrenmiş olursun belki
Ayyy yerim gelsin cicilerGüle güle giysin piremses:)
Kuzum ameliyatı yapacak olan cerrahla görüştüm bugün. Enine boyuna anlattı olabilecek herşeyi ve senede en az 10 vaka geliyor dedi. Bunlardan 2 tanesi ameliyata giremeden vefat ediyormuş malesef. Geri klanlardan da ortalama 2 tanesi ameliyatı kaldıramayabiliyor dedi. Bizede ortalama %60-70 şansınız var dedi bu şekilde kuzum geri kalan konuşma zaten hastalık ve hastane/ekiple olan bilgilerdi. Doğumu büyük ihtimal bu hastanede yapıcam zaten.
Kendi doktorumla da dün görüştüm herşeyden beni haberdar et dedi benim yapabileceğim birşey yok aynen gebelik takibine devam edicez dedi. Bunun dışında ayda 1 Ankara’ya da kontrole gidicem bu şekilde işte :)![]()
Teşekkür ederiz kuzum inşallah hepimiz sağlıkla giydirelim aldıklarımızı Rabbim o günleri göstersin inşallah hepimize

Ankara’ya gittiğini ben atlamışım görmedim o yazdığını