- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Evet canım ben de transfer sonrası yola çıkacağım ertesi günü de okula gideceğim çünkü çok rapor aldım müdürle papaz olabilirİlkinde yatmadım hiç hatta transfer sonrası hemen arabaya atlayıp 2 saat yol gittim tuttu ikincisinde çok dinlendim yattım kimyasal gebelik oldu, normal hayatına devam et canım yatmayla hiç alakası yok hele pıhtılaşma var sende kan dolaşımın aktif olmalı
Yarın kalite durumlarına göre karar verecekler belkide canım,genelde 1 en iyi kalite 1 de düşük kalite şeklinde 2 embriyo transfer ediyor çağlar beyValla onu hiç bilmiyorum 3 tane var ama kaçını koyacak donduracak mı hiç bilgi vermedi canım.ben de heyecandan soramadım.
Keşke diğeri de kalsa da dondursalar çok mutlu olurum.Yarın kalite durumlarına göre karar verecekler belkide canım,genelde 1 en iyi kalite 1 de düşük kalite şeklinde 2 embriyo transfer ediyor çağlar bey
Hadi hayirlisi olsun canimBana da yarın 3.gün taze transfer yapılacak çok heyecanlayım.
Benim de 8.gun ama pek birsey hissetmedim.sen birsey hissediyormusun.hatta zaman zaman transfer oldugumu unuttumherkese merhaaba kızlar bende transfer oldum 5. günümdeyim yaptıranlar varsa siz neler hissediyorsunuz?
Benim de 8. Günüm ve bende hiçbi şey hissetmiyorum 3. Gün embriyosu benimkiletKizlar benim de bugun transferden sonraki 8.gun.merakla 12.gunu bekliyorum.ama hicbirsey hissetmiyorum da.
adet ağrısı gibi arada sızılar hissediyorumBenim de 8.gun ama pek birsey hissetmedim.sen birsey hissediyormusun.hatta zaman zaman transfer oldugumu unuttum
Hayırlı olsun canımYok değil 3.gün olacak.sayı az olduğu için riske atmayalım dedi.
Cumartesi gunu dimi senin de test gunu? Hayirli haber aliriz insallahBenim de 8. Günüm ve bende hiçbi şey hissetmiyorum 3. Gün embriyosu benimkilet
Teşekkürler inşallah sonu da güzel olur hayırlı olur.seninkiler ne durumda yumoşlarHayırlı olsun canımÇok sevindim
7 tanesi 3.Gün donduruldular, 2 tanesini de takip edip duruma bakıcaklarmış.Teşekkürler inşallah sonu da güzel olur hayırlı olur.seninkiler ne durumda yumoşlar
Maşallah canım pozitifi görelim inş7 tanesi 3.Gün donduruldular, 2 tanesini de takip edip duruma bakıcaklarmış.
Evet cumartesi test günüm perşembe yaparım test hergalde diye düşünüyorumCumartesi gunu dimi senin de test gunu? Hayirli haber aliriz insallah
Amin canım, transferim yazın olucak muhtemelen.. inşallah önce sizler sonra ben hep birlikte güzel sonuçlar alırızMaşallah canım pozitifi görelim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?