2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Kzlar ctesi transferim çok az kaldı bugün crinone hele başladım beceremez diyodum ama sanırım iyi oldu çok az bsy kalmıştı çubuktan ve hiç akıntı gelmedi sanırım bu iyi demek

Merhaba. Arı sütü, Q10, Propolis ben de kullandım. Geçen tedavide 6 yumurtam oluşmuşken bu sefer 8 yumurta alındı OPU da. Sizin kaçıncı kez tedaviniz?

Merhaba. Arı sütü, Q10, Propolis ben de kullandım. Geçen tedavide 6 yumurtam oluşmuşken bu sefer 8 yumurta alındı OPU da. Sizin kaçıncı kez tedaviniz?
Benim ikinci tedavim.daha önce yumurta kalitem bozuk olduğu için transfer olamadım 8 yumurta toplanmıştı kaliteleri kötüydü.peki bizdeki sorun neydi

Benim ikinci tedavim.daha önce yumurta kalitem bozuk olduğu için transfer olamadım 8 yumurta toplanmıştı kaliteleri kötüydü.peki bizdeki sorun neydi
Ben 2 sene önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum. 1 senedir de bebek için denediğimi halde olmadı. O sırada çikolata kistim tekrarladı.
Bu sebeple Şubat ayında tüp bebek tedavisine başladık.
Fakat o tedavide 4 embriyomdan sadece 1 tanesi 5. Güne gitti, o da rahimde sıvı olduğu için tutmadığı öngörülüyor.
Yeniden başladık tedaviye. Cumartesi 8 yumurta toplandı, 6 tane embriyom var şu an.
Aynı zamanda o gün histeroskopi de oldum rahimde 2 polipim vardı, onlar da alındı.
Bir sonraki adetle transfer tarihi belirlenecek.

Ne güzel inşallah benimkiler de kaliteli olur.ben de ilk tedavime şubatta başlamıştım şimdi ikinci tedavime başladım.yapmadığım şey kalmadı bu uğurda.Allah yüzümüze baksın.Arı sütleri propolisler vitaminler cakşır çayı omega 3 avokado akdeniz diyeti herşeyi yaptım.

Merhaba, geçen gün cetrotide ilk kullanımımda kızarıklık şişlik kaşıntı vs tedirgin olmuştum ki artık bünye alıştı çok etkilemiyo derken bugün vurduğumda acıdı sonrasında şişti ve şimdi baktım morarmış yer yer, bu 4. Dozum, öncekilerde böyle olmamıştı, yine tedirgin oldum bu normal mi? Bu durumu Yaşayan var mı?

merhaba benim hemşirem şişlik olursa buz koyabilirsin demişti ulaşabiliyorsan hemen sor bence hemşirene

Merhaba.Evet kaşıntı kızarıklık şişlik yapıyor.Ama cetrodide 1 kere vurulmuyor mu?Bana bir tane verdiler ondan.

Merhaba.Evet kaşıntı kızarıklık şişlik yapıyor.Ama cetrodide 1 kere vurulmuyor mu?Bana bir tane verdiler ondan.
Bana 3 gün için 3 kutu verilmişti bugün kontrol sonrası gonal f le birlikte 2 gün daha devam etmem için verildi, bugünki iğne sonrası şişlik sertlik ve morluk oluştu, hemşireye de ulaşamadım. Sabaha inşallah hafifler..

Bu yaptıklarımızın hepsi bir vesile. Önemli olan çok ama çok zor olsa da moralimizi yüksek tutmak ve inanmak.
Lütfen inanmaktan vazgeçme. Ben bu opu dönemine kadar olan dönemi çok moral dolu geçirdim. 6 embriyomun da 5. Güne gideceğini düşünmek istiyorum. Opun ne zaman?

Merhabalar!
Cetrotide’i 3 gün kullandım. Şişlik yapıyor, kaşık ağrısı yapıyor neticede içeride bir sürü yumurta var :) morluk oluştuysa acaba kan sulandırıcı mı kullanıyorsun? opu ne zaman sizin?

merhabalar, Allah hepimize şifalar versin tez zamanda bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah. Aslında ben yeni başlamadım tedaviye 1 yıldır tedavi görüyorum ama halen 1. denemedeyim hatta 1 milim yol kat edemedim çabalayıp duruyoruz bakalım sonu iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…