• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Doğum yaklaştı ya artık onu içimde hissedemicem diye çok üzülüyorum
Ben de hep hareket etsin istiyorum 😀
Bazen çok hareketli oluyor çılgın gibi :KK70:
Bazen de sakin sakin yüzüyor gibi
O zaman timsah diyorum ben de :KK70:
Kardeşim de kızıyor çocuğu güzel bir şeye benzet diyor ama onun o sakin hareketleri belgeseldeki timsahları hatırlatıyor bana :KK70:

Ay evet banada timsahı hatırlatıyor öyle yavaş yavaş süzüldüğünde :D

Kızlar ya kocası benimki gibi duygusuz heyecansız olan var mı 😬😬

Bebek olacak o kadar istedin hiç heyecanlı değilsin dedim
Ne var heyecanlanacak ilk bizim mi bebeğimiz oluyor dedi 👊🏻

İlk bizim bebeğimiz olmuyor ama bizim ilk bebeğimiz dedim
Bana diyor ki sen de çok heyecanlanma çocuk şımarmasın 😬

Sonra da maddiyatla ilgili konuştuk, önümüzdeki aylarda yapılacak ödemeleri sıraladı, bunlar aklımdayken nasıl heyecanlı olabilirim ki dedi, bu kez de üzüldüm adamın üzerine gittim diye :KK43:

Bebek Doğunca sever mi, işten heyecanla özlemle gelir mi
Sanki hiç fark etmeyecekmiş gibi geliyor çok üzülüyorum

Ay bende az önce eşime dedim hiç heycanlı değilsin hastane çantasını yanlız hazırladım diye :D oda hayatım istediğini koy işte diyor. Bende aa olur mu öylr şey dedim birlikte seçmemiz lazımdı hangi kıyafetleri giyecek hastanede dedim oda bana diyor ki çok yorgunum işten kafamı kaldıramıyoruö 😓🙄

Az önce eşim seviyordu karnımı, bebek de ayagini uzatıp duruyordu, böyle sivriliyordu karnım, sonra eşim parmagiyla pit yaptı ayağına, sıçradı bebek 😂😂😂

Oy kurban olurumm 🧿😍

Umay hanım geçen hafta çarşamba 2300 dü. Bugün 2700 olmuş. Bir hafta da 400 gr almış :))
Maşallah kuzumm 🧿🧿❤️❤️

Umay hanım geçen hafta çarşamba 2300 dü. Bugün 2700 olmuş. Bir hafta da 400 gr almış :))
Maşallah kuzu 🧿
Ne güzel kilo almadın canım🤗 ben 69 olmuşum bile doğuma kadar inşallah çok almam bebek kilo almayınca doping yaptım bir de tatlı da yemeye başladım canım istiyor onunda etkisi oldu sanırım ama hedefim doğumdan sonra 55 kg 😍😍

Canım erkek kardeşlerin kalması uygun değil şimdiden eşine söyle o da uygun bir dilde annesine söylesin sen toparlan bebek bi canlansın öyle olur yani kanaman olur emzirmen gerekir rahat giyinemezsin allahım bi de bunlarla mı uğraşcaksın ya😡
Benimde hedefim 52ye kadar düşmek.
Mümkün olur mu acaba 😂 Ben hamilelikte değil ama evlenince çok almıştım.

Kızlar selam hastaneden yazıyorum :KK12:
İki kere nst ye girdim ama doktor tekrar bağlayacak birazdan, meyve suyu tatlı bisiler yedim şimdi bakalım bekliyorum.
Doğuma iki hafta kalmış görünüyor dedi biz teklif etmeden kendisi söyledi 1 Nisan i bekleyebilir miyiz acaba bakalım duruma göre dedi
Canim gecmis olsun benimle senin aranda birgun var takvime gore. Peki bebisin kilosu nasıl

Dikkat et canım kendine. Hatırladım dün gece uyumadan önce okumuştum. Kimse için kendini ve bebeğini yorma. Bende dün biraz fazla yürüdüm sabah leke geldi :/ bugün daha dikkatli oldum.
Bende en çok kv nin gelip eve kurulmasından korkuyorum. Kızım doğduğunda aynı şehirde yaşıyorduk hastaneye gelmemişti eve de dört beş gün sonra gelmiş ve annemle benden hizmet beklemişti :KK43: şimdi aramızda 3 saat mesafe var. Gelip kalmasından korkuyorum. Bide annemin ona hizmet etmesini istemiyorum. Anneme ne kadar kızsamda gelince yardım eder yemeğe ev işlerine . Ve kv ye hizmet etmesini istemiyorum.
Daha bi kez aramadı hatta geldi kaldı ben hamileyken bişey demeden gitti :/
Nasıl bu kadar soğuk ve tepkisiz olabiliyorlar ya ben anlamıyorum Gelini sevmeyebilirler ama karnında ki oğlunun çocuğu 😡 Maşallah diyeyim kayınvalidem sürekli arar sorar bugün de aramış Bebek odası mobilyasını gelip ben sileyim annen valiz hazırladı filan çok yoruldu diyor 🤗 Büyüklerimize Allah akıl fikir versin

