- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Söylediklerinin hepsini aylardır kullanıyorum bakalım inşallah yumurta toplandıktan sonra kalitesi iyi olurAvakado haricinde de kabak çekirdeği, dereotu da çok iyiymiş diye duymuştum.
Sayıdan ziyade kaliteyi de etkiliyor bu besinler.
Arı sütü ve polen de zira...
Allah yardımcın olsun. Büyük ihtimal cumartesi günü toplanır son kontrolden sonra.
Yumurta büyütme işleminde kabak çekirdeği, dereotu, yumurta bol bol yedim. Su çok içtim. Arı sütü, arı poleni, Q10 kullandım. Yalnız, o ay için değil bir sonraki ayı etkiliyor çoğunlukla bunlar. Eğer yumurta kalitende ve sayında sorun yaşıyorsan dene derim.
Merhaba lh ve e2 testi yaptırdınız mıKan sulandırıcı kullanmıyorum, sadece Gonal f ve cetrotide, bugün son dozlar inşallah yarın kontrol, cuma ya da Cumartesi yumurta toplama olur muhtemelen denildi. Sertlik geçti ama baya morardı artık. Hemşireye fotoğraf attım bazen kılcal damarlara denk gelebiliyo sizin de cildiniz hassas muhtemelen, soğuk uygulama yapın geçer dedi, bakalım.. artık bugün iki iğneyi de 1 saat arayla aynı taraftan vurmak zorunda kalıcam. Malum diğer taraf pert..
Evet bugün e2 için kan verdim, yumurta toplama cumartesi olacakmış. Bugün yarın gonal f ve cetrotide devam edicek, artı yarın 22.30 da da ovitrelle yapıcam son olarak.. inşallah kaliteli yumurtalar olur işlem de rahat geçer..Merhaba lh ve e2 testi yaptırdınız mı
Benimde pazar olacak sanırım toplamam.kaç çıktı değerleriniz.lh değerine bakıldı mı acabaEvet bugün e2 için kan verdim, yumurta toplama cumartesi olacakmış. Bugün yarın gonal f ve cetrotide devam edicek, artı yarın 22.30 da da ovitrelle yapıcam son olarak.. inşallah kaliteli yumurtalar olur işlem de rahat geçer..
Bilmiyorum, sonuçlar doktora gidicek denildi. Sanırım Lh yok, yani söylenmedi e2 ölçülecek denildi. Sizin nasıl değerleriniz? İlk denemeniz mi? Bizim ilk olduğu için tedirginim..Benimde pazar olacak sanırım toplamam.kaç çıktı değerleriniz.lh değerine bakıldı mı acaba
İnşallah süreç hepimiz için en hayırlı şekilde ilerler ve mutlu sona kavuşuruzBenim ikinci ama ilkinde kaliteli yumurta olmadığı için iptal edilmişti.bu kez umutluyum ama.sakın stres yapma ben ilkinde çok stres yaptım o biraz da kalitemi bozdu.hep olumlu düşün.ben de ölçtürdüm ama nasıl olduğunu yorumlayamıyorum doktor bakacak cuma günü.
Çok basit bir işlem hiç birşey anlamayacaksınız uyanınca cok hafif ağrınız olabılır oda gaz sancısı gibi inşallah ilaç almanıza gerek bile kalmayacak çok güzel yumurtalarınız ve embrıyolarınız olsnGünaydın, yarın yumurta toplama yapılacak 10.00 da nasipse, dün son iğnelerimi oldum. İnşallah gerçekten son olur ☺ Yarın ki işlemin kolay olduğu söyleniyo, narkoz alarak 2 kere laparoskopik miyomektomi ameliyatı olmuş biri olarak umarım beni zorlamaz.. yine de bilmediğim bi işlem olduğu için tırsıyorum biraz.
Yarın kontrol günü ve cetrodite başlayacağım salı çarşamba toplanır diye tahmin ediyorum. Sende durumlar nedir canım?Hanımlar ne durumdasınız?Tedaviler nasıl gidiyor?
Gözünüz aydın darısı bizlerin başına inşallah canımNisan 28 de transferim yapılmıştı benım bu sayfada tedavi sürecinde yazmıştım bir kaç sefer şimdi çok şükür bebişim için gün saymaya başladım inşallah sizlerde güzel sonuclar alırsınız rabbim emeğinizin karşılığını nasip etsin Allah ım herkese yaşatsınpozitif olun gerçekten bünyeniz siz negatifseniz çok etkileniyor olumlu olun sonucu güzel olsun inşallah
Aminnn inşallah, çok teşekkür ederimÇok basit bir işlem hiç birşey anlamayacaksınız uyanınca cok hafif ağrınız olabılır oda gaz sancısı gibi inşallah ilaç almanıza gerek bile kalmayacak çok güzel yumurtalarınız ve embrıyolarınız olsn
transfer sonrası bekleyişteyim o günü test gününü iyi ve kötüsüyle hayal ediyorum senaryolar kafamda sonra diyorum düşünme düşünme diye telkinde bulunuyorum ,kendimi candy crusha verdim,internetten araştırma yapmıyorum artık bir tek burası var,vaktimi alışveriş sitelerinde ve instagram karikatür komik videolarla geçiriyorumHanımlar ne durumdasınız?Tedaviler nasıl gidiyor?
Bende aynı durumdayım vallatransfer sonrası bekleyişteyim o günü test gününü iyi ve kötüsüyle hayal ediyorum senaryolar kafamda sonra diyorum düşünme düşünme diye telkinde bulunuyorum ,kendimi candy crusha verdim,internetten araştırma yapmıyorum artık bir tek burası var,vaktimi alışveriş sitelerinde ve instagram karikatür komik videolarla geçiriyorum,youtube dan sure dua dinliyorum günlük,dua ediyorum bol bol,Rabbime emanetler o ol derse olucak,hepimiz için hayırlısı olsun.
İnşallah bebeğin seninle olur.transfer sonrası bekleyişteyim o günü test gününü iyi ve kötüsüyle hayal ediyorum senaryolar kafamda sonra diyorum düşünme düşünme diye telkinde bulunuyorum ,kendimi candy crusha verdim,internetten araştırma yapmıyorum artık bir tek burası var,vaktimi alışveriş sitelerinde ve instagram karikatür komik videolarla geçiriyorum,youtube dan sure dua dinliyorum günlük,dua ediyorum bol bol,Rabbime emanetler o ol derse olucak,hepimiz için hayırlısı olsun.
Merhabalar, kaç yumurtan oluştu acaba? İlk tedavin mi?Yarın kontrol günü ve cetrodite başlayacağım salı çarşamba toplanır diye tahmin ediyorum. Sende durumlar nedir canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?