Canım üzülme adet olana kadar umut bitmez. Sen fitilini kullanmaya devam et vardır belki idrara geçmemiştir.
Sağolun kızlar ama alıştım artık geçen ayda aynısı oldu. Boş yere hormon yüklemek istemiyorum. Zaten son Mayıs ayında deneyip konuyu kapatacağım. Yaş 35 zaten.Üzme tatlı canını her nasip vaktino bekler...dilerim çok beklemezsin...
Amin canımm inşaallah evet regl öncesi cildim bozulur benim 3-4 tane sivilce çıkar bu defa 4-5tane çıktı bende kesin yok diye düşündüm o herkesin yaşadığı meşhur akıntıda yoktu tam tersi Kuruluk vardı...Gercektenmi reglden once cikan sivilcelerinizdenmiydi.allahtan umit kesilmez.kac haftalik hamileluginiz.rabbim saglikla sihatle hayirlisiyla sonlandirsin hamileliginizi
Aaa ben onu hiç duymamıştım her gün yeni bir bilgiİnş oLumlu ya da olumsuz farketmez belli olunca yazacağım , olumlu olursa yaptığım şeyleri de yazarım yediklerimi filan hatta yeniden başlayacak olanlara tavsiyem dimes marka nar suyu (taze sıkılmış )her sabah
Bende öyle düşünüyordum ama çok şükür şaşırttıBen de de sivilce cikarsa bilinki olacam kesin kez herkes farkli demekki
Hayırlısı canım benim bugünlük üzülme hakkın var ama sonra hemen kendini toplamalısın ve yeniden denemelisin ben 5. Aşılamada hamile kaldım biliyorum pes etmemek gerekiyor eninde sonunda olacak.Bizim minnoşlar çok çok nazlılarGünaydın kızlar demin test yaptım koskoca negatif.
Dünkü sanırım iğnenin etkisiydi. Bu ayda çöp herşey. Kam testine gerek yok Fitili de bırakıyorum bu günden itibaren
Çok sağol canım güzel desteğin ve düşüncelerin için. Bugün biraz zor geçecek biliyorum. Bu da geçer ne diyeyim.Hayırlısı canım benim bugünlük üzülme hakkın var ama sonra hemen kendini toplamalısın ve yeniden denemelisin ben 5. Aşılamada hamile kaldım biliyorum pes etmemek gerekiyor eninde sonunda olacak.Bizim minnoşlar çok çok nazlılarŞimdiden bizi uğraştırıyorlar ama sonu güzel olacak
Benim sadece dikkat ettiğim şey bu oldu bir de bazen avakado yedim yani normal Yaşantımi devam ettim benim çok umudum yok nedense nasipse zaten olur diyr düşünüyorum yok değilse zaten o ilaçlar beni mafetti çok çok ağır geldiler (42 kiloyum benAaa ben onu hiç duymamıştım her gün yeni bir bilgiBen protein ağırlıklı beslendim aşılamadan sonra aşılamadan önce de incir ceviz filan yedim
Aslında artış oranı iyi ve artmaya devam etmiş olumsuzluk yok gibi inşallah yükselmeye devam eder değerlerinkızlaar merhaba ben bugun yine kan verdim kan değerlerim aşılama 12: 4.64, aşılama 14: 16.56 ve bugun aşılama 16. günü 41.5 çıktıııı yaa benim değerlerim düşük değil mi sizce nasıl ne zormuş artmasını beklemek cok heyecanlıyım stresliyim ve dua edin benim için kızlar
Psikoloji çok önemli kendini ne zaman hazır istersen o zaman devam et canım tabi inşallah gerek kalmaz bu ay tutmuştur.Her şeyin hayırlısı olsunBenim sadece dikkat ettiğim şey bu oldu bir de bazen avakado yedim yani normal Yaşantımi devam ettim benim çok umudum yok nedense nasipse zaten olur diyr düşünüyorum yok değilse zaten o ilaçlar beni mafetti çok çok ağır geldiler (42 kiloyum ben) Dr vücudumun asiri tepki verdiğini söyledi zaten olmazsa temmuza kadar ara vericem hem maddi hem manevi dinlenmek istiyrm
Maşallah çok güzel değerler iki güne iki katına çıkması önemli. Belirtilerin var mı, neler?kızlaar merhaba ben bugun yine kan verdim kan değerlerim aşılama 12: 4.64, aşılama 14: 16.56 ve bugun aşılama 16. günü 41.5 çıktıııı yaa benim değerlerim düşük değil mi sizce nasıl ne zormuş artmasını beklemek cok heyecanlıyım stresliyim ve dua edin benim için kızlar
Düzenli bir artış var geç döllenme olabilir. İşallah sağlıkla artar hep hayırlısı olsunkızlaar merhaba ben bugun yine kan verdim kan değerlerim aşılama 12: 4.64, aşılama 14: 16.56 ve bugun aşılama 16. günü 41.5 çıktıııı yaa benim değerlerim düşük değil mi sizce nasıl ne zormuş artmasını beklemek cok heyecanlıyım stresliyim ve dua edin benim için kızlar
Sanki ince bir çizgi var canım. Senin bat ne zamandı?Kızlar bişey görüyor musunuz? Normalde iki çizginin dik olması lazım biri artı gibi oldu. Bu ekstra erken test.
Sağol canım darısı herkesin başınaMaşallah subhanallah çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın cennet kokulunu.darısı başımıza epeydir bakamamışım buralara işten evden fırsat bulamadım
Merhaba kan tahliline gıttınız mi değeriniz kaç olduBak o su gibi akıntı bende de oldu ve hala arada oluyor baya baya hissediyorsun o akıntıyı ve iç çamaşırını ıslatıyorDiğerleri dediğin gibi adet dönemi gibi.Hadi inşallah ya güzel haberler verirsin
Maşallah çok güzel değerler iki güne iki katına çıkması önemli. Belirtilerin var mı, neler?
Canım ne güzel artmış bak değerlerin. Sen boşver milleti, herkes de aynı olmazmış belirtiler. Pozitif düşün, inşallah bolll boollll artar değerinyaa benim tek belirtim kasık ağrısı sag kasıgım bazen biraz ağrıyor bende korkuyorum hatta amanın adet oluyorum diye başkada hiç belirtim yok gögüs agrısıymış falan hiiiç yoook herkes ilk gögüslerden belli oluyor diyor ama yoook yaniii ateşim yook hatta havalarda soğuk ya üşüyorum falan ona da sana sıcak basmalı diyorlar ama o da yook..öyle işte cok heyecanlıyım dua edin pozitif olsun artsın hep doktor simdi pazartesi bakalım sen sakince dur dedi bekliyorum.
Canım bir kaç güne regl olmazsan kan tahlili yaptırman daha iyi olacak gibi belki hormon değeri henüz idrarına geçmemiştir.Kızlar bişey görüyor musunuz? Normalde iki çizginin dik olması lazım biri artı gibi oldu. Bu ekstra erken test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?