• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
:KK48::KK48:Bende kizimda hep oyle diyordum cook yordu bu beni dogsun poposuna poposuna yapistiracam diyordum ayni senin gibi doguncada opmeye bile kiyamiyorsun:KK37: Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah :dua:
Eheh bilmez olur muyum benimki ufak bir sitem sadece :KK53: Ama büyüyünce tam bir kaynana olucam sanırım hissediyorum şimdiden :KK70:
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım:dua:

Eheh bilmez olur muyum benimki ufak bir sitem sadece :KK53: Ama büyüyünce tam bir kaynana olucam sanırım hissediyorum şimdiden :KK70:
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım:dua:
Kiz anneleri duymasin canim kacarlar simdi:KK48: olan bizim oglanlara olur

23. Haftaya kadar ayrıntılı yapıyorlarmış ultrasona göre baz alsa da geç kalmış sayılmazsın sanırım

Canım doktor konusunda fikrim yok ama adetin için cevap vericem
Doktor satını baz alır
İlk haftalarda muayeneye gidince doktor bu ultrason kağıdını kaybetme doğumda bunu baz alıyoruz dedi
İlerleyen aylar yanıltıcı olabilir bebek ya önden gidebilir yada geri kalma durumu olabilir demişti

Teşekkürederim kızlar, geç kaldım diye korkmuştum.

Merhaba canım ücret hakkında bilgin var mı ben de Ankara civarındayım. Gittiğim hastanede cihaz yokmuş ayrıntılı için. Üni hastanesine gideceğim ama içime sinmezse özele giderim. Ama ücretini merak ettim

Ben ıstanbuldayım canım 535 tl fiyatı

Bu arada ptesi öğlen tetanoz aşımı olmuştum dünden beri azalıyor o gerginlik hissi. Çarşamba günü en fazla hassasiyet oldu sonra geçmeye başladı bende. Benim gibi aşıdan korkan varsa korkmasın acı yok :KK70:

Kizlar gunaydin. Kanim dusmustu ve sekerim dusmustu doktoruma soyledim sonuclara bakti cok dusuk degil kan ilaci demir vs kullanmana gerek yok imom kullanmaya devam et dedi. Sizlerin kanlari nasil ? İlac kullaniyor musunuz ?
Canim kanuin kaç cıktı.benim 11.6 demirim de 51 cıktı sabah akşam demir hapi verdi.saglik ocağına sordum bire düşüreyim diye yok dedi.

Back
X