Günaydın kızlar, güzel günlerimiz olsun inşallah. Bugün tuttuğumuz evi temizlemeye gidiyoruz. Annem var yanimda, kızkardeşim de gelecek inşallah. Eşimin halası vefat etti şimdi ordan da kimse gelemiyor, tabi bu acı günde de gelin yanima diyemem. inşallah 2 kişi hemen biter bu temizlik. Son haftalarda hareket etmek bile ne zor ne zor. Benim daha ev taşınacak. Yerleşecek. Kızlar dua edin bana doğum öncesi bitsin şu işler.
Başınız sağolsun ve kolaylıklar dilerim. Normalde zaten zor, hele şu süreçte çok daha zordur eminim evi taşımak, Allah güç kuvvet versin...
Kızlar cok enteresan bişey yaşadım, dün bebeğin mobilyaları geldi ama öyle bir ağır boya kokusu vardı ki sanırım zehirlendim 4-5 kere kustum yanımda annem vardı o da kustu koku yüzünden. Hicbisey yiyemedim gece uyuyamadım soğuk soğuk terledim. Camı actım anneme gittik gece eşimle kalmaya.Smdi biraz dalmısım kalktım hala midem bulanıyor. Buarada son ay mide bulantım cok keskin bisekilde döndü. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım
Okuduğum kadarıyla 2-3 gün havalandırma ile gidiyormuş mobilya kokusu ama sizi bu denli rahatsız ettiyse farklı bir kimyasal olabilir belki diye düşündüm.

Haziran ayı için 1 haftalık randevum var halihazırda ona gidicez tatlım. Eşime 2 hafta aralıksız izin vermiş patronu arkasına da yeni bir tatil ekleyebiliriz diye düşündük
3-4 arası birşey olabilir tatlım. Çok kalabalık olmayan ama aktivitesi güzel bir yer olursa tabi daha güzel olur![]()
Sentido Gold İsland ve Amara otellerini öneririm. Bizim her yönüyle memnun kaldığımız oteller sıralamasında fakat bu sene hakikaten fiyatlar uçmuş durumda. :/