Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi esprıydi

Perşembe günü saat 9 da kan tahlili yaptırcam bende.pek umudum yok son günlere doğru öyle hissedıyorum.inşallah yanılrım

Sen de çarşamba günü canım Allah ikimizin de güzel haberlerini vermeyi nasip eder inşallah❤ Sende durumlar nasıl?
Aminnnnnbende durumlar değişik Akıntım aşırı oluyor gonal f in dozunu bir tık arttırdıktan sonra inşallah kendiliğinden çatlamazlar... bu gece 5 de çatlatma iğnesi olucam... afedersin bugün ilişki istedi hani 3-5 gün perhiz olacaktı çarşamba 14:30 da aşılama dedi hayırlısı ile canım...

Test sonucum geldi maelsef negatif kizlar. Bir ay dinlenip tüp bebek tedavisine başlamayi düşünüyorum.
Hayırlısı olsun canım bebişler bizi uğraştıyor biraz sonu güzel olacak inşallah Rabbim zamanını biliyor

Benim de akıntım çokk fazla. Doktor bize ilişki önermedi. Biz de sormadık gerçi ben de bu gece 12 de iğnemi olacağım. Ayyy inşallah olur ya bu ay Sen kaç mg vuruluyordun?

Benim de akıntım çokk fazla. Doktor bize ilişki önermedi. Biz de sormadık gerçi ben de bu gece 12 de iğnemi olacağım. Ayyy inşallah olur ya bu ay Sen kaç mg vuruluyordun?
İnşallahhhhhBen 75 lik vuruluyordum ama son 3 gündür 112.5 vuruluyorum... bana resmen 3-4 kere dedi unutmayın diye ya sanırım en büyük yumurtamın kendiliğinden çatlamasından korkuyor

İnşallahhhhhBen 75 lik vuruluyordum ama son 3 gündür 112.5 vuruluyorum... bana resmen 3-4 kere dedi unutmayın diye ya sanırım en büyük yumurtamın kendiliğinden çatlamasından korkuyor
Peki sen saat kaçta aşılama olacaktın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…