- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
Hoşbuldum :) Aminn canımm hepimiz sağlıkla alalalım inşallah yavrularımızıHoşgeldin, sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum :) Aminn canımm hepimiz sağlıkla alalalım inşallah yavrularımızıHoşgeldin, sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah :)
Amin canım inşallahHoşbuldum :) Aminn canımm hepimiz sağlıkla alalalım inşallah yavrularımızı
Geçmiş olsun canım, bak sorun çıkmamış ne güzel. Bazıları öyle maalesef boş yere insanı endişelendiriyorlar. Madem emin değilsin ya da bu değer değişebiliyor boşu boşuna niye strese sokuyorsun ki.Günaydın güzel anneler dünden beri inanın korku tedirginlik stres ne varsa hepsini yaşadım sağlık ocağındaki ebe yüzüne idrarda protein +1lokosit +3 çıkmıştı sabah tekrar gittim tabi dün çok su tukettim bu sefer protein çıkmadı lökosit de 1 çıktı oda normalmiş dedim 1gunde neden bu kadar fark oldu sadece su mu etkili oldu diye dün sanki bana yok hastaneye alırlar gebelik zehirlenmesi yok şu yok bu diyen kendi değil gibi makina da sıkıntı vardır belki 10 gün sonra gel bu daha yaptır dedi ama ben sabaha kadar ne uyku uyudum nede bişi boşu boşuna bebeğimi de kendimi de strese soktum....
Canım benim ilk gebeliğim deneyimli değilim ama ben 2 haftadır tekmeleri hissediyorum bazen hiç durmadan hissediyorum bazen saatlerce tık olmuyorKızlar birkaç gün önce tekmeleri hissetmeye başladım 2 gün üst üste baya hissettim hatta ama dünden beri tık yok yineilk başlarda böyle mi oluyor bi hissedip bi hissetmemek normal mi
![]()
aynisini bugun bende hissettim biliyor musun.Iki gun once hareketlilik vardi baya yogun hissettim ama dünden beri de hicbirsey hissetmiyor gibiyim insanin aklina olmadik seyler geliyorKızlar birkaç gün önce tekmeleri hissetmeye başladım 2 gün üst üste baya hissettim hatta ama dünden beri tık yok yineilk başlarda böyle mi oluyor bi hissedip bi hissetmemek normal mi
![]()
Gaviscon diye şurup veriyorlardı tatlımm bi doktoruna sor belki rahatlatır seniKızlar benim 3 gündür acayip reflüm oluyor uyuyamıyorum akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum yastık pozisyonuna dikkat ediyorum yediklerimin yağına baharatına vs özen gösteriyorum yok hiçbir şekilde azalmıyor midem yanıyor resmen
Günaydın güzel anneler dünden beri inanın korku tedirginlik stres ne varsa hepsini yaşadım sağlık ocağındaki ebe yüzüne idrarda protein +1lokosit +3 çıkmıştı sabah tekrar gittim tabi dün çok su tukettim bu sefer protein çıkmadı lökosit de 1 çıktı oda normalmiş dedim 1gunde neden bu kadar fark oldu sadece su mu etkili oldu diye dün sanki bana yok hastaneye alırlar gebelik zehirlenmesi yok şu yok bu diyen kendi değil gibi makina da sıkıntı vardır belki 10 gün sonra gel bu daha yaptır dedi ama ben sabaha kadar ne uyku uyudum nede bişi boşu boşuna bebeğimi de kendimi de strese soktum....
Kızlar birkaç gün önce tekmeleri hissetmeye başladım 2 gün üst üste baya hissettim hatta ama dünden beri tık yok yineilk başlarda böyle mi oluyor bi hissedip bi hissetmemek normal mi
![]()
aynisini bugun bende hissettim biliyor musun.Iki gun once hareketlilik vardi baya yogun hissettim ama dünden beri de hicbirsey hissetmiyor gibiyim insanin aklina olmadik seyler geliyor
Güzel haberlerle gel canımPerinatolog randevum için arandım demin yarın öğlen müsaitlik oluşmuş salı gününü beklememize gerek kalmadı yarın 12.30 da gidiyorum allahımmm güzel sonuçlar çıkar inşallahhhh
Kızlar birkaç gün önce tekmeleri hissetmeye başladım 2 gün üst üste baya hissettim hatta ama dünden beri tık yok yineilk başlarda böyle mi oluyor bi hissedip bi hissetmemek normal mi
![]()
Canım benim ilk gebeliğim deneyimli değilim ama ben 2 haftadır tekmeleri hissediyorum bazen hiç durmadan hissediyorum bazen saatlerce tık olmuyor
evet arkadaslar ilk zamanlar öyle oluyo ilk oynadiktan sonra bi kac gun hic hissetmiyebiliyosunuz. Bende öyle oldum benim yavru gece 11 den sonra cok oynuyo ya da gün icinde oturur haldeyken , suan bile oturdugum yerde vurdu bi kac defa . Ama yorgun olduğum gün hic oynamadi yavrum oda yoruldu galiba :)aynisini bugun bende hissettim biliyor musun.Iki gun once hareketlilik vardi baya yogun hissettim ama dünden beri de hicbirsey hissetmiyor gibiyim insanin aklina olmadik seyler geliyor
