Üzme kendini canım, biliyorum ne desek de teselli olmaz ama vardır bir hayır. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahKızlar aşılamnın 15günü adet oldum hatta ilk günü saymazsak 14.günü reglimden 3gün erken oldum ya ben daha geç olurum diye beklerken yine hüsran
İnşallah canım acaba napmak lazım tutması için ekstra çatlatma iğnesini nereden vurundunz ilk yaptirisimdi tutmadı vitamin falan kullanılarak varmış okumuştum ama devlet hastanesinde bişey söylemiyorlar bana yardımcı olur musunuz bilgisi olanaHayırlısı olsun her şeyin Rabbim zamanını biliyor.Nazlı bebeklerimiz bizi biraz uğraştıracak ama sonu güzel olacak inşallah
Yok canım oldum ilk başta bende belki öyledir diye düşünmüştüm ama olmadı kismetCanım üzülme belki yerleşmedir. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hayırlısı olsun canımYok canım oldum ilk başta bende belki öyledir diye düşünmüştüm ama olmadı kismet
Benim doktorum z-fol diye folik asit ve vitamin içeren takviye edici gıda verdi hergun 1 tane onu içiyorum ama faydası var mi bekleyip gorcemİnşallah canım acaba napmak lazım tutması için ekstra çatlatma iğnesini nereden vurundunz ilk yaptirisimdi tutmadı vitamin falan kullanılarak varmış okumuştum ama devlet hastanesinde bişey söylemiyorlar bana yardımcı olur musunuz bilgisi olana
benimde ilk yaptirisim özel bir klinikte yaptırdim coraspin, probiyotik kullaniyorum en son folik de verdi ama onu içmiyorum şuanda da progestan kullaniyrm vajinal günde 2 tane benim bugün tam bir hafta oldu yaptıralı ve dün burnum şiştiİnşallah canım acaba napmak lazım tutması için ekstra çatlatma iğnesini nereden vurundunz ilk yaptirisimdi tutmadı vitamin falan kullanılarak varmış okumuştum ama devlet hastanesinde bişey söylemiyorlar bana yardımcı olur musunuz bilgisi olana
Progesteron içeren jel kullanıyorum canım benAşılama yaptırıp da progestan kullanan var mı ?bi kaç sey soracağım
Ben kullanıyorum canim. Fitil şeklinde kullanıyorum.Aşılama yaptırıp da progestan kullanan var mı ?bi kaç sey soracağım
Ben de devlet hastanesinde yaptırdım canım.Herhangi ekstra vitamin vs vermediler sadece pregestron jel verdiler ama folik asit içenler var ben de içiyordum artık içmiyorum iki senedir uğraştığım için.İçe içe bir hal oldumİnşallah canım acaba napmak lazım tutması için ekstra çatlatma iğnesini nereden vurundunz ilk yaptirisimdi tutmadı vitamin falan kullanılarak varmış okumuştum ama devlet hastanesinde bişey söylemiyorlar bana yardımcı olur musunuz bilgisi olana
Ben de aynı ,peki sivilce yüzünde şişme ve mide bulantısı yapıyor mu?Ben kullanıyorum canim. Fitil şeklinde kullanıyorum.
Mide bulantısı yapmadı, sivilce var açıkçası tek tük ama normalde de arada çıkar yani. Bende normalden farklı olarak gaz var canım.Ben de aynı ,peki sivilce yüzünde şişme ve mide bulantısı yapıyor mu?
yan etki yaptı mı canım ? Benim yüzüm burnum SistiProgesteron içeren jel kullanıyorum canım ben
Ya ben çok zayıfim 42 kiloyumMide bulantısı yapmadı, sivilce var açıkçası tek tük ama normalde de arada çıkar yani. Bende normalden farklı olarak gaz var canım.
5 Nisan'da yapıldı aşılamam. 6 Nisan'dan beri progestan kullanıyorum sabah ve akşam. İnşallah bu sıkıntılara değer de anne olursun canım.Ya ben çok zayıfim 42 kiloyumsanırım ilaç beni aşırı etkiliyor gaz da var bazen nefes darlığı da yaşıyorum senin ne zman yapılmıştı canım ?
Ay senin çok az kalmış dilerim hayırlı sevinçli haberler verirsin5 Nisan'da yapıldı aşılamam. 6 Nisan'dan beri progestan kullanıyorum sabah ve akşam. İnşallah bu sıkıntılara değer de anne olursun canım.
benimde 3. gün :) bende belirti yokBenim 3.günüm aşılamanın. 2. Gün çok göğüs ağrısı oldu bugün hassasiyet
Sag ol arkadaşım inşallah hepimiz güzel haberler veririz. Kendim için dua ederken hep Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin diyorum.Ay senin çok az kalmış dilerim hayırlı sevinçli haberler verirsinben 9 unda yapıldı 11 inde başladım yani dr öyle söyledi sabah akşam dedi ama ben günde bir tane kullaniyrm
Keşke tutsa. Sırf o çift çizgiyi görmek için erkenden yapıcam:)benimde 3. gün :) bende belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?