- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Sen Ankaraya gel ama ben oraya gelmeyim cnmÇok şükür canım
Bol bol dinlenmeye çalış
Ben senin memleketinde yalnızım sen orda yalnızsın
Ankaradaydın galiba
Benim de kız kardeşim orda
Senle yer değişelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen Ankaraya gel ama ben oraya gelmeyim cnmÇok şükür canım
Bol bol dinlenmeye çalış
Ben senin memleketinde yalnızım sen orda yalnızsın
Ankaradaydın galiba
Benim de kız kardeşim orda
Senle yer değişelim![]()
Benim gibi karnını okşayıp bebişi uyandırmayı seven varmı![]()
Sen Ankaraya gel ama ben oraya gelmeyim cnm![]()
Hastanenin şartlarından dolayı mı devleti düşünüyorsun canım ?Benden 35+5. Bu sabah çamaşırımı değiştirken farkettim bende. çamaşırımda bi kaç damla kan vardı. Kızımı kreşe bıraktıktan sonra eşime söyledim hastaneye gittik. Bir sıkıntı çıkmadı ama ara ara peçeteye geldi leke. Neden oluyor bende anlamadım. Ağrımda baya çok. Nst’de temizdi.
Buarada eğer bu hastanede Doğum yaparsam 4 Nisan’a gün verdi. Ama ben devlette mi gitsem die düşünüyorum hala.
Anlamadım gitti bugün doktora da söyledim bazı gebelerde doğum yaklaşırken son haftalarda olurmuş bende midem ağzımda geziyorum bu hafta bebek 180 Gr almış ben kilo almamisim acaba bulantilarim mi dedim son zamanlarda bide besleyemessem diye tedirgin oldum.....Ah canım o koku hassasiyeti bende de var son zamanlarda![]()
Ben de iki gün önce yazmıştım burda
Yemek yapmak istemiyorum evde artık
Sanki bütün ev kokuyormuş gibi geliyor, sabaha kadar midem bulanıyor
Nerdeyse gün boyu camlar açık oturuyorum
Anlamadım gitti bugün doktora da söyledim bazı gebelerde doğum yaklaşırken son haftalarda olurmuş bende midem ağzımda geziyorum bu hafta bebek 180 Gr almış ben kilo almamisim acaba bulantilarim mi dedim son zamanlarda bide besleyemessem diye tedirgin oldum.....
Gerçekten de istediğim şey böyle davranılması. Ne hisseder diye düşünmüyor bazı doktorlar hemşireler. Çok şükür ben de kaç doktor gezdim en son doktorum çok rahatlatıyor. Bilmiyorlar ağzından çıkan en ufak şeyden etkileniyoruz. İnşallah anlayışlı ebe hemşire olur doğumumuzdaO günü hiç unutmam memleketimde ki ebeydi o evet doğum başlamış deyince asıl gittiğim hastaneye gittik ordaki ebelerde böyleyse yandık dedim Allahım onların işini gücünü rast getirsin onlar çok iyiydi beni seve seve ağırladılar resmen,canım gülüm diyerek,
Az önce eşim seviyordu karnımı, bebek de ayagini uzatıp duruyordu, böyle sivriliyordu karnım, sonra eşim parmagiyla pit yaptı ayağına, sıçradı bebekAy kızlar çok komik nasıl sıçrıyor![]()
Aman canim icimde kalmasim söyle hamileyken gelmeyen sonrasinda hic kalmasin.geleceklersede gorsunler hemen dönsünler bence iki erkegin ne isi var.ahh turkiyedeki su sacma aile iliskileri yok mu sinir oluyorum.İşte bunlar hiç arayıp sormaz ama Doğumdan sonra hemen bize gelme planı yapıyorlar sinir oluyorum
İki tane bekar kaynım var üniversite okuyorlar
