• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Merhabalaaar :halay:iki gün önce benim oğluş hiç tekme atmıyo diye yazmıştım ki o akşam attı annesini utandırdı yavrum:anne:nasıl güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim de haftaya tetanoz aşısı ve ayrıntılı ultrason var. Bir ay oldu oğluşu görmeyeli nasıl özledimmm:anneadayı: ilk bebeğimiz, sürekli onu hayal ediyorum doğunca gözlerimi hiç ayıramıcam galiba, kucağımdan hiç indirmicem Allahım ölücem sevgiden:KK200: çok sabırsızlanıyorum bir an önce Nisan gelsin bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım :dua:çok mutluyum binlerce kez şükürler olsun:dua:

Kızlar çok giremiyorum. Girdiğimde çok sayfa birikiyor. Birer ikişer atlayarak okuyorum. :) yakalayabildiğim muhabbetlere çok sonradan maydonoz oluyorum. :duduk: Ben dün sağlık ocağına gittim. İlk gittiğimde 7 haftalıktım sanırım. O zamandan bu yana 1 kilo almışım oranın tartısına göre. Tekrar tahlil verdim sonuçları cuma alıcam ve tok gidip tetanoz aşımı olucam. O zaman 20+4 olucam kısmetse.
@LoveAndMarriage kuzum Recep Has’ı sormuşsun. Adam ist de gidilebilecek en iyi doktorlardan. Özellikle riskli gebeliklerde çokca adının duyulduğu. Hatta çapa da konseylere giren. Milletin saatlerce incelemesinde gördüğü en ufak anomaliyi o dk sında gören bir adam. Ablam hem benim gideceğim doktora hem de ona gitti ondan biliyorum. Ben de sonradan neden ona almadım direkt qcaba diye pişman oldum. Ama yeğenimin malum durumunu o söylerken ben oradaydım ya sanırım o bana ağır gelmiş kendime itiraf edemesemde. Tekrar görmek istemeidm :/ ama çok da babacan bir adam. Kendim gitmesemde kesinlikle tavsiye ederim.

Screenshot_2018-11-28-23-20-54.webp
böyle

Kızlar 21+5 günlük hamileyim.uygulamam beni 5.ayım bitmiş 6.ayın içerisindeyim olarak gösteriyor 150 günü doldurduktan sonra 5+ oluyoruz 152 günlüğüz

Yukarı yazmıştım canım. Şu an 5 aylıksın 24 haftada 6 aylığına gireceksin :) şu an altı ayın içerisinde olsan diyelim ki 39-40 haftada doğum yaptın o zaman 10 aylıkken doğum yapmış olacaksın öyle birşey de mümkün değil. Hamilelik 9 ay. Her ay 4 hafta :). Hamileliğin ilk 2 haftası sayılmadığı için biraz geriden geliyoruz o kadar ❤️

Yukarı yazmıştım canım. Şu an 5 aylıksın 24 haftada 6 aylığına gireceksin :) şu an altı ayın içerisinde olsan diyelim ki 39-40 haftada doğum yaptın o zaman 10 aylıkken doğum yapmış olacaksın öyle birşey de mümkün değil. Hamilelik 9 ay. Her ay 4 hafta :). Hamileliğin ilk 2 haftası sayılmadığı için biraz geriden geliyoruz o kadar ❤️
Canım uygulama öyle gösteriyor zaten niye bize ay soruyolarsa hafta söylüyorz anlamıyorlar :)

Kızlar çok giremiyorum. Girdiğimde çok sayfa birikiyor. Birer ikişer atlayarak okuyorum. :) yakalayabildiğim muhabbetlere çok sonradan maydonoz oluyorum. :duduk: Ben dün sağlık ocağına gittim. İlk gittiğimde 7 haftalıktım sanırım. O zamandan bu yana 1 kilo almışım oranın tartısına göre. Tekrar tahlil verdim sonuçları cuma alıcam ve tok gidip tetanoz aşımı olucam. O zaman 20+4 olucam kısmetse.
@LoveAndMarriage kuzum Recep Has’ı sormuşsun. Adam ist de gidilebilecek en iyi doktorlardan. Özellikle riskli gebeliklerde çokca adının duyulduğu. Hatta çapa da konseylere giren. Milletin saatlerce incelemesinde gördüğü en ufak anomaliyi o dk sında gören bir adam. Ablam hem benim gideceğim doktora hem de ona gitti ondan biliyorum. Ben de sonradan neden ona almadım direkt qcaba diye pişman oldum. Ama yeğenimin malum durumunu o söylerken ben oradaydım ya sanırım o bana ağır gelmiş kendime itiraf edemesemde. Tekrar görmek istemeidm :/ ama çok da babacan bir adam. Kendim gitmesemde kesinlikle tavsiye ederim.
Bende hep iyi yorumlar okudum canım kendi doktorum da ona yönlendirince hemen aldım randevu yer kalmaz belki diye :) Daha sonra birkaç doktor daha öneren oldu ama çok araştırmadım açıkçası kafamı karıştırmamak için. İyi ki de öyle yapmışım baktıkça insanın aklı karışıyor.

