Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 10dan fazla alırım diyorum keşke 10 kiloyla bitse. Bir anda almaya başladım çünkü. Hızlı alırım gibi geliyorMaşallah cnm çok güzel 10 kilo ile bitirirsin bence.son ayda daha hızlı kilo alınıyor çünkü bebeğin ağırlığı suyu plesanta filan benim tahminim bu doğum sonrasıda verirsin hemen.
Nasil sakladin bu zaman kadar :) soyleyince trip atmasinlar ?İyi geceler kızlar hamile olduğunuzu eş dost tüm akrabalarınıza söylediniz mi ? Ben henüz hiç kimseye söylemedim bir tek iş arkadaşlarım biliyor onlar da göbişimi saklayamadığım için öğrendiAllah nasip ederse 2 hafta sonra söyleyeceğim anneme kayınvalideme vs
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canımSelam hamişler
Yarın kontrolüm var. İnsan merakla bekliyor hemen görmek içinnapıyor bakalım oğluşum
Bir de aşı olacağım bakalım. Aşı olanlar var mı?
Benim dün belim baya agridi.Genelde sag tarafima oluyor.rahim toplanmasi ne demek bilmiyorum ama arada bir icimde bi anda bi dolgunluk ve degisik bir his oluyor karnima bir kac saniye sürüp geri geciyor.boyle birsey miArkadaşlar merhaba ara ara karnınızda rahim toplanmanız oluyor mu ben serklajlı olunca herşeyi kafaya takıyorum bel ağrım falan da oluyor normal dendi ama bi de yaşayanlara sorayım dedim
Ben 4 kilo aldm.Hedefi de 10 kilo koydum. :)Günaydın kızlar. 3 kilo almışım. Kaçla bitiririm acaba
Canim bana asi için ta 31 aralığa vermişler 23 haftalık oluyorum geç değil miHayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
İlk dozu 18+6da oldum
2.dozu 17 Aralıkta olucam
Cnm 5 ayın bitmis takvimine göre bu aya kadar 3 kilo çok iyi en fazla 12 ile bitirirsin dikkat et cnm sonrası o kiloları vermek çok zor işin bide o boyutu var ben ilk gebeligimde 22 kilo aldım verene kadar cnm çıktı.bu gebeligimde dikkat ediyorum 4.5 kilo aldım bende.insallah çokta almam inan çok zorluyor son haftalarda nefes dahi alamiyorsunBen 10dan fazla alırım diyorum keşke 10 kiloyla bitse. Bir anda almaya başladım çünkü. Hızlı alırım gibi geliyor![]()
İlk dozmu vurulacak cnm ilk asiysa çok geç hemşireyi uyarsaydinya 19 ile 20 haftalar arası vuruluyorCanim bana asi için ta 31 aralığa vermişler 23 haftalık oluyorum geç değil mi
10 kiloyla bitirsek ne iyi olur. Başarabilir miyiz senceBen 4 kilo aldm.Hedefi de 10 kilo koydum. :)
Benim çok bulantılı geçti ilk aylarım. Bu 3 kiloyu da son bir ayda aldım zaten. 10 12 kilo ile tanamlayabilsem keşkeCnm 5 ayın bitmis takvimine göre bu aya kadar 3 kilo çok iyi en fazla 12 ile bitirirsin dikkat et cnm sonrası o kiloları vermek çok zor işin bide o boyutu var ben ilk gebeligimde 22 kilo aldım verene kadar cnm çıktı.bu gebeligimde dikkat ediyorum 4.5 kilo aldım bende.insallah çokta almam inan çok zorluyor son haftalarda nefes dahi alamiyorsun
makarna ekmek pirinc hamurisi uzak durucaz gece yemiycez o zaman belki :)))))10 kiloyla bitirsek ne iyi olur. Başarabilir miyiz sence
Ben gece yemiyorum pirinç nadir yiyorum ama kızartma ve makarna yiyorum vallamakarna ekmek pirinc hamurisi uzak durucaz gece yemiycez o zaman belki :)))))
Ben yaşamadım canım ama galiba o. Belkide yaşıyorum ayırt edemiyorumkizlar rahim toplanmasi yada kasilmasi nasil birsey yasayanlar tarif edebilir mi ? benim karnima bi dolgunluk geliyor bir anda icime hafiften fenalık geliyor bir kac saniye sürüyor .Bu mu ?
hic sorma valla bendede ogrencilik yillarindan aliskanlik kaldi makarna ve kizartma favorimBen gece yemiyorum pirinç nadir yiyorum ama kızartma ve makarna yiyorum valla
Çok kilo almak istemiyorum ya ama son aylarda hızlı alınır diyorlarhic sorma valla bendede ogrencilik yillarindan aliskanlik kaldi makarna ve kizartma favorim