2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Merhaba ben de mayıs ayında tüp bebek tedavisine başlamayı planlıyorum. Ankara'da yaşıyorum.Geçen sene bir kez aşılama denedik ama olmadı. Amh'ım 0.57 eşimde de normal morfoloji %4, DNA hasarı var mı onun için sonuçları bekliyoruz. daha önce rahim filmi çekildim hiçbir sorun çıkmadı. Benim kendi kadın doğum doktorum tüp bebek merkezlerinin genelinin ticarethane mantığıyla çalıştığını söyledi ve tedavi için Prof.. Ferit Saraçoğlu'na yönlendirdi. Ferit Bey işlemleri HRS hastanesinde yapıyormuş. HRs ile ilgili pek bilgim yok o yüzden çok emin olamadım. Başka bir kadın doğumcu ise Ankara Özel Tüp Bebek Merkezi Kubilay Bey ile Memorial Aysun Hanım'ı önerdi. Gen art da çok duyduğum merkezlerden bir tanesi. Karar vermek çok zor. Alternatifler arttıkça kafa karışıklığı da artıyor. O yüzden Kubilay Bey ve Gen art ile görüşeceğim sadece. Bu yerlerle ilgili tecrübesi,bilgisi olanlar var ise paylaşabilirlerse memnun olurum. Tedavinin başarısı için istisnasız her doktorun önerdiği şey ise anne adayının stressiz olması. Pek kolay değil ama pozitif olmak önemli. Herkese kolaylıklar diliyorum

merhabalar bende 2. tüp bebek tedavisine bikaç gün içinde başlıycam hayırlısıyla adetimin gelmesini bekliyorum. dondurulmuş 1 adet embriyom var yola onunda devam edicez inşallah. güzel haberlerimizi buradan paylaşmak dileğiyle.

Ay bende 3 nisanda başladım bende 450 olanından 150 vuruyorum Pazartesi kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek hakkımızda hayırlısı olur inşallah❤❤
Ay benimde pazartesi kontrolüm var sorununuz neydi büyük ihtimal beraber transfer oluruz ikimizide uğurlu gelsin ınsallahh Allah sevincini yaşatsın bize :))

Hayırlı olsun bende 2. Tedaviye başlayacağım ama dondurulumuşum yok bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz

Merhabalar bende 3 ay laproskopi sonrası dinlenme sürecinden sonra bu gün transfer sürecine girdim estrofem ve climara bant ile başladım rahim hazır olursa 10 güne transferim olur inşallah 3. Denemem bu arada herkese sağlıklı tedaviler ve başarılar dilerim benim hedef ikiz inşallah Allahım gönlümüze göre versin

Amiin Rabbim yardımcınız olsun sorun neydi nende laparoskopi oldum benimki tüp tikanikligindan

Amiin Rabbim yardımcınız olsun sorun neydi nende laparoskopi oldum benimki tüp tikanikligindan
Benim tüp tıkanık ayrıca tek tüpüm sıvı dolu olduğu için alındı yoksa tutmazmış önceki ikisi tutmadı bu yüzden sıvı zehirliymiş

Benim tüp tıkanık ayrıca tek tüpüm sıvı dolu olduğu için alındı yoksa tutmazmış önceki ikisi tutmadı bu yüzden sıvı zehirliymiş
Benim sıvı dolu olduğu söylenmedi korktum simdi su an tüplerimin rahim kısmı girişinde 1 cm lik tikaniklik varmış su dolu olduğu size ke zaman söylendi benim öyle olsa belli olurmuydu ameliyatta bu arada yaşınız kaç ben 20 yaşındayım

Merhaba.
Benim hedefim de ikiz. :) Gönlümüze göre olsun ama en önemlisi sağlıkla doğsun inşallah.

Öğrenmek istediğim birkaç şey var.
Transfer işlemi için rahmin hazırlanma sürecine ne zaman yani adetin kaçıncı günü başladınız? Ve tahmini transfer günü adetin kaçıncı günü düşünülüyor?
Genel olarak adetin 21. Günü rahim hazır olur ve transfer yapılır denmiş hep ama mesela benim döngüm zaten 25 gün. Doğal süreç baltalanmış oluyor bu mantıkla. Bazı hekimler rahmin doğal kalınlaşma döneminde ilaç, hormon kullanmadan transfer yapıyormuş o yüzden kafam karışık. :/

Transfer için adetin ikinci gübü başlanıyor ve tahmini 15 gün içinde transfer oluyormuş seninde allahım gönlüne göre versin canım sağlıkla inşallah

Ameliyatta ve rahim filminde belli olur canım ayrıca raporda yazar hidroselpenk diye benim rahim filminde yazıyormuş ayrıca ultrason da iğnelere başlayınca şişmeye başlamıştı yaşım 30 benim bu arada

Anladım ben iki kez hsg çekindim ikiside aynıydı ameliyatta da söylendi aynı tüpler kapalı diye yaşım genç ama başka çarem yoktu zaman geçmeden tüp bebek istedik ankarada bir merkezde inşallah Allah yardımcımız olur bisey sorabilir miyim bu arada ben ikiz istesem yumurta gelişimim ıyi olsa embriyom çok olsa nana iki transfer yaparlar mı yapsalar bir riski varmı bu konuyu biliyormusunuz

Özelde olucaksa oluyor isterseniz merkezin insiyatifine bağlı ama devlette yaş sınırı var diye biliyorum bu arada senin sadece tikaniklikta olabilir ama bu sıvının üzerinde dur ve dr na danış önemli hayırlısı olsun

Doktorum benim hsg mi çekmedi bir kez devlette bir kez özelde anestezili çekindim ofis histeroskopi oldum laparoskopide özelde oldum dr um sıvı virikmesifilan demedi olsaydı belli olurdu sanırım inşallah yoktur inanın bir de bununla uğraşmaya hiç moralim yok 2 aydır evimden uzağım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Inşallah yoktur olsa söylerdi bencede siz takılmayın daha çok gencsiniz ve önünüzde uzun yıllar var güçlü olun ve moralinizi hiç bozmayı hayırlısıyla olacak insallah

Inşallah yoktur olsa söylerdi bencede siz takılmayın daha çok gencsiniz ve önünüzde uzun yıllar var güçlü olun ve moralinizi hiç bozmayı hayırlısıyla olacak insallah
Inşallah Allah ım su cuma.gecesi size ne dilerseniz gonlunuzdekini karnınıza nasip etsin insalla hh hayırlısıyla hayırlı akşamlar teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…