Canım uygulama öyle gösteriyor zaten niye bize ay soruyolarsa hafta söylüyorz anlamıyorlar :)
Bazı uygulamalar hatalı olabiliyor. Çokt takılmamak lazım aslında ay hafta meselesine :) sonuçta Allah nasip ederse hepimiz 9 aylık olunca doğuma gireceğiz ❤️

Kızlar iyi akşamlar. Minik kızım 17 ayını doldurmak üzere, oldukça hareketli ve 2 yaş sendromu inadı var. Karnımız da haliyle büyümeye başladı, bizimki de pat pat vuruyor karnıma.
Küçük bebek ile hamilelik bayağı zormuş bunu anladım. Hem enerjim yetmiyor, hem kendimi sakınamıyorum, hem de karnımdaki kuzuyu düşünmeye fırsatım olmuyor.
Siz neler yapıyorsunuz karnınızdaki yavrular için, dikkat ediyor musunuz kendinize psikolojinize yemenize?
Bebekli hamileler, ya siz? Nasıl geçiyor bu son iyi haftalar?
Korkmaya başladım gerçekten yaşayacağımız kaostan. Hiç enerjik hissetmiyorum, kendimi o denli ihmal ettim ki, daha zoruyla nasıl baş edicem hiç bilemiyorum. Nasıl yeticem bebeklerime korkusu başladı sanırım bende

Benim oğlum da 18aylık bende çok zorlanıyorum aşırı hareketli ve çok yaramaz meme olmadan asla uyumuyor haliyle gecede çok sık uyanıyoruz uyku dışında memeyi kestim aslında ama uyutabilmek için mecbur veriyorum. Çocuk doğunca nasıl olacak korku bastı şimdiden beni de. İlk hamileliğim de prenses gibiydim şuan 5dk oturabilmek en büyük lüksüm çoook yorgunumm

Günaydın kızlarrr :KK15: Bugün 10 da benimde kontrolüm var heyecanla bekliyorum...
Geçmiş olsun canım propolis falan mı kullansan ilaç vs kullanamıyoruz işimiz çok zor
Propolis kullanabiliyor muyuz?
58 dim 82 yle doğuma girdim hehehhe kimse bana basen popo göbek demesin :KK53:iflahım söndü verecem diye 62yle yine hamile kaldım ömrüm diyetle geçiyor :KK53:
Doğumdan sonra diyet topiğine çeviricez burayı anlaşıldı heheh :KK70:
Ay bu yaz bir dolu düğün var 2 ay bitince diyetisyen uygun diyet veriyormuş.İnşallah sağlıklı sıhhatli doğum yaparız da hemen veririz kiloları:dondurma::dondurma::dondurma:

Kızlar kiloyu bu kadar takmayın ben hiiiiç tartılmıyorum ve canım ne istiyorsa yiyorum mesela şu an market alışverişten geliyoruz bolbol çikolata aldım üstüne de eşim pizza sipariş verdi akşam için :KK70:

Bu arada oğluşum kendini iyice hissettiriyor az önce balık gibi bir yandan o yana kaydı kurban olduğum :anne:

Ben bildiğin sıkıyorum kendimi yemeğimi sağlıklı yiyorum ama çikolata falan ayda yılda bir:KK35: öncekinde 22 kilo ile bitirince:oha:

58 dim 82 yle doğuma girdim hehehhe kimse bana basen popo göbek demesin :KK53:iflahım söndü verecem diye 62yle yine hamile kaldım ömrüm diyetle geçiyor :KK53:
Doğumdan sonra diyet topiğine çeviricez burayı anlaşıldı heheh :KK70:

çok iyi fikir. zaten hepimiz 3 er er gün arayla yapacağız. 40 lar çıkınca hemen başlayalım bu ekiple, benim mutlaka vermem lazım çok zorlanıyorum çünkü.

yarın ayrıntılı ultrasonum var 11 de. çıkınca yazarım size. inşallah herşey yolundadır.

Günaydın kızlarrr :KK15: Bugün 10 da benimde kontrolüm var heyecanla bekliyorum...
Propolis kullanabiliyor muyuz?
Ay bu yaz bir dolu düğün var 2 ay bitince diyetisyen uygun diyet veriyormuş.İnşallah sağlıklı sıhhatli doğum yaparız da hemen veririz kiloları:dondurma::dondurma::dondurma:

Ben bildiğin sıkıyorum kendimi yemeğimi sağlıklı yiyorum ama çikolata falan ayda yılda bir:KK35: öncekinde 22 kilo ile bitirince:oha:

Evet propolis tüketebiliyoruz ama doktoruna danış sen yine de canım

çok iyi fikir. zaten hepimiz 3 er er gün arayla yapacağız. 40 lar çıkınca hemen başlayalım bu ekiple, benim mutlaka vermem lazım çok zorlanıyorum çünkü.

yarın ayrıntılı ultrasonum var 11 de. çıkınca yazarım size. inşallah herşey yolundadır.

Valla sütleri bebitoları yoluna koyunca başlamak lazım yoksa bi rehavet çöküyor ki üstüne kilo ekleniyor ayy korkunç

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım :KK51:

merhaba tatlı annişler benim tahmini doğum 13 mayıs ama ilk bebeğimde 20 gün erken doğdugu için ve . de planlı sezeryan olacağı için nisan annesi olabilirim büyük ihtimal nisan ayının son günleri inşallah o günleri görürüz merhaba demek istedim size :anneadayı:
Hoşgeldin, sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah :)

Back
X