- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
- 248
Hadi gözün aydın canım ilk tekmeyide yedin :))Senin vücud yorulduğu için enerjin düşmüştür onuda etkilemiştir.biraz önce dinledim hareketi hissetmek için uzanın diyor ayakta ve hareketliyken beşik gibi sallandığı için uyuyorlarmış.bugun arkadaştaydım masada birşeyler yiyorduk hatta tatlı da yedim orda ilk tekmeyi yedim.gobegin alt tarafında bir şey vurdu![]()
Gündüz hareketleri yorgun olduğu için her zamankine göre zayıftı akşamdan beri maşallah güçlendi kuzum

Canım benim mantar yeşil sarı akıntı yapıyor.Evet canım bana da fitil verildi akşam ilkini kullanacam ikinciyi 3 gün sonra.. senin mantar akıntı yapıyor mu ve kokuyor mu ?
Evet gerçekten hareket edince geçiyor ya. Sanırım orta yolu lazım ne çok fazla yatmak ne çok fazla hareket etmek. Şu bel ağrılarıma çözüm bulsam herşey düzelecek hamile kemeri aldım ama kullanışlı bulamadım.
Gebeliğin başından beri idrarımda koku var muhtemelen oda kullandığım vitaminden kaynaklanıyor çünkü idrar tahlilim daha dün temiz çıktı.
Boşuna dememişler canım azı karar çoğu zarar diye
Senin düz taban olunca ayakta haliyle fazla kalamıyorsun
Bide biz seninle minyon tipliyiz göbek öne doğru gittikçe bel ağrımız dahada artıyor