Doğum olur olmaz geleceklermiş bebeği görmeye
Kaynanam da hiç demez bekleyin kız biraz toparlansın
Bişey dememek için zor tutuyorum kendimi
Şimdiden konuşup eşimle tartışmak istemiyorum ama zamanı gelsin lohusalık gerginliği deyip herkese lafımı söylicem
Bugün esime dedim hic ilgilenmiyorsun bebekle diye oda ben senin gibi hissedemiyorum sonucta doğunca hissederim dedi.erkekler oyleler dogmadan anlamiyolar sanirim.bizimde 8 sene sonra oldu bir sey aliyorum gerek var mi diyo anlamiyor neyin alinacaginiKızlar ya kocası benimki gibi duygusuz heyecansız olan var mı
Bebek olacak o kadar istedin hiç heyecanlı değilsin dedim
Ne var heyecanlanacak ilk bizim mi bebeğimiz oluyor dedi
İlk bizim bebeğimiz olmuyor ama bizim ilk bebeğimiz dedim
Bana diyor ki sen de çok heyecanlanma çocuk şımarmasın
Sonra da maddiyatla ilgili konuştuk, önümüzdeki aylarda yapılacak ödemeleri sıraladı, bunlar aklımdayken nasıl heyecanlı olabilirim ki dedi, bu kez de üzüldüm adamın üzerine gittim diye
Bebek Doğunca sever mi, işten heyecanla özlemle gelir mi
Sanki hiç fark etmeyecekmiş gibi geliyor çok üzülüyorum
Aman canim icimde kalmasim söyle hamileyken gelmeyen sonrasinda hic kalmasin.geleceklersede gorsunler hemen dönsünler bence iki erkegin ne isi var.ahh turkiyedeki su sacma aile iliskileri yok mu sinir oluyorum.
Bugün esime dedim hic ilgilenmiyorsun bebekle diye oda ben senin gibi hissedemiyorum sonucta doğunca hissederim dedi.erkekler oyleler dogmadan anlamiyolar sanirim.bizimde 8 sene sonra oldu bir sey aliyorum gerek var mi diyo anlamiyor neyin alinacagini
Birde maddiyattan daha cok korkuyo erkekler
67 olmuşum max 70 ile biter mi acaba hamilelik8 kilo ile tamamlamış oluyorum öyle olursa☺
Maşallah canım ne güzel az almışsın
Ben 55le hamile kaldım, şimdi 70 kiloyum![]()
Dikkat et canım kendine. Hatırladım dün gece uyumadan önce okumuştum. Kimse için kendini ve bebeğini yorma. Bende dün biraz fazla yürüdüm sabah leke geldi :/ bugün daha dikkatli oldum.Dün biraz kendimi yoracak işler yapmıştım canım sabah da idrarımın rengi kırmızı olunca korktum yine mi taş düşürüyorum diye ama şimdi iyiyim çok şükür
Keşke ben de ailemle aynı şehir olsaydım diyorum
Kv aramayıp da Doğumdan sonra da gelip yerleşirse deli olurum
Evet canım. Satılığa çıkarılmış hastane.Hastanenin şartlarından dolayı mı devleti düşünüyorsun canım ?
67 olmuşum max 70 ile biter mi acaba hamilelik8 kilo ile tamamlamış oluyorum öyle olursa☺
Canım erkek kardeşlerin kalması uygun değil şimdiden eşine söyle o da uygun bir dilde annesine söylesin sen toparlan bebek bi canlansın öyle olur yani kanaman olur emzirmen gerekir rahat giyinemezsin allahım bi de bunlarla mı uğraşcaksın yaDediğin gibi hiç arayıp sormayanların gelip kalmasına da gerek yok
Benim babam bile rahatsız etmemek için durmuyorken kayınlarımın ne işi var evde
Bir de evimiz öyle müsait bir evde değil
Onların gelmesi demek benim yatak odasına kapanmam gerek demek
Ama düşünce yok hiçbirinde
Bakalım neler olacak