- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.054
- 133
- 40
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Mantıklı stres herşeyde karşımıza çıkıyor,uzak durmak mümkün değil napıcaz bilmiyorumHiç bilmiyorum.Hayatım boyunca sigara bile kullanmadım her zaman düzenli adet olurum.Ailemde böyle bir durum da yok maşallah hepsi çok doğurganEşimin sperm kalitesini arttıralım derken benimki bozuldu Ama çok stresli bir yapım var kendimi bildim bileli.sanırım stres neden oluyor.
İğne dozlarından bahsediyorsun sanırım.muhtemelen doktorun aşağı yukarı 6 günlük iğneni vermiştir,kontrole gittiğinde yumurtaların iğneye nasıl tepki verdiğine bakıyor ve çıkan sonuca göre aynı dozda ya da biraz daha dozu yükselterek devam ediyorsun.Pesperuu canım bu doz ayarlaması nasıl olacak peki
Sigara içenlerin de çocukları oluyor elbet ama biz biraz daha zorlu bir süreçten geçtiğimiz için elimizden geldiğince dikkat etmemiz gerekiyor.bence tedavi süresince kendini kontrol edebilirsin bebişin içinOlabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama elimde değil çok ewhamlı değilim aslında ama biraz takıntılıyım galiba sigarayı bırakmam lazım mesela ne yapıyorsan olmuyor doktordan yardım alayım dedim onada cesaret edemedim onun verdiği ilçlarla bunlr çakışsın istemedim en büyük tehlikemde korkumda maalesef bu eşimde kullanıyor cabasıinşallah sonuçlarımız ard arda çok güzel gelir rabbim fırsat wersin elimizi boş bırakmasın inşallhh
Sebepsiz infertilite demişsiniz ama peki eşinize kruger testi yapıldı mı?ilk başta bize de sebepsiz dediler.sonradan eşimin morfolojisinin ve hızının düşük olduğunu gördük.tübi sonradan benim de kalitanin bozuk olduğunu.Mantıklı stres herşeyde karşımıza çıkıyor,uzak durmak mümkün değil napıcaz bilmiyorum
Bana 200 le başlamış canım bugün iğnemi kendim yaptım perşembe kontrol war bakalım hayırlısı sigarayı baya azalttım böyle dewam edersem sıkıntı olmaz inşallahh belkide bırakırım allahın iznyle rabbim nefretini wersin biran önce diye dua ediyorum ben iğnelerden sonra bi tuhaf oluyorum sizdede war mı öyle sıkıntılarSigara içenlerin de çocukları oluyor elbet ama biz biraz daha zorlu bir süreçten geçtiğimiz için elimizden geldiğince dikkat etmemiz gerekiyor.bence tedavi süresince kendini kontrol edebilirsin bebişin için
Sebepsiz infertilite demişsiniz ama peki eşinize kruger testi yapıldı mı?ilk başta bize de sebepsiz dediler.sonradan eşimin morfolojisinin ve hızının düşük olduğunu gördük.tübi sonradan benim de kalitanin bozuk olduğunu.
Hayırlı olsun bende oraya gidiyorum Güvenç hocaya siz kime gidiyorsunuz?Tekrar merhaba hanımlar.
İzmir Smyrna'da deneyecektim ben ilk tüp bebek denememi ancak son anda fikrimi değiştirdim ve şu an İstanbul'dayım. Ani bi kararla Bahçeci Fulya ile görüştüm ve içime sindi. Nisan sonundaki adet dönemimde tedaviye başlıyoruz. Tüm tahlilleri, filmleri yanımda götürdüm. Muayene etti. Uzun uzun konuştuk. "Hiçbir problem görünmüyor, yaşına rağmen şansın yüzde 45" dedi doktor. Pozitif ve güler yüzlü bi ekipleri var. Fiyatlar da makul geldi bana. Ekstra bir şey istenmedi.
Var mı aranızda Bahçeci Fulya'ya giden?
Morfoloji ve hızın tüp bebekte bir önemi yok,tüp bebekte IMSI yöntemi uygulandı yani klasik tüp bebek yöntemi değil spermlerin de kalitelisi seçildi.Sebepsiz infertilite demişsiniz ama peki eşinize kruger testi yapıldı mı?ilk başta bize de sebepsiz dediler.sonradan eşimin morfolojisinin ve hızının düşük olduğunu gördük.tübi sonradan benim de kalitanin bozuk olduğunu.
Nasıl tuhaf oluyorsun canım? Yani genel olarak bir şişkinlik filan oluyorBana 200 le başlamış canım bugün iğnemi kendim yaptım perşembe kontrol war bakalım hayırlısı sigarayı baya azalttım böyle dewam edersem sıkıntı olmaz inşallahh belkide bırakırım allahın iznyle rabbim nefretini wersin biran önce diye dua ediyorum ben iğnelerden sonra bi tuhaf oluyorum sizdede war mı öyle sıkıntılar
Fshınız çok yüksek hayıt otu falan kullansanız düzenli düşebilir.Ultrason da genelde az görünüyor folikül 3 4 görünüyor fsh 20 civarı çıkıyor ben fsh ya inanıyorum amh ya inanmıyorum fsh da sitresten çok etkilenen bi hormon çok kafama takıyorum
Yorgunluk çöküyo üstüme bi saat falan kendimi çok bitkin hissediyorumNasıl tuhaf oluyorsun canım? Yani genel olarak bir şişkinlik filan oluyor
Kullandım 12 kadar düştü ama bırakınca tekrar yükseliyor süreklide kullanılmaz kiFshınız çok yüksek hayıt otu falan kullansanız düzenli düşebilir.
Kapsülleri var eczanelerde en az 3 ay en iyi sonuç 6 ay deniyor.yumurta kalitesini düşürüyor yüksek fshKullandım 12 kadar düştü ama bırakınca tekrar yükseliyor süreklide kullanılmaz ki
ben şimdi onun macununu kullanıyorum 2 aydır düşürdü mü bilmiyorum baktırmadımKapsülleri var eczanelerde en az 3 ay en iyi sonuç 6 ay deniyor.yumurta kalitesini düşürüyor yüksek fsh
Hayırlı olsun bende oraya gidiyorum Güvenç hocaya siz kime gidiyorsunuz?
Benbugün başladım 450 olanından ama gün de 150 ml vuruyorum kendime 10 günlük yeterli gelicekmis inşallah hayirlisiGonal f kullanan varmı
Bnde kullanıyorumm 900 lüğünün 200 ml vuruyorum bugün 4. Günüm bakalım hyırlısıGonal f kullanan varmı
Ay bende 3 nisanda başladım bende 450 olanından 150 vuruyorum Pazartesi kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek hakkımızda hayırlısı olur inşallahBenbugün başladım 450 olanından ama gün de 150 ml vuruyorum kendime 10 günlük yeterli gelicekmis inşallah hayirlisi
Bende 450 lilikten 150 ml vuruyorum dün başladım hayırlısı olsun olumlu sonuç alırız inşallahBnde kullanıyorumm 900 lüğünün 200 ml vuruyorum bugün 4. Günüm bakalım hyırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?