Canım benim ilk gebeliğim deneyimli değilim ama ben 2 haftadır tekmeleri hissediyorum bazen hiç durmadan hissediyorum bazen saatlerce tık olmuyor
aynisini bugun bende hissettim biliyor musun.Iki gun once hareketlilik vardi baya yogun hissettim ama dünden beri de hicbirsey hissetmiyor gibiyim insanin aklina olmadik seyler geliyor
Canım ebe neden yorum yapıyor ki doktor bakmadı mı sonuçlara? Ben 1 kere aile hekimliğinde test yaptırdım beğenmedim şimdi hep hastaneden randevu alıp uzmana gösteriyorum bir şey olmadığına sevindim canım
Ben yazsam bu kadar olurdu kızlarLoveAndMarriage
merve teacher bir ara çok yoğun hissettim hareketleri dün ve bugun de öyle bir şey hissedemedim ama bizim bu dönemde normalmiş çünkü bebeklerin hareketleri düzenli olmuyormuş zaten ileride düzene girecekmiş
![]()
Teşekkür ederim kızlar normal demekki ilk zamanlarda hepimiz aynı şekilde hissettiğimize göreevet arkadaslar ilk zamanlar öyle oluyo ilk oynadiktan sonra bi kac gun hic hissetmiyebiliyosunuz. Bende öyle oldum benim yavru gece 11 den sonra cok oynuyo ya da gün icinde oturur haldeyken , suan bile oturdugum yerde vurdu bi kac defa . Ama yorgun olduğum gün hic oynamadi yavrum oda yoruldu galiba :)
Canım bu aylarda mide yanması olurmuş doktoruna söyle yukarıda da yazmışlar zaten şurup veriyorlar o rahatlatır seniKızlar benim 3 gündür acayip reflüm oluyor uyuyamıyorum akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum yastık pozisyonuna dikkat ediyorum yediklerimin yağına baharatına vs özen gösteriyorum yok hiçbir şekilde azalmıyor midem yanıyor resmen
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımPerinatolog randevum için arandım demin yarın öğlen müsaitlik oluşmuş salı gününü beklememize gerek kalmadı yarın 12.30 da gidiyorum allahımmm güzel sonuçlar çıkar inşallahhhh
Çok doğru canım önce sağlık gerisi sorun değil :))Sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil![]()
![]()
Gaviscon diye şurup veriyorlardı tatlımm bi doktoruna sor belki rahatlatır seni
sağolun kızlar bugün doktorumu arayayım o zamanTeşekkür ederim kızlar normal demekki ilk zamanlarda hepimiz aynı şekilde hissettiğimize göre
Canım bu aylarda mide yanması olurmuş doktoruna söyle yukarıda da yazmışlar zaten şurup veriyorlar o rahatlatır seni
İnşallah güzel haber
Aynen kuzum kötü denk geldiKötü denk gelmiş o kuzum geçmiş olsunseçme hakkı verirse sağa vursun
Hadi gözün aydın
Kırklareli canım araba bile sallanıyor öyle bir rüzgar![]()
Hamilelikte bulantıdan yenemeyen gıdalar doğumdan sonrada hamileliği hatırlattığı için çok fazla tüketilemiyormuş canımBenim iştahım da garip dünyaları yiyesim geliyor ama ağzımda acı acı tat kalıyor. Et falan yiyemiyorum hala bulantı yapıyor. Öyle idare edip gidiyoruz işte. Oy minnak prenseslerimiz![]()
Kuzum fayda etmiştir muhtemelen ama ha diyince düzelmez heraldeCanım ama ilaç kullanıyorum kullandıktan sonra da kesilmedi kifayda etmez miydi?
Aynı doktora gidiyoruz canım ben sinem hanımı sevdim yalnız bir şeyi merak ediyorum kendim bulduğum için doktoru açıkçası normal doğum yanlısı mı vs düşünüyorum sizin çevrenizde ona doğum yapmış olan var mı? Normal doğum muydu?
![]()
Normal Kızlar. Bende tedirgin olmuştum ama hareketleri ilk hissetmeye başladığımızda normalmiş. Tatlı yiyin belki hareketlenir :)aynisini bugun bende hissettim biliyor musun.Iki gun once hareketlilik vardi baya yogun hissettim ama dünden beri de hicbirsey hissetmiyor gibiyim insanin aklina olmadik seyler geliyor
Zorlu bi süreç oldu benim için hamilelik ama bi alayım o cadıyı kucağıma herşey geçecekAynen kuzum kötü denk geldi
Nerde seçme doktor hemşire var cımbızla seçip buluyorum
Hamilelikte bulantıdan yenemeyen gıdalar doğumdan sonrada hamileliği hatırlattığı için çok fazla tüketilemiyormuş canım
Etden alıcağın gıdayı diğerleriyle tamamlamaya çalış
Tam yemelik ballı lokum prenseslerimiz
Kuzum fayda etmiştir muhtemelen ama ha diyince düzelmez heralde
İlaça başladıktan 2 hafta sonra dahiliyeci tekrar kan ver sonucu bana haber ver dedi.
Heralde duruma göre arttırma azaltma yapıcak 2 haftada net sonuç alınır diye düşündüm
Senin ne kadar oldu kuzum başlayalı