- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Yalnız balkona çıktım az önce gerçekten kar soğuğu vardıEdirne’ye kar yağıyor bize soğuğu geliyordarısı başımıza
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız balkona çıktım az önce gerçekten kar soğuğu vardıEdirne’ye kar yağıyor bize soğuğu geliyordarısı başımıza
![]()
Bende oyle dusunuyordum ilk gebelikte ama fazla kilo normal dogumda buyuk sikinti oldu bana dikkat etmek gerekiyor birazHehe maşallah kız
Kilo almayı dert etmeyeceğimiz dönemdeyiz kuzu sonrasını düşünürüz ama![]()
10 kilodan fazlasi beni cok korkutuyorBazen koyver gitsin Piraye diyorum bazen aşırı kilo almaktan korkuyorum5. Ay bitti 5 ay bir haftalığız 4 ay kaldı 10 kilo alsam 12 13le tamamlarım. 10dan fazla alır mıyım acaba
bizim buralarda da firtina vardi bir ara ucucam sandmYalnız balkona çıktım az önce gerçekten kar soğuğu vardı![]()
Boyun nasil canm boylu musun ?Eger uzun boyluysan cok da skntı olmaz kilolar sana.Teyzem de senin gibiydi hamile kaldiginda bebisleri de 4 er kilo dogdu tombis tombis .hemde cok iyiydi gelisimleri herseyleriKilolu hamile kalmak ve kilolu doğuma girme konusu tam benlik kısımda 72 kiloyla hamile kaldim 89 la doğuma girdim tabi ara verilen 8 sene sonrası oğluma 88 kiloyla hamile kaldım 94 kiloyla doğuma girdim tabi oğlumu kaybettiğimiz için emzirme vs olmadı hemde psikolojik olarak kilo vermek yerine sahada aldım sonra tekrar hamile kalmaya karar verdim 96 kiloyla diete başladım 88 kiloya düşmüştüm ki hamile kaldığımi anladım şimdide 90 kiloyla devam ediyoruz tek sağlıklı şekilde alalım miniklerimizi de kilo verilir nasılsa kızlar hayırla gelsin yeterki bebeklerimiz....
Kar yağsa soğuğu gidecek ama yağmıyorYalnız balkona çıktım az önce gerçekten kar soğuğu vardı![]()
Seninkide hayirla cikar insallah cnm. B12 düşünce napsan çıkmıyor vücut yapmiyo galibaCanm seninkinin temiz çkmasina sevindim cok şükür gecti gitti. Benim daha ckmamis baktim.B12 ckmis bitek o da yine sinirda . daha gebelikten önce 2 kutu iğne yedim. Sonra 3 ay zaten yine takviyesini kullandim hala sinirda yani.
Haklısın canım normal sınırlar içerisinde almak lazım tabi 10-15 max o da kiloya göre.Bende oyle dusunuyordum ilk gebelikte ama fazla kilo normal dogumda buyuk sikinti oldu bana dikkat etmek gerekiyor biraz![]()
Zaten Allah'tan boy varda kurtariyorum bide cnm 12 sene spor yaptım ondan kaynaklı kasliyim profesyonel voleybol oynadım 175 boyum var....Boyun nasil canm boylu musun ?Eger uzun boyluysan cok da skntı olmaz kilolar sana.Teyzem de senin gibiydi hamile kaldiginda bebisleri de 4 er kilo dogdu tombis tombis .hemde cok iyiydi gelisimleri herseyleri
Evet canim malesef. Burnum sadece kuru kabuk seklinde oluyor oyle aman aman kanamiyorHerkese günaydın kan sulandırıcı kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum dişetleriniz ve burnunuz kanıyor mu?
Canım ben salı yaptıracağım sağlık ocağı çağırdı yani 20+3 oluyorumKızlar tetanoz aşılarınızı kaç artı kaçta yaptırdınız ?
Aynen canım canım tatlı isteyince kuru kayısı atiim ben de ağzıma diyorum en sağlıklısı böyle gidermek valla ye ye olmuyorAynen ya Boyle meyveli tatlilar yapabilirim aslinda![]()
Beni 19+5’te çağırdılar canım ilk konuştuğumuzda 20. Haftada demişlerdi emin olamadım o yüzden. 20+0’da geleceğimi söyledim bendeCanım ben salı yaptıracağım sağlık ocağı çağırdı yani 20+3 oluyorum
Heheh du bakiim yarınn kar tutarsa atarım fotoEdirne’ye kar yağıyor bize soğuğu geliyordarısı başımıza
![]()
Kuru kayısı tatlının yerini tutuyor muAynen canım canım tatlı isteyince kuru kayısı atiim ben de ağzıma diyorum en sağlıklısı böyle gidermek valla ye ye olmuyor
İnşallah tutar oğlunla çıkarsınız dışarıHeheh du bakiim yarınn kar tutarsa atarım foto
Valla şeker diyeti vs yaptım bi süre tatlı yemeyince inan zaten çekmiyor canın ama koyverince yedikçe yiyesi geliyor şeker i zihne unutturmak lazımmış bunu biliyorumKuru kayısı tatlının yerini tutuyor muhayatımda yemediğim kadar çikolata yemeye başladım bende hiç sevmem normalde
![]()
İnşallah tutar oğlunla çıkarsınız dışarı![]()