• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cnm benim gece uykumda gelmişti suyum, ıslanmış üzerim başta anlamadım wcye gittim tutuyorum gidiyo tutmuyorum gidiyo, sonra hasteneye gittik ebe muayene etti elini cekmesiyle su yere patladı resmen bana sürat asmıştı gıcık kadın sanki ben isteğimle yapıyorum
Gerildim okurken 😂😂😂

fullmoon19 fullmoon19
Canım geçmiş olsun
Şimdi nasılsın
Umarım geçici bir sancıdır ve sıcak su torbası iyi gelir

@eszcm gözün aydın canım sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah ♥️

begonyas begonyas canım siz nasılsınız
Yusuf paşa nasıl keyfi yerinde mi
Gelen gidenin çokmuş galiba
Aman sen kendini de bebeği de sakın canım
Daha çok küçük savunmasız
Sen de lohusasın hastalıklara daha açıksın allah korusun
Şükür cnm daha iyiyim korktum çok bi an acaba doğum mu başladı dedim,rabbim sağlık versin önemli olan o ama yinede günlü doğması daha iyi burda kimsemde yok yanlızlıkta insanı korkutuyo

Ah canım ya allah razı olsun
Benim ailem 6 saat uzaklıkta
Güya eşimin memleketindeyiz ama arayan soran yok
Kaynanam il merkezinde aramızda 80 km var
Ama hiç arayıp sormaz, anca sitem eder şikayet eder
Hamileliğim boyunca bir kere bile arayıp da bu haftasonu yemeğe gelin bekliyorum demedi

Kimseden hayır yok yani :KK43:
Canım işe git gel hepsini okuyamıyorum. Bi sıkıntın mı oldu bugün ?
Seninle benziyor ailemiz :) ben doğurucam kv de kp aramadı daha. Aynı senin gibi bi sıkıntım olduğunda eşimden başka arayacak kimsem yok. Keşke ablam ve kardeşimle aynı şehirde olsaydık.

Gerildim okurken 😂😂😂
O günü hiç unutmam memleketimde ki ebeydi o evet doğum başlamış deyince asıl gittiğim hastaneye gittik ordaki ebelerde böyleyse yandık dedim Allahım onların işini gücünü rast getirsin onlar çok iyiydi beni seve seve ağırladılar resmen,canım gülüm diyerek,

Ah canım ya allah razı olsun
Benim ailem 6 saat uzaklıkta
Güya eşimin memleketindeyiz ama arayan soran yok
Kaynanam il merkezinde aramızda 80 km var
Ama hiç arayıp sormaz, anca sitem eder şikayet eder
Hamileliğim boyunca bir kere bile arayıp da bu haftasonu yemeğe gelin bekliyorum demedi

Kimseden hayır yok yani :KK43:
Haklisin kimseden hayir yok.bizde konyaya tasinmistik iki kaynim daha vardi hic gorusmediler.uzak olsunlar daha iyi bosver

Bizde geldik hastaneden kızlar okula koş kızı al yemek derdine düştüm derken bulaşık frlan yeni oturdum dirilişi izlicem uzanıp nst temiz çıktı kilomuz 2400 olmuş boynumuzda 45 cm dedi yarın kan ve idrar görmek istedi şükür herşey yolunda dedi ama sizlere sormak istediğim bişi var kızlar sanki benim ilk zamanlardaki koku hassiyeti tekrar geldi ve bulantilarim arttı varmı sizde de bu şekilde olan doktora söyledim baş aşağı dönüp sırtini mideme yasladigi için oluyormuş dedi şimdilik bizden haberler bu kadar.....
Bu arada 2. Bebiş gelmiş gözün aydın eszcm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah....darısı hepimize inşallah....

Canım işe git gel hepsini okuyamıyorum. Bi sıkıntın mı oldu bugün ?
Seninle benziyor ailemiz :) ben doğurucam kv de kp aramadı daha. Aynı senin gibi bi sıkıntım olduğunda eşimden başka arayacak kimsem yok. Keşke ablam ve kardeşimle aynı şehirde olsaydık.

Dün biraz kendimi yoracak işler yapmıştım canım sabah da idrarımın rengi kırmızı olunca korktum yine mi taş düşürüyorum diye ama şimdi iyiyim çok şükür

Keşke ben de ailemle aynı şehir olsaydım diyorum
Kv aramayıp da Doğumdan sonra da gelip yerleşirse deli olurum

fullmoon19 fullmoon19
Canım geçmiş olsun
Şimdi nasılsın
Umarım geçici bir sancıdır ve sıcak su torbası iyi gelir

@eszcm gözün aydın canım sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah ♥

begonyas begonyas canım siz nasılsınız
Yusuf paşa nasıl keyfi yerinde mi
Gelen gidenin çokmuş galiba
Aman sen kendini de bebeği de sakın canım
Daha çok küçük savunmasız
Sen de lohusasın hastalıklara daha açıksın allah korusun
İyiyiz canım çok şükür Yusufun gazıyla uğraşıyoruz . Çok fazla gaz sancısı var kızarıp kendini sıkıyor uykusundan uyanıyor sürekli . Geceleri uykusuz kalıyoruz çoğunlukla. Doktora danıstim çok normal büyüme belirtlileri bunlar dedi . Ama baya zormuş gerçekten.
Bugun annem banyosunu yaptırdı ondan sonra biraz rahatladı . Allah'tan suyu da seviyor aglamiyor suya girince.

