2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Evet canım ben de transfer sonrası yola çıkacağım ertesi günü de okula gideceğim çünkü çok rapor aldım müdürle papaz olabilir

merhaba arkadaşlar doktorumuz eşimin kullandığı iğneyi değiştirdiği için elimde 10 kutu
MERIONAL 75 IU IM/SC mevcut. izmir de olup tüp bebek tedavisi gören ve bu iğneyi kullanan varsa elden teslim edebiliriz

transfer gününü de sayarsak bugün 5. günümdeyim dediğim gibi ara ara adet sancısı gibi sızılar hissediyorum fakat işin garip tarafı transferden önce de hissetmeye başlamıştım çünkü düzenli adet görürüm ve hissettiğim zaman adet olurum aşılamalarımda bile günü gelmeden adet olmuştum bu süreç normal mi bilmiyorum hatta doktoruma da sormuştum ? yine farklı şeyler düşünmek istemiyorum en azından gününe kadar beklemek istiyorum var mı böyle şeyler yaşayan

Kızlar... Yine ben sorularımla aptt diye pıhtılaşma süresi ile ilgili bir teste bakıldı. Aptt 22 sn yazıyor normal aralık 23 den başlıyor. Ancak nette baktığım bazıları 25 den başlatıyor bu değeri. Aptt düşük yani biraz. Doktorla perşembe görüşebileceğiz. Size sorayım dedim muhtemel tedaviye başlayacak olan ya da başlayanlara yapılmıştır. Nedir düşüklüğü ? Yüksek olup lan sulandırıcı kullananlar dahi var. Nedir bu değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…