- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
Bazen koyver gitsin Piraye diyorum bazen aşırı kilo almaktan korkuyorumÇok değil kız senin kilo alımın ideal
Benimde muhtemelen 2 kilo üstüne geçti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen koyver gitsin Piraye diyorum bazen aşırı kilo almaktan korkuyorumÇok değil kız senin kilo alımın ideal
Benimde muhtemelen 2 kilo üstüne geçti![]()
Dur kız hayal kurdurtma herkese aramızdaOlsada yesek![]()
Koyver gitsin kız kızcenle seneye bu zamanları bi daha mı yaşıcanBazen koyver gitsin Piraye diyorum bazen aşırı kilo almaktan korkuyorum5. Ay bitti 5 ay bir haftalığız 4 ay kaldı 10 kilo alsam 12 13le tamamlarım. 10dan fazla alır mıyım acaba
Çok kısmıyorum zaten ama bulantılarım ara ara devam ettiği için herhalde fazla almadım hethalde. Evet gördüm kuzum yazacaktım unutmuşum. Prenses annesi oluyorsun sende. Sağlıkla doğsun inşallahKoyver gitsin kız kızcenle seneye bu zamanları bi daha mı yaşıcan
Sen kastıkça alımın artar bu seferde en güzeli relax ol ye gitsin
Cinsiyeti ayrıntılıdan önce öğrendim ya ben![]()
Neeeeyy olmuş,kim ne demiş,birisi tatlı mı demiş,kim yapmış,yapan bize niye vermemişDur kız hayal kurdurtma herkese aramızda![]()
Başta almamamız ilerleyen aylar için bizim için artı canım :)Çok kısmıyorum zaten ama bulantılarım ara ara devam ettiği için herhalde fazla almadım hethalde. Evet gördüm kuzum yazacaktım unutmuşum. Prenses annesi oluyorsun sende. Sağlıkla doğsun inşallah
Hangi şehir canim.bursada da pazartesi felakettiElektrik yok su yok yemek yapmaya çalışıyorumburada fırtına var resmen
![]()
Edirneye kar yağıyor sabaha her yer dolar inşallah ayy mütüşşşElektrik yok su yok yemek yapmaya çalışıyorumburada fırtına var resmen
![]()
Canım hayırlı olsun senınde kızın olacakmışdoktor önemsemediyse bir şey yoktur canım. Normal takibini hangi doktorda yaptırıyorsun?
Amin canım inşallahbende 21 oldum ama zaman bana geçmiyor.
Canım istanbulda zaten araştırınca birkaç isim çıkıyor recep hocada bunların başını çekiyor ben ona gitmedim ama biliyordum.
Bana da pek zaman geçmiyor ama geçecek mecburbelki de benim bulantılarımdan dolayı bana uzun gelmiştir hani biran önce doğsa da bebiş kurtulsam gibi
![]()
Oy maşallah canim.ay kesin erkek mi diyorlardı.bende acaba değişir mi diyorum
Kuzum ben 18+6da oldum
Ben bu mesaja nerden denk geldim
Bizimde değişir mi stresi sardı![]()
Bende senin gibi düşünüyorum canım 21 hafta bitince 5 ay bitip 6. Aydan gün almış oluyoruz
Canım 20+2 de yaptırdım ben 1 ay sonra da 2. Doz olacak
Bende çok gördüm medipol koşuyoluna gidiyorum normal takiplerim için. Sinem ay doktorum. Ama Doğumu İzmir’de ailemin yanında düşünüyorum. O da Medical park Zekeriya Güner bey :)
Bende senin gibi düşünüyorum canım 21 hafta bitince 5 ay bitip 6. Aydan gün almış oluyoruz
Canım 20+2 de yaptırdım ben 1 ay sonra da 2. Doz olacak
Bende çok gördüm rüyamda çok çok aklımdan çıkmayan bir şey varsa yiyorum annemler kızıypr sen hamilesin neden kendini zorluyorsun diye.. hatta geçen ailelerimizi davet etmiştim canım bir şey çekmişti hamurişi ondan yaptım ve annemlere dağıttım sonra kendime 1 parça ayırdım dondurucuya koydum fazla yemeyeyim diye
Canım hayırlı olsun senınde kızın olacakmışdoktor önemsemediyse bir şey yoktur canım. Normal takibini hangi doktorda yaptırıyorsun?
Amin canım inşallahbende 21 oldum ama zaman bana geçmiyor.
Canım istanbulda zaten araştırınca birkaç isim çıkıyor recep hocada bunların başını çekiyor ben ona gitmedim ama biliyordum.
Bana da pek zaman geçmiyor ama geçecek mecburbelki de benim bulantılarımdan dolayı bana uzun gelmiştir hani biran önce doğsa da bebiş kurtulsam gibi
![]()
Kötü denk gelmiş o kuzum geçmiş olsunKuzu sola vurdular.
Vurulurken ve ogün bişey yoktu acaba vurmadımı dedim taki gece olunca anladım iğne olduğumu
3 gün sürdü ağrısı inşallah senin öyle olmaz
Birde benim iki defa iğne batırdılar,ilk iğneyi yapan ebe değildi iğneyi batırınca şırıngaya kan geldi damara denk getirmişler
Daha sonra ebe geldi yaptı![]()
Hadi gözün aydınSimdi baktim 3 lu test sonuclarim temiz normal cikmis cok şükür darisi ayrintiliya. Hafifledim inanin aklima takiliyodu.merve teacher sende bak seninde cikmistir sonuclarin
Kırklareli canım araba bile sallanıyor öyle bir rüzgarHangi şehir canim.bursada da pazartesi felaketti
Benim iştahım da garip dünyaları yiyesim geliyor ama ağzımda acı acı tat kalıyor. Et falan yiyemiyorum hala bulantı yapıyor. Öyle idare edip gidiyoruz işte. Oy minnak prenseslerimizBaşta almamamız ilerleyen aylar için bizim için artı canım :)
Benimde 3 gündür iştahım azaldı azcık bişey yiyorum şişiyorum
Sağol kuzum teşekkür ederim![]()
Edirne’ye kar yağıyor bize soğuğu geliyorEdirneye kar yağıyor sabaha her yer dolar inşallah ayy mütüşşş
Aynen ya Boyle meyveli tatlilar yapabilirim aslindaKız o kadar da sıkma kendini hafif tatlılar da var incir uyutması yap hem bağırsak için de süper faydasını görürsün şöyle cevizli falan
Canım ama ilaç kullanıyorum kullandıktan sonra da kesilmedi kiKuzum senin bulantılarının bir sebebide muhtemelen tshtan kaynaklanıyor
Teşekkürler canım :) normal takibim medipol koşuyolunda Sinem ay hanım tarafından yapılıyor. Ama Doğumu İzmir’de ailemin yanında düşünüyorum. Oradaki doktorum da Zekeriya Güner. Medical parkta. Çok tatlı bi doktor :)
Canm seninkinin temiz çkmasina sevindim cok şükür gecti gitti. Benim daha ckmamis baktim.B12 ckmis bitek o da yine sinirda . daha gebelikten önce 2 kutu iğne yedim. Sonra 3 ay zaten yine takviyesini kullandim hala sinirda yani.Simdi baktim 3 lu test sonuclarim temiz normal cikmis cok şükür darisi ayrintiliya. Hafifledim inanin aklima takiliyodu.merve teacher sende bak seninde cikmistir sonuclarin