neler yaptınız aşılamanin tutması için nasıl bir süreçti
İnşallah canım sende ilk denemenden hamile kalırsın. Ben ilk aşılama da hamile kaldım
Hadi insallah artis cok guzeelAslında artış oranı iyi ve artmaya devam etmiş olumsuzluk yok gibi inşallah yükselmeye devam eder değerlerin
Aşılamanin tutması için neler yaptınızİnşallah canım sende ilk denemenden hamile kalırsın. Ben ilk aşılama da hamile kaldım
Bemimde Cumartesi kontrolüm var..Evet canm dün kan verdim 1100 dü kan değerim düzenli artış oluyor. Cuma ilk kontrolüm olacak
Yapmicam canım, gelmezse inşallah o zaman yaparım. Umarım dokuz ay daha gelmezO psikolojide insanı nasıl pis etkiliyor. Çok gıcık bir durum. Sanki o an dünya bir anlığına duruyor. Yapma gününü bekle. Bak bem yaptım bi çıktı bi çıkmadı. Fenalık geldi içime
Heralde cuma 3 haftalık olcakBemimde Cumartesi kontrolüm var..
İnşaallah sağlıklı bir şekilde görürüz..
Sen kaç haftalıksın şimdi
Seninki kaç haftalık canım.değerin kaçBemimde Cumartesi kontrolüm var..
İnşaallah sağlıklı bir şekilde görürüz..
Sen kaç haftalıksın şimdi
Benim ilk 3 aşılamam klomen ile son 2 aşılamam gonalf ile yapıldı.Belki klomeni yeterli gördü yumurtalarını uyarmak için.Senin için hayırlısı olsun inşallah bir an önce güzel sonuçlar alırsınSelamlar rabbim inşallah dualrinizi kabul eder .benim ilk asilamam nisan 8 de oldu 19 nisanda da kanamam geldi 22 nisanda doktora gittim ultrasonla bakti ve direj klomen başlatti ilk asilamadan önce gonal f kullanmistim simdi neden klomen verdi anlamadim yardimci olurmusunuz
Oh iyi çok şükür canımEvet canm dün kan verdim 1100 dü kan değerim düzenli artış oluyor. Cuma ilk kontrolüm olacak
Mrb Ben aşılama yaptırdım bugün 13.gunum reglime 5 gün var ama kan tahlili sonucuna göre negatif ilk asilamamHerkese merhabalar
Bu ay aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar bu süreci birlikte geçirelim mi?
Benim pazar günü aşılamam olacak inşallah ve 5. Aşılamam olacak.sizlerde durumlar nedir ?
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız inşallah.
Merhaba cansu_trBende 19unda yaptırdım doktor 15 gün sonra test yap dedi ama ben geçen ay 29 unda adet olmuştum o zamana kadar gelmezse nasıl beklerim bilmem
4 Haftalık canım 13.gün 169 du başka kan testi yaptırmadım doktorum gerek duymadıSeninki kaç haftalık canım.değerin kaç
Hiç üzülme kiminin ilk aşılaması kiminin ikinci aşılaması kiminin üçüncü aşılaması tutuyor yani kişiden kişiye değişiyor tabi birazda bebişlerin geleceği vakti Rabbim biliyor.Stres yapma rahat olmaya çalış Allah’ın izni ile sonu güzel olacakMrb Ben aşılama yaptırdım bugün 13.gunum reglime 5 gün var ama kan tahlili sonucuna göre negatif ilk asilamam
Bugün aldım sonucu canım 712 çıkmış değer aralıklarına göre 4 haftalık görünüyor.Darısı keseyi ve kalp atışını duymak olur inşallahEvet canm dün kan verdim 1100 dü kan değerim düzenli artış oluyor. Cuma ilk kontrolüm olacak
Ay maşallah canım yaaa ne güzel çıkmış değerinBugün aldım sonucu canım 712 çıkmış değer aralıklarına göre 4 haftalık görünüyor.Darısı keseyi ve kalp atışını duymak olur inşallah
Teşekkür ederim canım aminAy maşallah canım yaaa ne güzel çıkmış değerin❤ İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın
Zamanı daha gelmemiş canım demek ki senin bebişinin.Strese girme sakın hayırlısı de ve bir dahaki aşılamana odaklan nazlı bebişin bakalım ne zaman gelecek.Aşılamanın 11. Günü beta hcg negatif gelmişti. Bugün aşılamanın 13.günü ve regl oldum
Amin inşallah sıra keseleri görmekteBugün aldım sonucu canım 712 çıkmış değer aralıklarına göre 4 haftalık görünüyor.Darısı keseyi ve kalp atışını duymak olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?