2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Hepimizin tek beklentisi umut canım dert etme hangi asamadasin?

Hepimizin tek beklentisi umut canım dert etme hangi asamadasin?
bende yumurta kalitesi düşük yumurta rezervi az genetik bir hastalık taşıyıcısı çıktım. yumurta toplama 1 yılda 2 kez yapılabildi onlarda tek yumurtaya ve döllenmedi daha transfer falan o aşamalara hiç gelemedim yıllarca tedavi görenlere çok saygı duyuyorum ben bir yılda umutsuzluğa düştüm kendimi olmuyor fikrine adapte ediyor gibiyim

Merhabalar. Yumurtaların mı olgunlaşmıyor neden yol kat edemedin?

Gerçekten stres her hastalığın başı.Ama bu tedavimde diğerine göre daha sakinim.stres yapmamaya çalışıyorum.şimdi kontrolden çıktım durumumun çok iyi olduğunu söyledi doktorum.pazar ya da pazartesi opu olacağım sanırım.cuma günü netleşecik.

Canımm seni takip ediyorum güzel haberlerine çok sevindim, inşaallah herşey bu sefer çok güzel olacak.bugün iğnelere bende başladım, umarım yakın zamanda klinikte karşılaşma durumumuz olur

Canımm seni takip ediyorum güzel haberlerine çok sevindim, inşaallah herşey bu sefer çok güzel olacak.bugün iğnelere bende başladım, umarım yakın zamanda klinikte karşılaşma durumumuz olur
Aaa bugün klinikte miydiniz?bugün kontrole geldim.umarım bu kez çok iyi olur hepimiz için.içimde bir umut var bence ramazanda rabbim hepimizin yüzüne bakacak.özge hanıma mı karar verdiniz.Bi de siz nereden geliyordunuz.

Evet canım ilk tedavimde onunla pozitif almıştım tekrar onunla başladık, inşallah bu sefer tamamına erdirir Yüce Rabbim.bu sefer farklı olarak intralipid serum ve kortizon verdi.bakalım neler bekliyor bizi.bu arada bende Nevşehirden git gel yapıyorum

Merhabalar. 1 haftadan sonra kan testi yaptırabilirsin :) sonuç belli olmaya başlar o vakit. Hayırlı sonuçlar alırsın umarım.
inşallah teşekkür ederim ama hemşiremiz test gününden önce asla test yapmanı istemiyoruz yanıltıcı olur dedi 17 mayıs burda yapıcaz dediler.

Merhabalar. Yumurtaların mı olgunlaşmıyor neden yol kat edemedin?
Yumurta kalitesi düşük diyo doktor zaten zor yumurta üretebiliyomuş vücut üretilende biri döllendı ama sağlıksız döllenme oldu dediler imha edildi diğeride daha hiç dölleme aşamasına gelmeden alındıktan sonra kalitesiz olduğu anlaşılıp imha edildi

Kaç yumurtan oluştu acaba?
İnşallah istediğin gibi ilerler.

Hikayen yaklaşık olarak benim ilk tedavime benziyor. 4 yumurtam döllendi. 2 tanesi 5. güne gidemedi. 1 tanesi sağlıksız dendi, 1 tanesi de transfer olmuştu fakat olmadı. Senin durumun havuz yöntemi olabilir. Doğal yiyecekleri ve vitamin takviyelerini bırakma.

İnşallah hayırlı olur.O serumu duymamıştım umarım faydalı olur.

Kaç yumurtan oluştu acaba?
İnşallah istediğin gibi ilerler.
Adetin 2.günü 8 görmüştü bugün birşeş söylemedi güzel görünüyor dedi.zaten önemli olan kalitesi.avokado vs yemekten içimde avokado ağacı çıkacak

Kan sulandırıcı kullanmıyorum, sadece Gonal f ve cetrotide, bugün son dozlar inşallah yarın kontrol, cuma ya da Cumartesi yumurta toplama olur muhtemelen denildi. Sertlik geçti ama baya morardı artık. Hemşireye fotoğraf attım bazen kılcal damarlara denk gelebiliyo sizin de cildiniz hassas muhtemelen, soğuk uygulama yapın geçer dedi, bakalım.. artık bugün iki iğneyi de 1 saat arayla aynı taraftan vurmak zorunda kalıcam. Malum diğer taraf pert..

inşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsınız, bitkisel kürler falan kullanıyomusunuz peki ben kullanmıyorum ama kullansammı denesemmi diye düşünüyorum

Adetin 2.günü 8 görmüştü bugün birşeş söylemedi güzel görünüyor dedi.zaten önemli olan kalitesi.avokado vs yemekten içimde avokado ağacı çıkacak
Avakado haricinde de kabak çekirdeği, dereotu da çok iyiymiş diye duymuştum.
Sayıdan ziyade kaliteyi de etkiliyor bu besinler.
Arı sütü ve polen de zira...

Allah yardımcın olsun. Büyük ihtimal cumartesi günü toplanır son kontrolden sonra.

inşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsınız, bitkisel kürler falan kullanıyomusunuz peki ben kullanmıyorum ama kullansammı denesemmi diye düşünüyorum
Yumurta büyütme işleminde kabak çekirdeği, dereotu, yumurta bol bol yedim. Su çok içtim. Arı sütü, arı poleni, Q10 kullandım. Yalnız, o ay için değil bir sonraki ayı etkiliyor çoğunlukla bunlar. Eğer yumurta kalitende ve sayında sorun yaşıyorsan dene derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…