Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben elendim :) kısmet değilmiş eşime de söyledim iki ay sperm artırıcı ilaç kullanmazsa aşılama olmayacağım diye
Hayırlısı olsunnn canım benim her şeyin bir zamanı varÜzülmekde tabiki haklıyız ama biz elimizden geleni yapıyoruz Allahın izni ile bizler de bir gün anne olacağızbizim de birazcık bi toparlanması lazımdı değerlerin hafif düşüklük vardı... bize bir doktor vitamin verdi bir ay kullanımda bayağı artış gördük çok şükürBence bu vitaminlerin etkisi oluyor bence

Bugün aşılamanın 9. Günü. Aşılamadan bu yana hep göğüs ağrım var. Progesteron kullanıpta göğüs ağrısı yaşayan var mı?

Uzulmeyin kizlar rabbim buyuk napalim bu da bir sinav elimizden birsey gelmiyor

Kızlar merhaba. Aşılama yaptırmaya karar verdikten sonraki süreci anlatabilecek olan var mı bana? Hazırlık süreci var mı öncesinde? Yoksa direk iğnelere mi başlanılıyo yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar merhaba. Aşılama yaptırmaya karar verdikten sonraki süreci anlatabilecek olan var mı bana? Hazırlık süreci var mı öncesinde? Yoksa direk iğnelere mi başlanılıyo yardımcı olursanız sevinirim
Gittiğin doktora, hamilelik gerçekleşme imkanına göre değişiyor. Ben özelde bir doktora gittim yumurta takibi çatlatma önerdi üniversiteye gittim eşimin durumuna bakınca aşılamanin tutma ihtimaline düşük dedi tüp Bebek raporu için iki asilama yaptırıyoruz. Doktorla aşılamaya karar verince adetin ikinci gün hormonlarına ve kist var mı diye bakılıyor Temizse ilaçlara baslatiyor, yumurta büyüyünce de aşılama yapiyor

Anladım teşekkür ederim

Bir şey danışmak istiyorum bilgisi olan arkadaşım varsa bana söyleyebilirse cok sevinirim... hala aklım yumurtaların çatlama zamanında kaldıŞimdi kısaca çatlatma iğnesinden 12 saat sonra aynı zamanda aşılamadan 12 saat önce benim aşırı sancım oldu bana kalırsa yumurtalarım çatlamıştı sizce bunun anlamı nedir yani iyi bişi mi kötü bişi mi mesela benim bildiğim çatlatma iğnesinden 36 saat sonrasında mı artık çatlamasını beklemezmiyiz

Ben hiç bilmiyorum saat ne kdar önemli benim 41. Saatte yapıldı aşılamam Dr akrabam var tüp bebekçi önemli değil dedi

Aşılamanın çatlatma anına aynı zamanda denk getirmek milyonda bir ihtimaldir bunun takibi de zor olur, zaten yumurta çatladıktan sonra 24 saate kadar canlı kalıyor.Sperm ise ortalama 72 saat canlı kalabiliyor.Çatlatma iğnen ile aşılaman arasında herhangi bir zaman diliminde çatlama olduysa uygun ortam sağlanmış demektir.İllaki 36 saat olacak diye bir şart yok 24. Saatte de çatlayabilir 12.saatte de 30. Saatte de.Bu kadar ince düşünme canım strese girersin.Bizler elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri.Akışına bırak düşünmemeye çalış.(tabi bu çok biliyorum )Hayırlı haberlerle inşallah

Kizlar benimde bugun 6. gunum beyaz sut kivaminda akintim var.bu nedemek acaba

Ayy Allah razı olsunnn stresten değil de aklıma takıldı vallaçok teşekkür ederim tekrardan takdiri ilahi

Bugün aşılamanın 9. Günü. Aşılamadan bu yana hep göğüs ağrım var. Progesteron kullanıpta göğüs ağrısı yaşayan var mı?
Protestan bende de çok ağrı yaptı. İnanılmaz derecede açıyordu artık o da kalmadı geçiyor.
Beeennn uçlarına dokunamıyorum cok sızlıyor mağlesef
Uçları acıyorsa iyiye işarettir canım inşallah tutmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…