- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Tamamdır teşekkürler canım :)hemşireyi dinle canım telaş yapma sabah iğnesi farklı oluyor
aminn hepimizin inşallah. benimde 2 kez yumurta toplama yapıldı vücudum yumurta üretemiyormuş pek ilkinde 2 yumurta vardı 2. sinde 1 tane vardı bu kez yine 1 yumurta var perşembe büyük ihtimalle alacak. bakalım artık tek yumurta,tek umut ,maddi manevi yorgunluk Allah sonumuzu hayır etsinAllah razı olsun hepimizi hayırlara çıkarsın Allahım.Burada kalbi güzel insanlara rastlamak çok güzel.Hep kalbinize göre versin Allah.
Anlayamadım neden su gece ilişki olsun diye yönlendiriyorlar ki zaten tup bebek bu?evet yasaklı günler var ama bazen de şu gece ilişki olsun gibi yönlendirmeler olacak
Rica ederim, Allah kabul etsin orucunu.İnşallah canım Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.Gece uyumadım hiç acaba yine mi kalitesiz çıkacak diye.bu gün çok şükür orucuma başladım.
bilemiyorum yumurta toplamadan önce çatlatma iğnesi vurulmadan önceki iki gece ilişki oldu öyle istedilerAnlayamadım neden su gece ilişki olsun diye yönlendiriyorlar ki zaten tup bebek bu?
benim ilk ölçümde 58 çıktı biraz düşük dediler başka bir iğneye daha başlattılar toplamadan önce ölçtüler 727 çıkmıştı ertesi gün çağırdılar tekrar doktor baktı e2 değerin düşük gelmiş biraz korktuk dedi ama sayısı boyutu yine aynı dedi e2 kanda yumurtaların oranını gösteren hormonmuş embriyoların kalitesini belirlemiyor içini ferah tut canım Allah yardımcımız olsunkızlar merhaba doktordan geliyorum 3. kez yumurta toplama işlemi yapılmasına karar verdi önceki ikisi başarısız olmuştu yumurta kalitesi düşük demişlerdi. estradiol tahlili için kan verdim 89,82 çıkmış sonuç sizce de düşük bir değermi bu daha öncekiler 114 ve 161 di fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. birde benim içinde dua edin lütfen çaresizlik kadar zor bişey yok
hayırlı olsun cuma günü sonucumu öğrenicem inşallah bana da nasip olur mutluluk o kadar zormuş ki transfer sonrası beklemek bir olumlu düşünüyorum bir umutsuzluğa kapılıyorum günlerim böyle geçiyorMerhabalar ben 28 yumurta toplattım
10 tanesi embriyocuk oldu 5günlük.
8 tane kaldı.....
2 tane yerleştirildi bakalım 27 mayıs görmeye gidicem inşallah.
Benim 615 çıktı değerim 9 toplandı 3 ü döllendi doktorum yukırta kalitesizliğinden bahsetti siz ne tür vitanşnler kullandınız
Benim ilk tedavimde de e2 1800 civarıydı 8 yumurta toplandı hiç biri işleme alınmadı 3 ay vitamin takviyesiyle bu kez 2700lere çıktı.umarım 1 tane bile olsa kaliteli çıkar.siz transfer oldunuz mu
Rica ederim, Allah kabul etsin orucunu.
Geçen sefer 5. güne giden yok muydu?
Bence iyi düşünmek lazım kaç tane olursa kabulümüz neticede. Bakalım ben de çarşamba günü doktorların kararlarını bekliyorum.
[/QUOTE
İlk denememde 8 yumurtanın 8i de daha ilk günden imha edilmişti.5.gün şu an bana hayal gibi.Ama bu kez üçünün döllenmiş olması büyük umut oldu bana.
İmpryl artmed omega 3 kullandım bunun yanında arı sütü propolis bal karışımı yedim her sabah.bol bol avokado yedim.eti çok tüketmedim.akdeniz usulü beslendim ve hep spor yaptım.daha döllenen yumurtaların kaçıncı güne gideceği belli değil ama bu bile bana büyük umut oldu.Benim 615 çıktı değerim 9 toplandı 3 ü döllendi doktorum yukırta kalitesizliğinden bahsetti siz ne tür vitanşnler kullandınız
E2 ye adetli iken mi bakıldı?kızlar merhaba doktordan geliyorum 3. kez yumurta toplama işlemi yapılmasına karar verdi önceki ikisi başarısız olmuştu yumurta kalitesi düşük demişlerdi. estradiol tahlili için kan verdim 89,82 çıkmış sonuç sizce de düşük bir değermi bu daha öncekiler 114 ve 161 di fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. birde benim içinde dua edin lütfen çaresizlik kadar zor bişey yok
Hayırlı olsun canım inş hemen hamile kalırsınKizlar bnde ikinci tüp Bebek tedavise başliyorum konuşmak için gitmiştik tekrar başladık
Bana doktorum vitaminlerle düzelebileceğinden bahartmedi de o yüzden sordum. Gonal f kullanmıştım ben bi sonraki sefer başka bi ilaç denenebilir demişti sadeceİmpryl artmed omega 3 kullandım bunun yanında arı sütü propolis bal karışımı yedim her sabah.bol bol avokado yedim.eti çok tüketmedim.akdeniz usulü beslendim ve hep spor yaptım.daha döllenen yumurtaların kaçıncı güne gideceği belli değil ama bu bile bana büyük umut oldu.
Eğer genetik değil tamamen çevre ve beslenme kaynaklıysa bence kalite düzelebilir vitamin takviyesiyle ama eğer genetik bir durumsa çok zor gözüyle bakıyor doktorlar.bi de kullanılan tüp bebek ilaçları da kaliteyi etkiliyor.dozajını iyi ayarlamak gerekiyorBana doktorum vitaminlerle düzelebileceğinden bahartmedi de o yüzden sordum. Gonal f kullanmıştım ben bi sonraki sefer başka bi ilaç denenebilir demişti sadece
Genetik olup olmadığını nasıl anlayacakki? Menapoz durumunu sordu sadece ailede ondan yana da sorun yok zaten sadcee ilacı değiştirriz bi dahaki sefere dedi o kadar inşaşlah tutar da bi daha gerek kalmaz o kadar işlemeEğer genetik değil tamamen çevre ve beslenme kaynaklıysa bence kalite düzelebilir vitamin takviyesiyle ama eğer genetik bir durumsa çok zor gözüyle bakıyor doktorlar.bi de kullanılan tüp bebek ilaçları da kaliteyi etkiliyor.dozajını iyi ayarlamak gerekiyor
İnşallah tutar hepimizinki.yumurta varsa bence çarede var.Genetik olup olmadığını nasıl anlayacakki? Menapoz durumunu sordu sadece ailede ondan yana da sorun yok zaten sadcee ilacı değiştirriz bi dahaki sefere dedi o kadar inşaşlah tutar da bi daha gerek kalmaz o kadar işleme
Öncelikle hayırlı olsun inşallah kucağına almayı nasip eder rabbim . Ben ayakta tekbir alıp sonrasında tabureye oturarark kıldım ilk bikaç gün sonrasında eskiye devam. Tabi ben henüz pozitifi görmüş değilim iyi bi örnek teşkil eder miyim bilmemKizlar bugün transfer oldum. Yazmıştım sizede. Namaz nasıl kıldınız transfer sürecinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?