Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bende sarımsı bir akıntı var. Bende genellikle adet olmadan önce gelir böyle akıntı. Sanki rahmimin üstünde de ağrı var gibi, içerde bi şeyler oluyo ama ne? Bugün 8. günüm. ShiningLife sende durumlar nasıl?

Canım bir kaç güne regl olmazsan kan tahlili yaptırman daha iyi olacak gibi belki hormon değeri henüz idrarına geçmemiştir.☺
Cuma gününe kan testi yapacağım en kesin o canım. Az kaldı zaten yüzdüm kuyruğuna geldim.

Kuzum valla bende aynı durum değişik bir durum yok bugün işe gitmeye başladım kendimi dinlemedim güzeldi hatta unuttum bazen ama ağrılarım arada hatırlattı benim bi belirtim yok hatta hiçbişi hissetmiyorum canım

Benim işte bir tek göğüslerimde var bi de karnımda bir şeyler oluyor o kadar

Hadi bakalımmm heyecan doruktaben pazartesi sabaha yapıcam kesin kan testidayanamam valla zatensen ne zaman yapacaktın?
Valla ben günüm dolana kadar yapmicam. Beni tek çizgi görmek o kadar üzüyor ki adeti görmeyi yeğliyorum

Valla ben günüm dolana kadar yapmicam. Beni tek çizgi görmek o kadar üzüyor ki adeti görmeyi yeğliyorum
Nasıl rahat ediyorsan tabiki öyle olsun canım benim ben de öğreneyim kurtulayım modumdayımvalla gına geldi beklemektenartık insanın aklı sadece oraya mı çalışır hep

İnşallah güzel haberleri alırızda yüzümüz güler bari senden yana.

O psikolojide insanı nasıl pis etkiliyor. Çok gıcık bir durum. Sanki o an dünya bir anlığına duruyor. Yapma gününü bekle. Bak bem yaptım bi çıktı bi çıkmadı. Fenalık geldi içime

Merhabalar bende adet olmayı bekliyorum olunca basliycaz aşılama tedavisine ilk aşılamam olacak inşallah ilk seferde hamile kalırım

Selamlar rabbim inşallah dualrinizi kabul eder .benim ilk asilamam nisan 8 de oldu 19 nisanda da kanamam geldi 22 nisanda doktora gittim ultrasonla bakti ve direj klomen başlatti ilk asilamadan önce gonal f kullanmistim simdi neden klomen verdi anlamadim yardimci olurmusunuz

Bende gonal f le başlamıştım. Etkisi olmadı. Sonra dr.klomen verdi iki sağlık li olgun yumurta ile aşıla ma oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…