- 4 Nisan 2019
- 11
- 11
- 3
- 35
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Sebepsiz infertilite neden olumsuz olduğunu bilmiyorum doktorumla bu konuyla ilgili konuşamadık henüz ,10 nisan gibi gideceğim sanırım o zaman konuşuruzsizede hayırlı olsun inşallah kaliteli yumurtalar kaliteli embriyolarınız olsun...
sizin sorun neydi acaba ve ilki neden olmadı doktorunuz herhangi bişey söyledimi
bizde olumsuz hiçbir durum yok ama bir aşılama ve bit tüp bebek olumsuz sonuçlandı
rahim içi filmi histereskopi kromozom testleri herşey normal
Kesinlikle dewam et o kadar emek wermişsin bilemezsin ki dün hastanede konuşurlarken duydum birine sizin gibi demişler oda yolu yarıladım son şans deyip dewam etcem demiş ve tutmuş hamileydi o yzden dewam etmelsn bencee moralini yüksel tut inan kendine güven inşallah olur inşallah rabbim bizimde yüzümüze bakarArkadaşlar benim bu gün iğnelerin 11 günü dr sadece 1 yumurtan gelişmiş istersen iptal edelim bu gün düşün yarın karar ver gel dedi o kadar ağır iğneler sadece 1 yumurta üzüldüm ama bi yandan da hepimiz 1 yumurtadan olduk belki oda olur diye kendimi mutive ediyorum artık ne düşüneceğim ne his edeceğimi şaşırdım siz olsanız nasıl karar verirdiniz
Cevap yazdığın için teşekkür ediyorum rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın inşallahKesinlikle dewam et o kadar emek wermişsin bilemezsin ki dün hastanede konuşurlarken duydum birine sizin gibi demişler oda yolu yarıladım son şans deyip dewam etcem demiş ve tutmuş hamileydi o yzden dewam etmelsn bencee moralini yüksel tut inan kendine güven inşallah olur inşallah rabbim bizimde yüzümüze bakar
Canım benim ya neden öyle olmuş ki iğne süresini uzatamazmisiniz doktorun ne diyor bence de herkez 1 yumurtadan oluyo olacaksa o 1 den fe olur canını sıkmaArkadaşlar benim bu gün iğnelerin 11 günü dr sadece 1 yumurtan gelişmiş istersen iptal edelim bu gün düşün yarın karar ver gel dedi o kadar ağır iğneler sadece 1 yumurta üzüldüm ama bi yandan da hepimiz 1 yumurtadan olduk belki oda olur diye kendimi mutive ediyorum artık ne düşüneceğim ne his edeceğimi şaşırdım siz olsanız nasıl karar verirdiniz
dr çok bilgi vermiyor folikül olarak var ama gelişme sadece 1 tane yumurta neden böyle oldu bende bilmiyorum o kadar iğne emek boşa gitmesin diye değerlendirecez inşallah rabbim elimizi boş bırakmazCanım benim ya neden öyle olmuş ki iğne süresini uzatamazmisiniz doktorun ne diyor bence de herkez 1 yumurtadan oluyo olacaksa o 1 den fe olur canını sıkma
Muayenelerde kaç gözüküyordu? Çok zor bir karar ne denir ki?Allah yardımcın olsunArkadaşlar benim bu gün iğnelerin 11 günü dr sadece 1 yumurtan gelişmiş istersen iptal edelim bu gün düşün yarın karar ver gel dedi o kadar ağır iğneler sadece 1 yumurta üzüldüm ama bi yandan da hepimiz 1 yumurtadan olduk belki oda olur diye kendimi mutive ediyorum artık ne düşüneceğim ne his edeceğimi şaşırdım siz olsanız nasıl karar verirdiniz
Hadi bakalım az kaldı sorun yoktur merak etme muayene etme sebebi zaten yumurtaların büyüklüğüne göre iğne dozunu ayarlıyorKızlar benim bugün dozunu artırdı 225 yaptı bi tane 900 lük bi tane 450 lik gonol f yazdı yine cetrotide bugn başladım herşey yolunda mı sizce
2 3 folikül görünüyordu daha da çıkar diyorduk ama elimizde 1tane yumurta kaldıMuayenelerde kaç gözüküyordu? Çok zor bir karar ne denir ki?Allah yardımcın olsun
2.tedavin mi sorun neydi? Ne zaman başlıyorsunuz? Açıkçası beni tek korkutan o iğneleri tekrar kullanmakYeniden tedaviye başlamak o kadar zor geliyor ki şuan inanın ne yapacağımı bilmiyorum Allah herkese kolaylık versin
Amh düşüklüğü varmış kesinlikle tedavine devam et umarım yumurtan döllenir,bebeğine kavuşursun2 3 folikül görünüyordu daha da çıkar diyorduk ama elimizde 1tane yumurta kaldı
İnşallah canım teşekkür ediyorumAmh düşüklüğü varmış kesinlikle tedavine devam et umarım yumurtan döllenir,bebeğine kavuşursun
Evet 2.tedavim2.tedavin mi sorun neydi? Ne zaman başlıyorsunuz? Açıkçası beni tek korkutan o iğneleri tekrar kullanmakinsanın ruh halini,fiziğini,metabolizmasını,hormonlarını alt üst ediyor
Sperm bozukluğu dediğiniz morfoloji mi doktorlar onu pek önemsemiyor bizim de 2 diye endişelenmiştim ama doktorum önemli olmadığını söyledi.Zaten forumda 0 morfolojiyle hamile kalanlarda var.Onun dışında bir sorunumuz yok.siz kromozom ve pıhtılaşma mı yaptırdınızEvet 2.tedavim
Ben de pcos var eşimde de sperm bozukluğu. Bu ay regl olunca gideceğim kontrol için. Bazı testlerin çıkmasını bekledik uzun süre.
Aynen bana da zor gelen onlar umarım bu sefer emeklerimizin karsiliği bosa cikmaz.
Siz de problem nedir ?
Pıhtılaşma testi yaptırdınız mı? Morfoloji ve hareket tüp bebekte önemli değil,Bahçeci zaten kaliteli spermi seçip yumurtaya enjekte ediyor.hız hiç önemli değil çünkü sperm yumurtaya ulaşmaya çalışmıyorMerhaba arkadaslar
Bende 3.deneme için hazırlanacağım, temmuz gibi..
Hangi multivitaminleri kullanıyorsunuz yazabilir misiniz
İki denememde umut tüp bebek de oldu 3.de orda deniycm cem hocayla..
İlki negatif ikinci beş haftalık düşükle sonuclandı
Eşimde morfoloji 1 sayı ve hareket azlıgı var
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?