Tahlil sonucun belli oldumu canımAmin canim hepimizin yüzü gülsün saglikli hayirli bebeklerimiz gelsin dünyaya
Hiiiiçbir şey hissetmiyorum. Çok nadir kasığımda batma gibi bir şey oluyor. Ama bence sırf belirti olsun diye ben uyduruyorum onu daBir diyorum yarın gideyim kan tahlili yaptırayım, bir diyorum erken gebelik testiyle bakayım, bir adetim geciksin diyorum ama ilaçlardan gecikebilir de o yüzden 1-2 gün değil en az 3-4 gün gecikmesini bekle diyorum. Habire göğsüme dokunuyorum hassasiyet var mı diye ama yok kendi kendimin sapığı oldum
Perşembe günü saat 9 da kan tahlili yaptırcam bende.pek umudum yok son günlere doğru öyle hissedıyorum.inşallah yanılrımHiiiiçbir şey hissetmiyorum. Çok nadir kasığımda batma gibi bir şey oluyor. Ama bence sırf belirti olsun diye ben uyduruyorum onu daBir diyorum yarın gideyim kan tahlili yaptırayım, bir diyorum erken gebelik testiyle bakayım, bir adetim geciksin diyorum ama ilaçlardan gecikebilir de o yüzden 1-2 gün değil en az 3-4 gün gecikmesini bekle diyorum. Habire göğsüme dokunuyorum hassasiyet var mı diye ama yok kendi kendimin sapığı oldum
İnşallah yanılırsın. İnşallah hayırlı haber alırsınPerşembe günü saat 9 da kan tahlili yaptırcam bende.pek umudum yok son günlere doğru öyle hissedıyorum.inşallah yanılrım
İnşallah sağol canımİnşallah yanılırsın. İnşallah hayırlı haber alırsın
Rabbim tez zmanda kavuştursun inş ,işlerin de rast gelsin..Test sonucum geldi maelsef negatif kizlar. Bir ay dinlenip tüp bebek tedavisine başlamayi düşünüyorum.
Sen de çarşamba günü canım Allah ikimizin de güzel haberlerini vermeyi nasip eder inşallahAyy ne güzelll inşallah hayırlı güzel haberlerini duyarız canımaynı gün aşılama olucaz ne güzel
İnşaallah dilerim Rabbim yüzünü güldürsun
Test sonucum geldi maelsef negatif kizlar. Bir ay dinlenip tüp bebek tedavisine başlamayi düşünüyorum.
Bozma morelini canım.allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana tez zamandaTest sonucum geldi maelsef negatif kizlar. Bir ay dinlenip tüp bebek tedavisine başlamayi düşünüyorum.
AminnnnnSen de çarşamba günü canım Allah ikimizin de güzel haberlerini vermeyi nasip eder inşallah❤ Sende durumlar nasıl?
Tesekkur ederimBozma morelini canım.allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana tez zamanda
Tesekkur ederimRabbim tez zmanda kavuştursun inş ,işlerin de rast gelsin..
Tesekkur ederimBozma moralini canım her işte bir hayır vardır. İnşallah güzel günler de gelecek
Hayırlısı olsun canım bebişler bizi uğraştıyor biraz sonu güzel olacak inşallah Rabbim zamanını biliyorTest sonucum geldi maelsef negatif kizlar. Bir ay dinlenip tüp bebek tedavisine başlamayi düşünüyorum.
Benim de akıntım çokk fazla. Doktor bize ilişki önermedi. Biz de sormadık gerçiAminnnnnbende durumlar değişik Akıntım aşırı oluyor gonal f in dozunu bir tık arttırdıktan sonra inşallah kendiliğinden çatlamazlar... bu gece 5 de çatlatma iğnesi olucam... afedersin bugün ilişki istedi hani 3-5 gün perhiz olacaktı çarşamba 14:30 da aşılama dedi hayırlısı ile canım...
İnşallahhhhhBenim de akıntım çokk fazla. Doktor bize ilişki önermedi. Biz de sormadık gerçiben de bu gece 12 de iğnemi olacağım. Ayyy inşallah olur ya bu ay Sen kaç mg vuruluyordun?
Peki sen saat kaçta aşılama olacaktın canım?İnşallahhhhhBen 75 lik vuruluyordum ama son 3 gündür 112.5 vuruluyorum... bana resmen 3-4 kere dedi unutmayın diye ya sanırım en büyük yumurtamın kendiliğinden çatlamasından korkuyor
Ben saat 1.30-2 gibi olacağım aşılamayı. İnşallah tutar yaPeki sen saat kaçta aşılama olacaktın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?