Yürüyüş yaptırıyorlar kızlar, gazım çıkması lazımmış. Bebeğim yanımda şükür.
Ağrılarımdan başka bir sıkIntı yok. Sadece spinal anestezi oldum kızlar. Eve çıkınca ayrıntılı herşeyi yazacağım sizlere.
Hem suyum hem nişanım geldi, hem sancım oldu. Hepsini anlatırım kızlar.
Merak eden herkese çok teşekkür ederim.

Herşey yolunda olmasına sevindim canım 🙏🏼❤️ Doğum hikayeni heycanla bekliyorum

Bende evde hergün bebek arabası ile dolaşıyorum şaka gibiyim ya :KK9:

:D ay kız aynı ben. Kafayı yiyeceğiz:D

Bizde geldik hastaneden kızlar okula koş kızı al yemek derdine düştüm derken bulaşık frlan yeni oturdum dirilişi izlicem uzanıp nst temiz çıktı kilomuz 2400 olmuş boynumuzda 45 cm dedi yarın kan ve idrar görmek istedi şükür herşey yolunda dedi ama sizlere sormak istediğim bişi var kızlar sanki benim ilk zamanlardaki koku hassiyeti tekrar geldi ve bulantilarim arttı varmı sizde de bu şekilde olan doktora söyledim baş aşağı dönüp sırtini mideme yasladigi için oluyormuş dedi şimdilik bizden haberler bu kadar.....
Bu arada 2. Bebiş gelmiş gözün aydın eszcm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah....darısı hepimize inşallah....

Maşallah kuzum 🧿🧿 hamileliğin 3 trimesterda birincisi gibi kusma bulantı koku hassasiyeti geri gelebiliyormuş canım

Haklisin kimseden hayir yok.bizde konyaya tasinmistik iki kaynim daha vardi hic gorusmediler.uzak olsunlar daha iyi bosver

İşte bunlar hiç arayıp sormaz ama Doğumdan sonra hemen bize gelme planı yapıyorlar sinir oluyorum
İki tane bekar kaynım var üniversite okuyorlar
Doğum olur olmaz geleceklermiş bebeği görmeye
Kaynanam da hiç demez bekleyin kız biraz toparlansın
Bişey dememek için zor tutuyorum kendimi
Şimdiden konuşup eşimle tartışmak istemiyorum ama zamanı gelsin lohusalık gerginliği deyip herkese lafımı söylicem

İyiyiz canım çok şükür Yusufun gazıyla uğraşıyoruz . Çok fazla gaz sancısı var kızarıp kendini sıkıyor uykusundan uyanıyor sürekli . Geceleri uykusuz kalıyoruz çoğunlukla. Doktora danıstim çok normal büyüme belirtlileri bunlar dedi . Ama baya zormuş gerçekten.
Bugun annem banyosunu yaptırdı ondan sonra biraz rahatladı . Allah'tan suyu da seviyor aglamiyor suya girince.

Banyo çok rahatlatır canım
Bugün Bebek banyosu ile ilgili bir yazı okudum
Banyo bebekler temizlensin diye değil rahatlasın diye yaptırılır yazıyordu
Bir de gözenekleri açtığından daha çabuk büyüyorlarmış

Gaz içinde biz yeğenimde acı elma yağı kullanmıştık canım
Minicik bir damla ayaklarının altına minicik bir damla da karnına sürüp masaj yapıyorduk
Altını her açtığımızda da karnına sıcak bez koyup öyle kapatıyorduk
Yeğenim Şubat bebeğiydi

tugken tugken Yenidogana su verilmez diye biliyorum ama şimdi mama da veriyorum , sütte o açıdan gerekebilir mı aklıma takıldi. Fikri olan var mı kızlar ?

Mama alan bebekler suya ihtiyaç duyabilir diye duymuştum ama emin değilim
Tecrübeli anneler daha iyi fikir verecektir 😊

Şükür cnm daha iyiyim korktum çok bi an acaba doğum mu başladı dedim,rabbim sağlık versin önemli olan o ama yinede günlü doğması daha iyi burda kimsemde yok yanlızlıkta insanı korkutuyo

Çok şükür canım
Bol bol dinlenmeye çalış
Ben senin memleketinde yalnızım sen orda yalnızsın 😬
Ankaradaydın galiba
Benim de kız kardeşim orda
Senle yer değişelim 😀

Ne güzel:KK200: kulak aşinalıgı oldun tabi

Bu haftaya kadar bomboş geçirmişim hamileliğimi
Yeni yeni farkına varıyorum çok üzülüyorum
Şimdi bol bol kuran dinletmeye çalışıyorum, hamilelikte çekilecek tesbihler varmış onları yapmaya çalışıyorum
İnşallah sakin huzurlu hayırlı bir evlat olur

Ah canım o koku hassasiyeti bende de var son zamanlarda :(
Ben de iki gün önce yazmıştım burda
Yemek yapmak istemiyorum evde artık
Sanki bütün ev kokuyormuş gibi geliyor, sabaha kadar midem bulanıyor
Nerdeyse gün boyu camlar açık oturuyorum

Back
X