İnş cnmKorkma cnm bu kadar banada dedi aklina kötüyü getirme akişina birak insallah hersey güzel sekilde sonuclanir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş cnmKorkma cnm bu kadar banada dedi aklina kötüyü getirme akişina birak insallah hersey güzel sekilde sonuclanir
1.63 canm.Boy pek yok :)Boyun kaç canm ben de 58 ile hamile kaldım
Şimdi 63 oldum![]()
Uzanıyorum tabikiKızlar neler yapıyorsunuz canım sıkıldı![]()
Benimde içim sıkıldı niye anlamadım yapacak birşeyde bulamıyorumUzanıyorum tabikive sıkılıyorum ve yorgunum
![]()
Aynen bende öyle. Aslında kitap okuyabilirim film izleyebilirim dizi izleyebilirim çamaşır katlayabilirim ama hiç birini yapmıyorumBenimde içim sıkıldı niye anlamadım yapacak birşeyde bulamıyorum![]()
Aynen benimde sıkıldı.yemek yedim karnında şişti kibirdayamiyorumKızlar neler yapıyorsunuz canım sıkıldı![]()
Aynı aynı herşeye üşeniyorum patates gibi koltuğa gömülü kaldımAynen bende öyle. Aslında kitap okuyabilirim film izleyebilirim dizi izleyebilirim çamaşır katlayabilirim ama hiç birini yapmıyorum![]()
Yemekten sonra ağırlık çöküyor yaaAynen benimde sıkıldı.yemek yedim karnında şişti kibirdayamiyorum![]()
ya surekli birseyler yiyorum ya da tuvalete gidip geliyorumKızlar neler yapıyorsunuz canım sıkıldı![]()
ya surekli birseyler yiyorum ya da tuvalete gidip geliyorum
Gunde 30 kere tuvalete giden canliya ne denir ?
cevap ; hamile
Ben bu saatte yatağa geçtim desemAynı aynı herşeye üşeniyorum patates gibi koltuğa gömülü kaldım![]()
Erken uyuyorum demiştin Dimi, az sonra sızmaBen bu saatte yatağa geçtim desemyatak daha rahat geliyor
![]()

Eşim yokken erken uyuyorumErken uyuyorum demiştin Dimi, az sonra sızma![]()

En güzeli oh mis gibiEşim yokken erken uyuyorumveeeeee bugün eşim yok
![]()

Yorgun uyuyup Yorgun uyanıyorum zaten. Erken ağırlaştımEn güzeli oh mis gibi![]()
Ooo
İçinde çiğ yumurta olduğu için yenilmemesi gerekiyor kuzu
Garip bu insanlar gerçekten.gecen hafta arkadaşa gittim aprtkiler gelmişti.biru girer girmez kilo mu aldim dedi.sonra karnın çok cikmis dedi digeride önceden de göbeği varsa ondandır diyo.ay ne salaklar yaa
hamile kadına söylenecek şey mi bu sanane yani.. ben normalde arkadaşlarıma bile demem kilo almışsın diye çünkü insan bu alınabilir.Kızlar neler yapıyorsunuz canım sıkıldı![]()
Normalde bi bayana denmez direk öyle.aman çok patavatsız tipler var.zaten gün boyu kadını dinledik.eve geldim başım agriyorduCanım geçende baktım ben pastorize yumurta yazıyordu bi zararı olmaz diye bişeye katmıştım ben ama 1 2 kez yemişimdir toplamda yemiyorum.
Öyle insanlara gerçekten sinir oluyorum yahamile kadına söylenecek şey mi bu sanane yani.. ben normalde arkadaşlarıma bile demem kilo almışsın diye çünkü insan bu alınabilir.
Kahve dedik bugun hep kahve içiomyanına da bişeyler koydum sen napıyosun canım?

Öyle insanları hep çıkardım hayatımdan canım boş muhabbetlere artık gelemiyorum hamile biri zayıflamayacağına göre ve yolu da yarıladık yani bizNormalde bi bayana denmez direk öyle.aman çok patavatsız tipler var.zaten gün boyu kadını dinledik.eve geldim başım agriyordu![]()
Aynen canim.gunum tuvalette geciyo resmenya surekli birseyler yiyorum ya da tuvalete gidip geliyorum
Gunde 30 kere tuvalete giden canliya ne denir ?
cevap ; hamile