Yok canım ilk kez bu kadar çok oldu daha öncelerde hep tek yumurta ile aşılama yaptılar.Bu sonuncusunda ne olduysa coştularBenim de beş yumurtam vardı canım. 20-20-19-18-16 sanırım boyutları çatlatma günü. Daha öncekilerde de bu kadar çok muydu yumurtaların?
Ayy valla canım biri tutsun da fazlasında gözüm yokYok canım ilk kez bu kadar çok oldu daha öncelerde hep tek yumurta ile aşılama yaptılar.Bu sonuncusunda ne olduysa coştularsenin çoğul gebelik olma ihtimali baya yüksek
Ayy ben de öyle dedim beşinden biri tutsa bari diyip duruyordum.Eşime şaka yapıyordum 5 i de tutarsa her gittiğimde yerde birini bırakırım annem kayınvalidem vs Onlar büyütünce geri gider aaa bunlar burda mı kalmış diye geri alırım ne yapayım diyordumAyy valla canım biri tutsun da fazlasında gözüm yokSeninkiler de olacağı varmış ki coşmuş çok soru soruyorum ama doktorun aşılamadan sonra ilişki önerdi mi? Bir de neler tavsiye etti?
Teşekkür ederim canım bütün hepsini sabırla cevapladınAyy ben de öyle dedim beşinden biri tutsa bari diyip duruyordum.Eşime şaka yapıyordum 5 i de tutarsa her gittiğimde yerde birini bırakırım annem kayınvalidem vs Onlar büyütünce geri gider aaa bunlar burda mı kalmış diye geri alırım ne yapayım diyordumAşılamadan bir gün sonra başlamak üzere bir gün durup bir gün ilişki tavsiye etti adet gününe kadar dedi de ben adet gününe kadar yapmadım ilk hafta yaptım bıraktım çünkü görev gibi oluyor stres oluyor diye onun dışında jel verdiler başka da bir şey önermediler normal ilişki gibi aşılama çok bir şey yapmanıza gerek yok amuda kalkmak gibi filan dedi güldü Protein ağırlıklı beslendim ben bir tek onu söyleyebilirim.
Ne demek canım bu forumdaysak bilgi alışverişi, birbirimize destek olmak için filan burdayız.En önemlisi aynı dili konuşuyoruz çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz bizi bizden başkası anlamaz İnan dışardan birileri okusa derler ki bu kızlar kafayı yemişTeşekkür ederim canım bütün hepsini sabırla cevapladınbana da bir sefer önerdi doktor biz de uyguladık. Zaten dediğin gibi görev gibi oluyor stres yaratıyor. Ben de diyorum bazen beşiz olurmuş diye gülüyoruz Allah biliyor ya bi tanesi tutsun sağlıklı olsun bana yeter
Aynen yaNe demek canım bu forumdaysak bilgi alışverişi, birbirimize destek olmak için filan burdayız.En önemlisi aynı dili konuşuyoruz çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz bizi bizden başkası anlamaz İnan dışardan birileri okusa derler ki bu kızlar kafayı yemişAma ne yaşadığımızı bir biz bir Allah bilir.Sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlar da ne zaman olacaklarsa olsunlar
ay canım inşallah tam 6 yıldır bekliyorum hiç hamile kalamadım benim için çok çok büyük bir nimetAslında fotoğrafta belli olacak kadar çizgi belirmiş sadece 10. Gün olması kafa karıştırıcı oluyor ama bir arkadaşımız 11. Gün hem idrarda hem kanda öğrenmiştiİnşallah seninledir bebişin ki bence hamilesin
İnşallah vardır canım. Pazartesi güzel haberini bekliyorumSelam kızlar ben 10 nisanda 2. Asilamimi oldum ve bugün test yaptım ama çizgi inanılmaz silik çıktı yada ben hayal görüyorum bilmiyorum . Sizce varmı deli olucamEki Görüntüle 2260666
Bu kadar uzun uzun anlattığın için teşekkür ederimAmindarısı sana inşallah.Benim aşılamadan sonra 10 gün bazı şeyler yaşadım.tek tek yazayım diğer kızlarda okusun.
Aşılama günü aşılamadan 2-3 saat sonra çok ağrım oldu o gün akşam saatlerinde geçti.
2. 3. Gün hiç bir şey yoktu.
4. 5. 6. Gün sabahın çok erken saatlerinde kasığımda gerilme ağrısı ile uyandım.Uyanınca geçiyordu.Göğüslerimde ağrı vardı.
7. 8. 9. Gün belim çok ağrıdı yine göğüs ağrım vardı.
10. 11. 12. Gün hiç bir şey yoktu su gibi akıntım oluyordu arada
12.gün akşam adet olacakmışım da sökülemiyor muşum gibi sancı oldu ara ara hatta dedim ki bu sefer de olmadı adet olacağım galiba.
