Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canm dün kan verdim 1100 dü kan değerim düzenli artış oluyor. Cuma ilk kontrolüm olacak
Bemimde Cumartesi kontrolüm var..
İnşaallah sağlıklı bir şekilde görürüz..
Sen kaç haftalıksın şimdi

İlk 3 gün uzandım. Sonrasında günlük hayatımda ne yapıyorsam onları yaptım. Özellikle yediğim şeyler olmadı. Agır kaldırmamaya özen gösterdim. 7. 8 günümde göğüsüm şişti. 13. günde pozitifi gördüm.

O psikolojide insanı nasıl pis etkiliyor. Çok gıcık bir durum. Sanki o an dünya bir anlığına duruyor. Yapma gününü bekle. Bak bem yaptım bi çıktı bi çıkmadı. Fenalık geldi içime
Yapmicam canım, gelmezse inşallah o zaman yaparım. Umarım dokuz ay daha gelmez

Benim ilk 3 aşılamam klomen ile son 2 aşılamam gonalf ile yapıldı.Belki klomeni yeterli gördü yumurtalarını uyarmak için.Senin için hayırlısı olsun inşallah bir an önce güzel sonuçlar alırsın

Mrb Ben aşılama yaptırdım bugün 13.gunum reglime 5 gün var ama kan tahlili sonucuna göre negatif ilk asilamam

Bende 19unda yaptırdım doktor 15 gün sonra test yap dedi ama ben geçen ay 29 unda adet olmuştum o zamana kadar gelmezse nasıl beklerim bilmem
Merhaba cansu_tr
Şöyle ki bence adetinizin geçmesini beklemek değil de sanki muhtemel ovulasyon ve döllenme(yani aşılama) sonraki 12-15. Günlerde test yapmanız daha uygun gibi geldi bana ama siz bilirsiniz
Hem aşılama mantığına uygun olarak hem de sabır olarak ben bekleyemezdim yani

Mrb Ben aşılama yaptırdım bugün 13.gunum reglime 5 gün var ama kan tahlili sonucuna göre negatif ilk asilamam
Hiç üzülme kiminin ilk aşılaması kiminin ikinci aşılaması kiminin üçüncü aşılaması tutuyor yani kişiden kişiye değişiyor tabi birazda bebişlerin geleceği vakti Rabbim biliyor.Stres yapma rahat olmaya çalış Allah’ın izni ile sonu güzel olacak

Bugün aldım sonucu canım 712 çıkmış değer aralıklarına göre 4 haftalık görünüyor.Darısı keseyi ve kalp atışını duymak olur inşallah
Ay maşallah canım yaaa ne güzel çıkmış değerin İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın

Aşılamanın 11. Günü beta hcg negatif gelmişti. Bugün aşılamanın 13.günü ve regl oldum

Aşılamanın 11. Günü beta hcg negatif gelmişti. Bugün aşılamanın 13.günü ve regl oldum
Zamanı daha gelmemiş canım demek ki senin bebişinin.Strese girme sakın hayırlısı de ve bir dahaki aşılamana odaklan nazlı bebişin bakalım ne zaman gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…