- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
Hayırlısı olsunnn canım benim her şeyin bir zamanı varBen elendim :) kısmet değilmiş eşime de söyledim iki ay sperm artırıcı ilaç kullanmazsa aşılama olmayacağım diye
Beeennn uçlarına dokunamıyorum cok sızlıyor mağlesefBugün aşılamanın 9. Günü. Aşılamadan bu yana hep göğüs ağrım var. Progesteron kullanıpta göğüs ağrısı yaşayan var mı?
Yani vücudum bana oyun oynuyorBeeennn uçlarına dokunamıyorum cok sızlıyor mağlesef
Benim daha 5. GünYani vücudum bana oyun oynuyor
Aynen biz çaba edip elimizden geleni yapalım. Gerisi Takdiri ilahiUzulmeyin kizlar rabbim buyuk napalim bu da bir sinav elimizden birsey gelmiyor
Gittiğin doktora, hamilelik gerçekleşme imkanına göre değişiyor. Ben özelde bir doktora gittim yumurta takibi çatlatma önerdi üniversiteye gittim eşimin durumuna bakınca aşılamanin tutma ihtimaline düşük dedi tüp Bebek raporu için iki asilama yaptırıyoruz. Doktorla aşılamaya karar verince adetin ikinci gün hormonlarına ve kist var mı diye bakılıyor Temizse ilaçlara baslatiyor, yumurta büyüyünce de aşılama yapiyorKızlar merhaba. Aşılama yaptırmaya karar verdikten sonraki süreci anlatabilecek olan var mı bana? Hazırlık süreci var mı öncesinde? Yoksa direk iğnelere mi başlanılıyo yardımcı olursanız sevinirim
Anladım teşekkür ederimGittiğin doktora, hamilelik gerçekleşme imkanına göre değişiyor. Ben özelde bir doktora gittim yumurta takibi çatlatma önerdi üniversiteye gittim eşimin durumuna bakınca aşılamanin tutma ihtimaline düşük dedi tüp Bebek raporu için iki asilama yaptırıyoruz. Doktorla aşılamaya karar verince adetin ikinci gün hormonlarına ve kist var mı diye bakılıyor Temizse ilaçlara baslatiyor, yumurta büyüyünce de aşılama yapiyor
Sağolasın canım benim inşallahHayırlı olsun canım aşılaman.Güzel haberlerle inşallah.
Ben çok şiddetli ağrılar yaşadım canım hala bile aciyorlar dilerim hayırlı haberler alırsınBugün aşılamanın 9. Günü. Aşılamadan bu yana hep göğüs ağrım var. Progesteron kullanıpta göğüs ağrısı yaşayan var mı?
Ben hiç bilmiyorum saat ne kdar önemli benim 41. Saatte yapıldı aşılamam Dr akrabam var tüp bebekçi önemli değil dediBir şey danışmak istiyorum bilgisi olan arkadaşım varsa bana söyleyebilirse cok sevinirim... hala aklım yumurtaların çatlama zamanında kaldı☹Şimdi kısaca çatlatma iğnesinden 12 saat sonra aynı zamanda aşılamadan 12 saat önce benim aşırı sancım oldu bana kalırsa yumurtalarım çatlamıştı sizce bunun anlamı nedir yani iyi bişi mi kötü bişi mi mesela benim bildiğim çatlatma iğnesinden 36 saat sonrasında mı artık çatlamasını beklemezmiyiz
Çok teşekkür ederimmmmBen hiç bilmiyorum saat ne kdar önemli benim 41. Saatte yapıldı aşılamam Dr akrabam var tüp bebekçi önemli değil dedi
Aşılamanın çatlatma anına aynı zamanda denk getirmek milyonda bir ihtimaldir bunun takibi de zor olur, zaten yumurta çatladıktan sonra 24 saate kadar canlı kalıyor.Sperm ise ortalama 72 saat canlı kalabiliyor.Çatlatma iğnen ile aşılaman arasında herhangi bir zaman diliminde çatlama olduysa uygun ortam sağlanmış demektir.İllaki 36 saat olacak diye bir şart yok 24. Saatte de çatlayabilir 12.saatte de 30. Saatte de.Bu kadar ince düşünme canım strese girersin.Bizler elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri.Akışına bırak düşünmemeye çalış.(tabi bu çok biliyorumBir şey danışmak istiyorum bilgisi olan arkadaşım varsa bana söyleyebilirse cok sevinirim... hala aklım yumurtaların çatlama zamanında kaldı☹Şimdi kısaca çatlatma iğnesinden 12 saat sonra aynı zamanda aşılamadan 12 saat önce benim aşırı sancım oldu bana kalırsa yumurtalarım çatlamıştı sizce bunun anlamı nedir yani iyi bişi mi kötü bişi mi mesela benim bildiğim çatlatma iğnesinden 36 saat sonrasında mı artık çatlamasını beklemezmiyiz
Ayy Allah razı olsunnn stresten değil de aklıma takıldı vallaAşılamanın çatlatma anına aynı zamanda denk getirmek milyonda bir ihtimaldir bunun takibi de zor olur, zaten yumurta çatladıktan sonra 24 saate kadar canlı kalıyor.Sperm ise ortalama 72 saat canlı kalabiliyor.Çatlatma iğnen ile aşılaman arasında herhangi bir zaman diliminde çatlama olduysa uygun ortam sağlanmış demektir.İllaki 36 saat olacak diye bir şart yok 24. Saatte de çatlayabilir 12.saatte de 30. Saatte de.Bu kadar ince düşünme canım strese girersin.Bizler elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri.Akışına bırak düşünmemeye çalış.(tabi bu çok biliyorum)Hayırlı haberlerle inşallah
Protestan bende de çok ağrı yaptı. İnanılmaz derecede açıyordu artık o da kalmadı geçiyor.Bugün aşılamanın 9. Günü. Aşılamadan bu yana hep göğüs ağrım var. Progesteron kullanıpta göğüs ağrısı yaşayan var mı?
Uçları acıyorsa iyiye işarettir canım inşallah tutmuştur.Beeennn uçlarına dokunamıyorum cok sızlıyor mağlesef
Yakında belli olurProtestan bende de çok ağrı yaptı. İnanılmaz derecede açıyordu artık o da kalmadı geçiyor.
Uçları acıyorsa iyiye işarettir canım inşallah tutmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?