2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Söylediklerinin hepsini aylardır kullanıyorum bakalım inşallah yumurta toplandıktan sonra kalitesi iyi olur

Merhaba lh ve e2 testi yaptırdınız mı

Merhaba lh ve e2 testi yaptırdınız mı
Evet bugün e2 için kan verdim, yumurta toplama cumartesi olacakmış. Bugün yarın gonal f ve cetrotide devam edicek, artı yarın 22.30 da da ovitrelle yapıcam son olarak.. inşallah kaliteli yumurtalar olur işlem de rahat geçer..

Benimde pazar olacak sanırım toplamam.kaç çıktı değerleriniz.lh değerine bakıldı mı acaba

Benimde pazar olacak sanırım toplamam.kaç çıktı değerleriniz.lh değerine bakıldı mı acaba
Bilmiyorum, sonuçlar doktora gidicek denildi. Sanırım Lh yok, yani söylenmedi e2 ölçülecek denildi. Sizin nasıl değerleriniz? İlk denemeniz mi? Bizim ilk olduğu için tedirginim..

Benim ikinci ama ilkinde kaliteli yumurta olmadığı için iptal edilmişti.bu kez umutluyum ama.sakın stres yapma ben ilkinde çok stres yaptım o biraz da kalitemi bozdu.hep olumlu düşün.ben de ölçtürdüm ama nasıl olduğunu yorumlayamıyorum doktor bakacak cuma günü.

İnşallah süreç hepimiz için en hayırlı şekilde ilerler ve mutlu sona kavuşuruz

Günaydın, yarın yumurta toplama yapılacak 10.00 da nasipse, dün son iğnelerimi oldum. İnşallah gerçekten son olur Yarın ki işlemin kolay olduğu söyleniyo, narkoz alarak 2 kere laparoskopik miyomektomi ameliyatı olmuş biri olarak umarım beni zorlamaz.. yine de bilmediğim bi işlem olduğu için tırsıyorum biraz.

Nisan 28 de transferim yapılmıştı benım bu sayfada tedavi sürecinde yazmıştım bir kaç sefer şimdi çok şükür bebişim için gün saymaya başladım inşallah sizlerde güzel sonuclar alırsınız rabbim emeğinizin karşılığını nasip etsin Allah ım herkese yaşatsın pozitif olun gerçekten bünyeniz siz negatifseniz çok etkileniyor olumlu olun sonucu güzel olsun inşallah

Çok basit bir işlem hiç birşey anlamayacaksınız uyanınca cok hafif ağrınız olabılır oda gaz sancısı gibi inşallah ilaç almanıza gerek bile kalmayacak çok güzel yumurtalarınız ve embrıyolarınız olsn

Gözünüz aydın darısı bizlerin başına inşallah canım

Aminnn inşallah, çok teşekkür ederimsizin de bebeğiniz hayırlı olsunMaşallah

Hanımlar ne durumdasınız?Tedaviler nasıl gidiyor?
transfer sonrası bekleyişteyim o günü test gününü iyi ve kötüsüyle hayal ediyorum senaryolar kafamda sonra diyorum düşünme düşünme diye telkinde bulunuyorum ,kendimi candy crusha verdim,internetten araştırma yapmıyorum artık bir tek burası var,vaktimi alışveriş sitelerinde ve instagram karikatür komik videolarla geçiriyorum ,youtube dan sure dua dinliyorum günlük,dua ediyorum bol bol,Rabbime emanetler o ol derse olucak,hepimiz için hayırlısı olsun.

Bende aynı durumdayım valla

İnşallah bebeğin seninle olur.

Merhabalar. Bugün OPUdan sonraki 6. gün.
Dün embriyolog arkadaş aradı, 6 tane embriyomun 1 tanesi sadece yeterli kalitede olduğundan dondurulmuş, diğerlerinin gelişimi daha yavaşmış. Bugün duruma göre tekrar izleyip haber verecekler bana.
3-4 tane toplamda embriyonuz olacağını düşünüyorum dedi.
Umarım... Gerçekten bunu duymaya ihtiyacım var. İlk tedavimde de 4 embriyomdan sadece 1 tanesi 5. güne gelebilmişti. Aynı durumu yaşamak istemiyorum. Çok stresliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…