Geçen haftalarda böyle değişik hareketlenmeler olmuştu ağrılar falan acaba döndü mü demiştim. Yaklaşık 2 saattir aynı ağrılar oldu. Alt tarafa baskı oldu. İçimden bir ses döndü yine diyor. Yarın 3 te kontrolüm var bakalım tahminlerim doğru mu çıkacak? Şuan hıçkırık tuttu :)

Geçen haftalarda böyle değişik hareketlenmeler olmuştu ağrılar falan acaba döndü mü demiştim. Yaklaşık 2 saattir aynı ağrılar oldu. Alt tarafa baskı oldu. İçimden bir ses döndü yine diyor. Yarın 3 te kontrolüm var bakalım tahminlerim doğru mu çıkacak? Şuan hıçkırık tuttu :)
Nerede hissediyorsun kuzu hıçkırığı

Aşağıdan hissettim. Epeyce hıçkırdı 4-5 dk yı buluyor sanki ya da bana öyle geliyor.
Bazen bende uzun süre hissediyorum sanki :)
Meraktan sordum benimde bazen değişiyor hissettiğim taraf acaba dönüyor mu yoksa vücudu da zıplar mı ki :))

2. Gebeliği olan kizlar acaba bebislerinizin ultrason kilosu ile dogum kilosu arasında cok fark var miydi. 300 gram kadar farkeder diyorlar doğru mu?

Kızlar buda kendim uydurduğum hastane çıkışımız takım almamıştım ben 🤗🤗❤️❤️🙏🏼🙏🏼

Eklentiler

• F82F72C3-586A-49C5-A4EB-EB8AC130B4E4.webp
    F82F72C3-586A-49C5-A4EB-EB8AC130B4E4.webp
    257,7 KB · Görüntüleme: 70
Oy maşallah tosuna :nazar:
:-):-) doktorda tosun diyor hep ama sanırım kayinvalidemin gözü değdi. Sürekli bu 4 kilo 4buçuk kilo doğar diyordu. Sağlıklı olsun diyip geçistiriyordum bende bu zamana kadar ne güzel olsa kv duyana kadar güzel oluyor. Güleyim mi ağlayayım mi halime ama bu sondu artik hic bisey anlatmicam kadına.

2. Gebeliği olan kizlar acaba bebislerinizin ultrason kilosu ile dogum kilosu arasında cok fark var miydi. 300 gram kadar farkeder diyorlar doğru mu?
Sen sordun diye geri döndüm baktım İnan ki😂
Kardeşime 3250 demiş doktor en son..
Ama 3625 gr doğdu.

İyiyiz canım çok şükür Yusufun gazıyla uğraşıyoruz . Çok fazla gaz sancısı var kızarıp kendini sıkıyor uykusundan uyanıyor sürekli . Geceleri uykusuz kalıyoruz çoğunlukla. Doktora danıstim çok normal büyüme belirtlileri bunlar dedi . Ama baya zormuş gerçekten.
Bugun annem banyosunu yaptırdı ondan sonra biraz rahatladı . Allah'tan suyu da seviyor aglamiyor suya girince.
banyo bebegin gaz sancılarına da iyi gelir rahatlatır. Karnına ve ayaklarına sıcak havlu sar o da rahatlatır. Sıcak derken ilik yani bebeği rahatlatacak kadar. Senin gözetimin altında yüzüstü uyutabilirsin. Gaz için sab simplex damla da çok iyi geliyor. Kendi çocuğuma kadar abimin dayımın çocuklarının gaz sancılarıyla uğraştığım için kendi oğlumda herşeyi tam teşekküllü bi şekilde atlattım 😂 allah yardımcın olsun gazlı bebekler biraz anneyi yoruyor.

Aşağıdan hissettim. Epeyce hıçkırdı 4-5 dk yı buluyor sanki ya da bana öyle geliyor.
Bende geçen hafta aşağıda hissetmeye başladım hıçkırıkları ve dönmüş canım :) ondan önce hep sağda hıçkırıyordu ultrasonda da başı sağdaydı

:-):-) doktorda tosun diyor hep ama sanırım kayinvalidemin gözü değdi. Sürekli bu 4 kilo 4buçuk kilo doğar diyordu. Sağlıklı olsun diyip geçistiriyordum bende bu zamana kadar ne güzel olsa kv duyana kadar güzel oluyor. Güleyim mi ağlayayım mi halime ama bu sondu artik hic bisey anlatmicam kadına.
Tekrar tekrar maşallah diyelim o zaman canım:nazar:kötü enerji alıyorsan bence de söyleme Allah nazarlardan korusun meleklerimizi🙏🏻

Bugün oğlum karnımı her zamankinden çok sertleştirdi nedense ya biraz mide bulantısı da oldu. Ara ara da ateş bastı böyle çok sıcakladım nedense. Size de böyle oluyor mu ben bugün kendimi pek iyi hissetmedim 😕

Back
X