13.gün yani bugün idrar testi yaptım ümidi zaten kesince evde bir tane vardı.Çift çizgi çıktı.Dedim test bozuk herhalde o kadar ümidim yoktu
Şu an ara ara kasıkta bir gerilme hissediyorum ara ara da su gibi akıntı geliyor.( Daha önce de akıntım olmuştu ama tutmamıştı)
Unutma herkesin hikayesi farklı oluyor.Hiç bir şey hissetmeden hamile kalanlar da oldu.Kişiden kişiye değişiyor.
Benim de 5 sene oldu ,ilk aşılamam bugün 11. Gün ama bilmiyorum hicbirsey hissetmiyorum test bile almadım o kdar unutmuşum 11. Gün olduğunu 23. Nisanda inş ben de sizler gibi çift cizgili 500 hcg li sonuçlar görürümay canım inşallah tam 6 yıldır bekliyorum hiç hamile kalamadım benim için çok çok büyük bir nimet
Amiinn canim benim de dualarim hepimizle insallahHadi bakalım canım inşallah güzel geçer aşılaman ve bebişin seninle olurBize de haber ver gelişmeleri, dualarım seninle
Amiiiinnn hepimize insallahAmin canım Allah senin de gönlüne göre versin şimdiden aşılaman hayırlı olsun ☺
Insallah vardir canim hadi bakalimayın 9 'unda vurunmuştum iğneyi evet erken biraz ama zaten inanamıyorum çünkü o kadar silikki hatta bekledikçe iyice silikleşti kan vermeden inanamıcam zaten yoksa şimdiye kalpten giderdim allahım sen yardım et inşallah vardırrrrrr :)
inş hayırlısıyla olur aynı tarihlerde aşılama olmuşuz ama ben biraz aceleci davrandım hayırlısı olur hakkımızda inş. şimdide bir sitres sardı acaba gerçekmi yanıltıcımı diye yarın kan vericem inş. güzel bir sonuç çıkarBenim de 5 sene oldu ,ilk aşılamam bugün 11. Gün ama bilmiyorum hicbirsey hissetmiyorum test bile almadım o kdar unutmuşum 11. Gün olduğunu 23. Nisanda inş ben de sizler gibi çift cizgili 500 hcg li sonuçlar görürümgözünüz aydın
Bize de haber ver, güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallahinş hayırlısıyla olur aynı tarihlerde aşılama olmuşuz ama ben biraz aceleci davrandım hayırlısı olur hakkımızda inş. şimdide bir sitres sardı acaba gerçekmi yanıltıcımı diye yarın kan vericem inş. güzel bir sonuç çıkar
Ben elendim :) kısmet değilmiş eşime de söyledim iki ay sperm artırıcı ilaç kullanmazsa aşılama olmayacağım diyeTeşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah devamı gelirBen de 7 sinde olmuştum aramızda 1 gün var.Senin de güzel haberlerini alırız inşallah
Hayırlısı olsun hakkınızda, ne kadar spermle asilamaniz yapıldı? Bizim düşük de tutmazsa ben de hemen tüp bebek mı yoksa birkaç ay süre mı versem siz gibi diye kararsızımBen elendim :) kısmet değilmiş eşime de söyledim iki ay sperm artırıcı ilaç kullanmazsa aşılama olmayacağım diye
Canım benim eşimin değerleri normaldi ama bir kere düşük çıkmıştı doktor verikosel başlangıcı dedi Neofortil diye bir ilaç verdi bir ay kullan olmazsa ameliyat demişti biz çok şaşırmıştık.Neyse bu neofortil ilacı aldık ceviz fındık incir gibi fayda edecek kuruyemişler aldım.Hem iş yerinde yedi hem evde.Bir ay sonra değerleri çok çok iyi çıktı.Doktor dediki tamam ameliyata gerek yok demek ki bir kereye mahsus öyle düşmüş bu stres iş vs her şeyle alakalı olabilir dedi.O yüzden bu değer düşüklüğünü çok stres yapma bizim değerler normalken de tutmadı bazen olmayınca olmuyor.Beslenmeye dikkat edin bu ilacı veya başka ilaç alın Allah’ın izni ile düzelir.Her şeyin hayırlısını iste.Ben elendim :) kısmet değilmiş eşime de söyledim iki ay sperm artırıcı ilaç kullanmazsa aşılama olmayacağım diye
Hayırlı olsun canım aşılaman.Güzel haberlerle inşallah.Hanımlar bende cuma günü aşılama oldum bütün herşey güzel gelişti en son salı günkü muayene de 18 buçuk ve 17 buçuk olan yumurtalarım vardı bitanesi de 17 ye yakındı o gün yine göbekten iğne vuruldum doktor onlarında büyüme ihtimali var demişti Çarşamba gecesi çatlatma iğnesi oldum cuma sabahı da aşılama yapıldı ilk gün çok sancim vardı simdi de ara ara karnıma ağrı giriyor inşallah hayırlı haberler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?